Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са преживяванията на хората при поръчване и доставка на мебели от Икеа?
Какви са препоръките за избор на мебели и уреди от Икеа?
Какви са препоръчителните методи за доставка и плащане при поръчка на мебели от Икеа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са преживяванията на хората при поръчване и доставка на мебели от Икеа?
-
Какви са препоръките за избор на мебели и уреди от Икеа?
-
Какви са препоръчителните методи за доставка и плащане при поръчка на мебели от Икеа?
-
Какви са препоръките за избор на кухни и уреди от IKEA?
-
Какви са преживяванията на хората при поръчка на мебели от чуждестранни магазини на Икеа?
доставката беше с днешна дата. Седя и чакам. Към 16 ч. започнах да звъня на Ренус, за да питам ще дойде ли. Не успях да се свържа. Но, чудо, малко по-късно звъни куриер и казва, че до 30 мин. ще ми донесе пратка от Икеа. Аз подскачам от радост, че този път всичко е наред! Обажда се човекът пак и казва - долу съм, само да помоля, ако имате да ми дадете точно пари. Аз в ступор! Какви пари? Поръчката е платена с карта този път. И познайте, казва ми сумата на загубената пратка
избухвам в смях и му обяснявам ситуацията. Той предложи да я откажа, ако искам, но набързо прецених, че 3 от артикулите не бяха налични в магазина и онлайн и не се знае кога пак ще са. Приех я.
Това твоето е... няма такова! Сега остава и всичко от първата пратка да е налице, и да е точно каквото си поръчала.
предадена е на 12-ти. Не разбирам защо за София стават толкова бавно нещата...