🐑 Фермата 7: след финала & Между два сезона - тема 16 🐄

• 116 748
  • 1 791
  •   1
Отговори
# 1 725
Разкрити са трима победители и естествено, Гуспата - кадър на екипа.
А и ако не вярваш на мен, Ковид да потвърди или отрече ако иска.

Потвърждавам, там беше.

# 1 726
Някой писа по-напред , че му се гледа Габриела. Имаше статия, че има МС , отпреди да участва ( за няколко дни) във Фермата,  и не е било точно травма на коляното, което я е извадило от формАта, а състояние/етап на болестта.
Горещо се надявам да не е вярно, и детето да си е здраво.

# 1 727
  • USA
Дъщерята на Ники Мартинов?
МС е много тежка диагноза при това на това младо момиче..дано да са поредните жълти,грозни клюки.

Е,Диаволо,и аз съм разочарована,че си за Гуспата.Никога няма да подкрепя човек на продукцията..мн нечестно.
Не искам никой стар да печели.Участвали са вече,някои дори да спечелили парите и смятам,че е редно друг да ги вземе.Искам да спечели нов участник.

# 1 728
  • София
И според мен не е честно да участва Гуспата, та той знае тънкости на игрите, 100% са ги обсъждали как може да чийтнеш на някои от тях. А ако му дават само нови, не е честно спрямо тези, с които е на дуел и са се подготвяли. Също така винаги ще стои като подозрение в игрите за късмет, тип да нацелиш правилната торбичка, дали някой приятел от екипа не му е казал къде е.

Аз първи сезон не съм гледала. Поздравления, че е изкарал толкова пари и е вкарал всичко в детето, но в Смени жената се изложи. Голям е позьор, силни думи, в които сам не си вярва. То си личеше, че нищо не е истина, а се доказа с това, че са се развели и сега бил с нова жена.

# 1 729
  • Варна
Добре де, не го защитавам, ама предаването не беше ли старо? Може би е минало време, преди да се разделят с жена му?
Аз не го съдя, когато минаваш през тежки моменти се отразява на отношенията.....

# 1 730
  • Вестерос
Той мисля, че беше четвърти в първи сезона. Какви пари е спечелил? Смешното е, че години го използваха да минава игрите преди участниците 🙄

# 1 731
Жалко,че Красимира няма да участва.Щеше да ми е интересно как ще е без Димитър вътре.Но сина и ще е първи клас и е разбираемо,че иска да е до него.А и те с Димиътър не се спират,все са по почивки някъде.Няма време за Фермата.

# 1 732
Не ми се гледа нито Веселка, нито Хепи Ванче, нито Димитър.
Ок съм с Дидо и Яни. Не мислех обаче, че ще вкарат победители, за мен това е нечестно спрямо останалите.

# 1 733
  • София
Добре де, не го защитавам, ама предаването не беше ли старо? Може би е минало време, преди да се разделят с жена му?
Аз не го съдя, когато минаваш през тежки моменти се отразява на отношенията.....
Тя и приятелката му не е от тази година, виждаше се на кадри на минал Максимал, беше ми направила впечатление  преди време. То няма проблем да се разделят, но аз казах, че и в самото предаване той не изглеждаше искрен, тялото му показваше студенина, имаше разминаване между думи и действия. Не ми хареса и отношението към дъщеря му. В Максимал също прави много гръмки изказвания, които звучат толкова фалшиво. Гледам състезателните епизоди, но тези с поучаванията на публиката ги пропускам.

# 1 734
  • Вестерос
То и да не са победители пак не е много честно, защото реални са хора, за които масата са изградили вече мнение, харесват, не понасят и т.н. За новите участници е тъпо. Напомня ми идеята на единия сезон на сървайвър.

# 1 735
Ще стискам палци за Гуспата...
Разочароваш ме
И мен.
Аз първи сезон не съм гледала. Поздравления, че е изкарал толкова пари и е вкарал всичко в детето, но в Смени жената се изложи. Голям е позьор, силни думи, в които сам не си вярва. То си личеше, че нищо не е истина, а се доказа с това, че са се развели и сега бил с нова жена.
Ако го гледаш, ще ти се развали тотално мнението за Димитър. Доста подло поведение. В първите епизоди е ОК, после лъсва всичко. Удари под кръста нонстоп.. и то към най-близките, голям мръсник се оказа.

# 1 736
Скрит текст:
Четирима победители са разкрити- Яни Ф3, Дидо Ф4, Веселка Ф5, Ваня Ф6.

Скрит текст:
Още се говори за Гуспата/разкрит/

Скрит текст:
Финци, Агнел, Гечо, Валерия, Альона

Последната цяло лято си качва сними по плажовете? Сигурни ли сте че и тя е там вътре Grinning А това било лудото нещо...

Моля, стига със спойлерите, ако е възможно ?

# 1 737
  • София
Красимира обаче доста живна покрай връзката си с Митко.

Направо се прероди. Каква беше смачкана преди това, каква е сега....

# 1 738
Понеже много се оплитат основната тема и тази за спойлерите, което ме дразни безумно, отговарям тук на дискусия, започната “оттатък”. Четете спокойно, не издавам нищо.

Сезон с познати и непознати участници не означава задължително, че стар победител ще спечели. Имат предимство в знанията и свикването с обстановката, но по презумпция новаците са много по-мотивирани. Знам, че подобен тип сезон се прави често в Сървайвър и не съм чувала статистиката да е само в полза на стари участници. Освен това в България имаме и примери, сочещи обратното - смесеният Сървайвър го спечели новак, а първият Биг Брадър All Stars го спечели непознат за нашата публика участник (македонеца Лестър). В различните сезони и съответно наративи и ситуации един и същи човек може да изглежда коренно различно.

Последна редакция: вт, 16 авг 2022, 14:51 от Clouded Mind

# 1 739
  • earth
Живнала е защото има пари покрай богаташкото синче.

Общи условия

Активация на акаунт