Време е за ИКЕА! - Тема 36

• 40 939
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
За щастие в големия апартамент има кухня и то много добра, та обзавеждането касае другите 4 стаи - спалня, детска, хол и кабинет. Имам за поръчка едно обзавеждане за кухненски бокс, но то е 2,20 метра линия горен и долен ред, без чупки и кривки и само място за малка съдомиялна трябва да се скрои, та някак си съм обнадеждена, че няма да ме затрудни кой знае колко. И е за другата пролет, дано се нормализират нещата. Ама апартамента до септември трябва да е готов! 🙄
Това състояние на преградата на скрина MALM, би се получило от огъване с напъване... Или настъпване на летвата, ако е била на неравна повърхност. Не виждам как по друг начин.

# 721

Това състояние на преградата на скрина MALM, би се получило от огъване с напъване... Не виждам как по друг начин.

Към мен ли е този коментар. Ако да, това не е преграда а горния край на челото на чекмеджето, като горните две чекемджета са с този дефект, долните имат наченки, но почти незабележими.

# 722
Аз не се ориентирах в снимката.

# 723
Стори ми се, че това са лентите между чекмеджетата, защото и аз не се ориетирах много ясно какво е. Значи някой е стъпил върху целия пакет, така мисля...

# 724

За чекмеджетата говоря, за челата им, но горния ръб когато е издърпан съм го снимала отблизо на първите снимки затова не се разбира явно.

# 725
Да, затова. Значи, пак си потвърждавам предположението, някой е стъпил върху пакета или нещо е минало през него.

# 726
Преди ги нямаше наскоро се появиха. Когато сглобявахме нямаше никъде дефект.

# 727
Ми позасъхнал е материала и се появяват травмите по повърхността.

# 728
Ето за тази част на чекмжеджето говорих

Наскоро се появиха тези пукнатини.

# 729
Аха..разбрах сега.
Освен да си поръчаш нови чела само...от бжрса,мебелист...с подобна шарка?

# 730
Той е бял няма шарка, това съм чертала на коректора да видите за коя част говоря.
Между другото четохте ли за криза в мебелната индустрия, липсвал шпертплат, мебелните комоабнии и дървопреработвателните предприятия били пред фалит. Даже четох за един от тях прозивеждал мебели за Икеа, та може от там да им е паднало качеството, знам ли.
https://www.pariteni.bg/novini/ikonomika/mebelni-i-dyrvoprerabot … pred-falit-241978

# 731
Чак пък нови чела ... то си е една лента залепена, която явно от почистването се е понадигнала и се пропуква.
Утре чакам малкото метално офис контейнерче с три чекмеджета от 22 лв. и нещо си, не питах тук дали някой го има и дали става, та каквото такова. Надявам се все да върши работа за нещо.

# 732
evencee , точно само дето не се е надигнала, а започва фино да се напуква, но не надълбоко.

# 733
Чак пък нови чела ... то си е една лента залепена, която явно от почистването се е понадигнала и се пропуква.
Утре чакам малкото метално офис контейнерче с три чекмеджета от 22 лв. и нещо си, не питах тук дали някой го има и дали става, та каквото такова. Надявам се все да върши работа за нещо.

Имам го. Аз го отчитам като лоша покупка..всичко вътре прашасва без-о-браз-но...в детската стая е, но е ужасно с този прах.

Едното чело на скрина е счупено. Аз вече нямам сили, отчаяна съм...моля, помагайте с идеи! Аз която знам как се прави рекламация, и постоянно давах съвети, вече съм изчерпана и надежда не виждам. Отчаяна съм, буквално.
Тъкмо сглоцих корпуса, и отварям втория пакет, и ....толкова скъпа доставка платих, а то раздробено вътре.

# 734
Офф Тет, направо те съжалявам. Рекламация им направи, няма друго какво ако е в гаранция.

Общи условия

Активация на акаунт