Време е за ИКЕА! - Тема 36

• 40 249
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
Не може. Всичко е изчетено и пробвано.
Това са

# 391
  • ENGLAND
След 4 месеца ремонт само на тази стая, вече е почти готова. Сивият диван и жълтият ми трон, стана супер, на живо е по-добре, снимах го снощи. Ще сменям масичката, но вече няма къде да сложа тази, контацта остана да се сложи. А сега малко съдействие от вас. Малко ми е голо, но не искам да дупча много. Картината на една от снимките задължително ще сложа, мисля над лежанката на малката стена. Какво да сложа на дългата стена или да я оставя така? Мислех в ъгъла, където е жълтия фотьол да сложа различни по стил и различна големина рамки с картини и снимки, но да не стане много претрупано. Нещо като на предпоследната снимка.Вие как мислите?

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 18:54 от Doret

# 392
В ъгъла зад жълтото кресло (чудно е! и аз искам такова), сложи лампион https://www.ikea.bg/products/lighting/floor-lamps/
А иначе съм за нещо тук (картината е от ИКЕА)
Скрит текст:

# 393
  • ENGLAND
Благодаря, Азалия. Днес си сложих и лампиона, икейски, тези дългите, издути, хартиени, но се слива със стената. Постерите са супер, но май не се връзват с картината, която ще слагам на  малката стена.

# 394
Много хубава е станала комбинацията!

Друг вариант е ъглова етажерка зад креслото с разни неща по нея:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 19:24 от Zizini

# 395
Да ти кажа на мен лично картината, която имаш и си избрала да я окачиш не ми се връзва с тази стая.

# 396
И аз така смятям за картината, а и такъв лампион... не го виждам с тези мебели.
Аз имам такъв
Скрит текст:
Но на твоите мебели, биха отивали този тип, по моето скромно мнение
https://www.ikea.bg/products/lighting/floor-lamps/ranarp-lampion … -chetene/90331374
https://www.ikea.bg/products/lighting/floor-lamps/kinnahult-lampion/70488403
https://www.ikea.bg/products/lighting/floor-lamps/arod-lampion-l … -chetene/90447666

# 397
  • Пловдив
doret,прекрасна комбинация,носи толкова настроение.Понеже  столът е акцент,е хубаво да се подчертае и във височина и да има определен брой снимки/картини около него.Ако са много,и трудно ще се съчетаят,и ще станат много контрапунктове със забавните възглавнички.
Картината ще се впише идеално,ако и се смени паспартуто с бяло и евентуално рамката с по-модерно излъчване.
Позволявам си един колаж.В ъгъла може да има лампион или стенна лампа с пуснат надолу кабел(много са актуални) или това,което просто съм сложила на колажа и накратко мъжът ми нарича бесилка.То е за много освободени,арт настроени хора.
Може да има и нещо над късата страна на дивана-рафт.

# 398
Аз си представям на стената триптих, абстракция, в която да има сиво, жълто, червено, бяло... Цветовете от интериора.

# 399
  • София
Някой знае ли как се закрепва тази кошница за баня
https://www.ikea.bg/products/bathroom/bathroom-accessories/toile … EYASAEEgJJ__D_BwE
На мокро ли трябва да е, гледах инструкциите, пръскат с нещо, забърсват с кърпа, но на сухо ли се залепва.
Няколко пъти пробвах натисках да щракнат вакумните вендузи и пак се разкача след известно време.
Аз имам същата, както и матови плочки, след като ми писна от постоянното и падане, залепих вендузите със силикон и от тогава не е мръднала.

# 400
  • In transit
Doret, чудесно е станала стаята. Харесаха ми първите предложения на Азалия. На мен ми липсва нещо зелено в стаята. Сложи някое голямо цвете около жълтия стол... а до лежанката си мисля, за отворена етажерка. Това  с многото картини само ще затвори стаята и ще я претрупа. Ако искаш да ти е по-шаренко освежи дивана с повече възглавнички.
Иначе над дивана това ми харесва повече:

# 401
  • София-Младост
Икеа Мол София само шоу рум ли е? На повечето продукти като проверя наличност, дават само София и Варна...

# 402
Doret, на мен също ми харесва как се е получило, много харесвам и тази цветова комбинация. Аз бих помислила около жълтото кресло да се обособи като кът за четене и бих добавила шкаф-библиотека и такъв висок лампион, както по-нагоре имаше предложения. Като шкафа библиотека може да е тесен и висок или по-нисък и широк и върху него може са се сложат цветя или други неща, трябва да се пробва в зависимост от мястото и останалата мебелировка в стаята.
Ако килимът не ви е нов и е предвидено да се сменя, бих сложила нещо такова
Скрит текст:
Не бих кичила по дългата стена картини.
Таванът как е правен?

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 09:49 от Seti Beti

# 403
  • Пловдив
Doret, със здраве да си го ползвате.
Кой точно е диванът?

Аз се колебая между такъв и Landskrona.

# 404
Много хубаво е станало с жълтото кресло!
И според мен не му трябват картини, то си е картина. По-скоро едно голямо цвете зад него е достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт