🐑 Фермата 7: след финала & Между два сезона - тема 16 🐄

• 116 725
  • 1 791
  •   1
Отговори
# 1 740
Понеже много се оплитат основната тема и тази за спойлерите, което ме дразни безумно, отговаря тук на дискусия, започната “отатък”. Четете спокойно, не издавам нищо.

Сезон с познати и непознати участници не означава задължително, че стар победител ще спечели. Имат предимство в знанията и свикването с обстановката, но по презумпция новаците са много по-мотивирани. Знам, че подобен тип сезон се прави често в Сървайвър и не съм чувала статистиката да е само в полза на стари участници. Освен това в България имаме и примери, сочещи обратното - смесеният Сървайвър го спечели новак, а първият Биг Брадър All Stars го спечели непознат за нашата публика участник (македонеца Лестър). В различните сезони и съответно наративи и ситуации един и същи човек може да изглежда коренно различно.

Да, но проблемът е, че старта би бил неравен. Нямам на представа как са шведския и австрийския вариант - в тия предавания се работи по книга чрез лицензията, но с основен елемент - зрителски вот, нещата биха били ясни. Очаквам промяна в начина на определяне на победителя.

# 1 741
Красимира обаче доста живна покрай връзката си с Митко.

Направо се прероди. Каква беше смачкана преди това, каква е сега....
С толкова пари,екскурзии и почивки всеки ще живне.😄

# 1 742
Аз не бих казала, че нещата са ясни за вота. А и старите участници са в ущърб от тази гледна точка, понеже каквото и да покажат, ще е трудно да се забравят минали фактори свързани с поведението им преди. Игрите сигурно ще са нови, Алманаха друг, задачите различни. Единственият ценен опит важащ цялостно би бил справянето с изолацията  и примитивните условия откъм къпане, спане, тоалетни и тн. Но с всичко се свиква при желание за победа.

# 1 743
  • Великобритания
Бе тя живна , ама и се наду доста
не беше така , па сега едно самочувствие , дето на моменти не е много приятно

# 1 744

Абсолютно съм съгласна. Има изненада на новия сезон за мен, но не зная как да сложа скрит текст.

# 1 745

Абсолютно съм съгласна. Има изненада на новия сезон за мен, но не зная как да сложа скрит текст.
Пиши в темата за спойлерите. Там става и без скрит текст.

# 1 746
  • Другата България

Пишеш си отговора, след като го напишеш, го маркираш, и от бутоните натискаш този, на който пише "скрит текст". Елементарно е. Трябва да ти изпише преди и след текста "спойлер"  на латиница.

# 1 747
Да влезеш през този сезон с етикет "Победител в сезон Х" си е практически влизане с мишена на гърба. Очаквам неизвестните да се капсулират много по-добре от старите играчи и победителя в сезона в края да е един от тях.

# 1 748
  • Mediterraneo
Някой се чудеше дали Дидо не е напуснал групата. Д2 е с нов вокал, Дидо имал проблеми с гласа и имал нужда от почивка. Това излезе като инфо преди няколко месеца.

# 1 749
  • Вестерос
Видео на Ванчето

https://fb.watch/e_f5lC47J_/

# 1 750
В момента тече як купон в предната ферма, много стари и НОВИ фермери са там, утре продължава забавата Wink
В темата за спойлерите съм ви разкрил 2ма от новите Wink

Последна редакция: чт, 18 авг 2022, 23:48 от Ковид

# 1 751
Мале, мале...

# 1 752
Радвам се че направиха страхотна ферма на Андрей. За мен това си остава най-доброто направено нещо от фермерите.

# 1 753
  • Варна

Е,не, това е недопустимо....

# 1 754
Ама много псувало туй Емили Grinning

Общи условия

Активация на акаунт