Време е за ИКЕА! - Тема 36

• 40 149
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Може ли да го покажеш този гардероб? Може линк към сайт, просто искам да видя модела

# 601
Сигурно не питаш мен, защото не ме обичаш, но аз ще покажа при мен как е, поне да онагледя предния си пост Grinning
Вкопани дръжки ги знам аз. Сигурно имат и друго име. Точто за гардероби с плъзгащи врати са.

Ако не съм разбрала и друго се търси, се извинявам.

# 602
Благодаря много! Точно теб питах, но не исках да те притеснявам да си показваш къщата Simple Smile Разбрах какви са тези дръжки, че и аз един гардероб чакам с плъзгащи се врати

# 603
  • ENGLAND
Малко със закъснение, това е проекта на кухнята, която ми направиха. Както писах по-горе, стената с високия шкаф е с 20 см по-дълга отколкото на проекта, ще видя какво могат да ми предложат. Този плот най-отпред не са шкафове, а само плот  и от едната страна с  страна. Отпред ще слагам миялната и пералнята, но не са вградени и без да има вратички отпред. Сега са като шкаф и ми писна от отваряне.

А това е кухнята сега. Извинете за безпорядъка.

И още две снимки от хола, с други масички. Остана лампата да сменя.

# 604
Защо си избрала този вид аспиратор, който е позициониран по- високо?

# 605
Предполагам заради газовите котлони.

# 606
  • ENGLAND
Защо си избрала този вид аспиратор, който е позициониран по- високо?
Да, в сегашния вид аспиратора е на 80 см. това е изискване при газовите котлони. Същия аспиратор ще го използвам и в новата кухня, но ще бъде по-ниско, индукционни котлони ще са.

# 607
  • Пловдив
Doret, така се умилих...Все едно гледам бившата ми английска кухничка ..Heart Eyes

# 608
  • ENGLAND
Doret, така се умилих...Все едно гледам бившата ми английска кухничка ..Heart Eyes
А, тази даже е малко побългарена, има нормална смесителна батерия.

# 609
  • Пловдив
И нашата бе такава.Само в банята го даваме класически англичани .
 Да не съм офтопик ,ще кажа ,че най-накрая след 1г .в Икеа се появи техния перделък ..Толкова дълго го чаках ,че точно преди 2дни ММ ме попита : " Ти сигурна ли си ,че някога отново ще го има ? "

# 610
  • Бургас
Бях ви питала преди време за дръжки на Пакс и аз, но за врати на панти. Колебаех се между ENERYDA и BILLSBRO
В крайна сметка за Пакса взех първите и се получи много добре. Въпреки, че исках кръгли, ама съм бляла някъде и съм поръчала овалните, пак ми харесват. 🙂
Поръчах и BILLSBRO сиви, за гардероба в коридора. Те също много ми харесаха. Стар вграден соц гардероб стана като нов със сменени вратички и дръжки. 🙂

# 611
Аз ти казах че се бъркат...Grinning
Дай фотка де...

# 612
  • Бургас
Каза ми и аз уж гледах и пак съм ги объркала. 😄
Снимка само на коридора имам, другия не съм го снимала. Още нямам первази на пода и не съм си изчистила плочките, че монтират кухнята и всеки ден има майстори. Гледате само гардероб и дръжки, без забележките 😁

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 12:08 от Мария

# 613
Не помня такива гардероби от соца аз.
Хубави имам предвид Grinning

# 614
  • Бургас
Я го виж вътре и ще се сетиш. 😁
Сега ме е яд, че ме домързя и боядисах само рафтовете, а корпуса го оставих. Ама вече не ми се занимава с нищо, само да свършваме по-бързо.

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 12:08 от Мария

Общи условия

Активация на акаунт