Време е за ИКЕА! - Тема 36

• 40 137
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Еее, ма той ъпгрейдван....тъй да...
Чуден е станал....

# 616
  • Бургас
Да, тунингован е 😄 - вратите и дръжките са нови. Можеше и вътре да го освежа ама... Малко ме е яд сега, но се успокоявам че поне не се вижда, като е затворен.

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 21:54 от Мария

# 617
Чуден е с тези дръжки и благодаря за идеята! Имаме вграден, също трикрилен и аз вече бях решила да поръчам нови врати, ще сложа такива дръжки, много ми харесаха. Заклевам се, че ще спестя боядисването отвътре каквото ще да става. Просто той е толкова натъпкан с връхни дрехи, че само като си помисля какво вадене ме чака, лошо ми става.

# 618
  • Бургас
Азалия аз си мисля, че като се напълни с дрехи изобщо няма да се вижда толкова корпуса. Поне така се успокоявам.
Нашия всъщност е ъглов, продължава по коридора в дясно. От другата страна обаче ще са пералнята и сушилнята отгоре ѝ затворени зад същите врати. Сложиха му и нова бяла страница, на ъгъла където е видима. Като го направят (надявам се утре) и от другата страна мога още снимки да покажа. Но и аз съм страшно доволна от крайния резултат. Излезе ни евтино, а самия гардероб е огромен и много здрав.
Дръжките са чудесни за целта. Да се похвалиш после и ти. 🙂

# 619
Здравейте.
 Преди време бях писала за дивани Vilasund и това, че не се предлагат вече, както и калъфи за тях. (А моя на места, където го грее слънце е поизбелял.) Макар че, ми е странно как пък един калъф да няма останал. Лошото е,че и по чуждите Икеи няма:confused:  Писах на ИКЕА, отговориха ми това:

"Здравейте,
Моля да ни извините за ненавременния отговор от наша страна.
За съжаление продукта, от който се интересувате е изходящ от асортимента на магазина, не е наличен и не очакваме бъдещи доставки. Може да разгледате други предложения на www.ikea.bg или на място в магазина.
Извинете ни за причиненото неудобство!"

Това го пиша, защото имаше една съфорумка, която също търсеше.
Сега се чудя дали ако купя дамаска и дам на фирма/шивач, ще могат да направят същия.Thinking
Намерих по чужбинско един два сайта, които уж предлагат калъфи, ама то на цени направо да си взема нов диван.
П.П. Също искам да попитам дали някой има мебел с дамаска Hillared Beige ако може да ми я снима да я видя "на живо".
И да помоля, ако някой ходи до ИКЕА би ли попитал все пак дали нямат случайно калъфи за дивани Виласунд с лежанка.
 Ох, дълго стана, но си е оплаках!

# 620
На колко години е диванът ти. Не ги оставяю, притисни ги, предяви рекламация ако не са минали 2г, и провери колко е гаранцията на диваната ти всъщност /може да е удължена/.

Аз моите колелца още ги чакам. Никой не се свърза с мен, от рекламацията мина месец и половина. като се поосвободя, ги почвам.

# 621
Ами миналия май сме го купили. Teta, рекламация за избелялото на дамаската имаш предвид, нали? То всъщност не е чак толкова видимо, но е цвят антрацит и малко му личи. Започва да добива един леко избелял чернозеленикав цвят. Но ще се разчета в сайта за рекламации

# 622
Може да ти изнамерят дамаска, току виж...както на мен ми обещаха колелца, пък първо казаха бла бла..ми нЕмаме.
Като заведох рекламация обаче, и оооооп...ми ще намерим.

Може да пробваш и ти ...

# 623
  • Бургас
Момичета, някоя от вас дали има тази преграда, за да ми измери цялата височина? https://www.ikea.bg/products/baby-children/children-3-7/children … z6axoCBIUQAvD_BwE
В сайта пише 7.5 см, но подозирам че това е размера на дъската. Притеснявам се, че като се сложи на леглото и ще е на равно с матрака, което я обезмисля.

# 624
Не мога в момента да я измеря, но със сигурност е повече от 7.5см. висока.

# 625
  • София
Момичета, някоя от вас дали има тази преграда, за да ми измери цялата височина? https://www.ikea.bg/products/baby-children/children-3-7/children … z6axoCBIUQAvD_BwE
В сайта пише 7.5 см, но подозирам че това е размера на дъската. Притеснявам се, че като се сложи на леглото и ще е на равно с матрака, което я обезмисля.

През телефона съм и не мога да го сложа в скрит текст.

# 626
  • Бургас
Много благодаря! 😊
Ще премеря днес нашия матрак колко стърчи и ще преценя.

# 627
  • Sofia
Бихте ли споделили колко точки се изискват да имаш за да се приспаднат от сметката?

# 628
На всеки 2500 т. - 10 лв.

# 629
Момичета от Варна, някой може ли да ми вземе тази поставка, ако имате път в Икеа https://www.ikea.bg/products/kitchen-worktops/kitchen-organisers … mukachka/67865983 ?

Общи условия

Активация на акаунт