Време е за ИКЕА! - Тема 36

• 40 125
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
  • софия
Вчера пак се разкарах до Околовръстното за рамки. Еми, 2/3 от тях не са налични. Надявах се, че са се справили с проблема със зареждането, но не би. ПиснА ми да ходя залудо.

# 76
НСЧ, не можеш ли да я пуснеш пак поръчката ? Може да са я забутали някъде, някой да я е проспал...Много е неприятно така.
Не. Някои от артикулите в момента не са налични за онлайн поръчка. Други ги няма нито онлайн, нито във физическия магазин.

Скрит текст:
Родителите ми правиха ремонт и исках да им направя коледен подарък като им планирам съвременна организация на новия гардероб. Планирах всичко още преди 2 месеца и дебнех за наличности. На 11-ти най-сетне се появиха и веднага поръчах. Исках да е изненада, но Икеа изненадаха мен. До следващата Коледа дано дойдат Laughing

# 77
Аз пък съм изненадана от супер бързата доставка. Поръчах на 29.12 и вчера ми се обадиха, че е предадена на транспортната фирма. Днес наобяд ми я доставиха. Платена е с карта  доставка до врата.

# 78
  • Бургас
Момичета, този лост става за Пакс с дълбочина 36 см, нали? https://www.ikea.bg/products/wardrobes/pax-wardrobes/wardrobe-in … kachalki/00324924

# 79
# 80
Момичета, този лост става за Пакс с дълбочина 36 см, нали? https://www.ikea.bg/products/wardrobes/pax-wardrobes/wardrobe-in … kachalki/00324924
Не става, лостът трябва да излиза напред, тоест да се монтира перпендикулярно на гърба на гардероба, а не успоредно, както е този.

Аз чаках три месеца пакс с дълбочина 36 сантиметра и след като проверих в икеите на четири държави около нас + България, реших, че ситуацията е безнадеждна и си взех по-дълбок гардероб, че вече не можех да гледам кашоните у дома. На детето правих Платса - ами за една не голяма комбинация обиколихме две икеи и трябваше да правим компромис и комбинации с цветовете.

В момента съм си начертала една комбинация Беста, сигурно половината неща няма да са налични и пак нещо ще прекроявам 😤

# 81
  • До сърцето...
...
Аз чаках три месеца пакс с дълбочина 36 сантиметра и след като проверих в икеите на четири държави около нас + България, реших, че ситуацията е безнадеждна и си взех по-дълбок гардероб, че вече не можех да гледам кашоните у дома.

Ти ме срази! И аз съм с кашони и куфари...
Чакам Пакс 35 см от септември. Във Варна го имаше в началото на месеца (за септември става дума), но не ми се мъкнеше в колата чак до София. Сега ми идва да се изям! Laughing

# 82
Имаше бройки 35 см май дъб преди около 1.5мес в София. В турската Икеа също се беше появил преди около месец в бяло. Аз смених концепцията и поръчах Алгот за килера вместо 35 см. Другите 3 Пакс-а ми ги нарязаха във фирма за мебели и разкрой и приключих одисеята с Икеа. Сега чакам от септември врати Bodbyn и 3 рафта за обувки Алгот на 80 см и ги няма дори като артикул на сайта.

# 83
  • Бургас
Благодаря ви момичета! Ама нали съм агнешка майка и бързам го поръчах още преди да питам. 🤦‍♀️😄
Нищо, поне цената му е доволна намалена и ще видим дали няма да му измислим някакво приложение в някой от другите гардероби, които не са от Икеа.

# 84
  • Бургас
Аз съм се за гледала в турската Икеа. Там са много изгодни цените, а също има и по голям асортимент. Не ми е удобно да пътувам до Истанбул в момента. Гледах групите за пазаруване от турски сайтове с доставка до България. Някой има ли опит да сподели.

# 85
  • София
Имаше бройки 35 см май дъб преди около 1.5мес в София. В турската Икеа също се беше появил преди около месец в бяло. Аз смених концепцията и поръчах Алгот за килера вместо 35 см. Другите 3 Пакс-а ми ги нарязаха във фирма за мебели и разкрой и приключих одисеята с Икеа. Сега чакам от септември врати Bodbyn и 3 рафта за обувки Алгот на 80 см и ги няма дори като артикул на сайта.
Алгот не я ли спряха изобщо като серия? Преди година и половина някъде, като правихме мокрото помещение беше до изчерпване на количествата и сменях плана в движение. Boaxel мисля беше новата система.

# 86
Здравейте мили мамчета има ли някоя отзивчива душа от Варна която има път към ИКЕА и може да ми купи и изпрати този артикул https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/platsa-modular-st … br-v-k-t/60505511 . Няколко месеца сглобявам една Platsa за детето дори до София ходихме на няколко пъти и накрая на одисеята ми останаха тези релсички. Ако някой се съгласи ще изпратя парички предварително по Изи пей. Благодаря предварително и успех на всички които  дебнат да им се появят елементите.

# 87
Boaxel,отплеснах се. Старите ми бяха Алгот и ги харесвах повече, та явно още мисля за тях. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 88
Здравейте , имате ли представа колко дълго може да стои в склада на ИКЕА поръчаната мебел ?  Изненадаха ме с по-ранна доставка от предварително уговореното и нямам готовност  къде да съхранявам пакетите . От фирмата извършваща доставките настояват да ги доставят до 3 дни или да стоят при тях на склад като плащам по 10 лв на ден.

# 89
Boaxel,отплеснах се. Старите ми бяха Алгот и ги харесвах повече, та явно още мисля за тях. Stuck Out Tongue Winking Eye

И ние в стария апартамент слагахме Алгот. Според мен и слон можеха да издържат. Даже домашният майстор предложи да ги свалим от стария и да ги монтираме в новия, ама трудна работа, защото са съобразявани с помещението там.

Така че и ние сложихме сега Боаксел (или както му се вика).

Общи условия

Активация на акаунт