Модни консултации (Декември-Януари, 2021/22) - 62

• 68 447
  • 907
  •   1
Отговори
# 60
Vikute, коментарът ми не е точно за тази тема, но зимата не е време за обилна хидратация на кожата, поне не и през деня, когато си навън. По-богати и една идея мазни кремове са необходими на кожата при минус 10 - да образуват лек защитен филм и да предпазят от студа. От хидратиращите само изпръхва.

Avianna, хубаво е якето и лесно би могло да се съчетае с куп неща от ежедневния гардероб. Най-малкото - с почти всякакви дънки. И според мен този цвят отива и на блондинки, и на брюнетки.
Прекрасни и уютни празнични дни, момичета!

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 23:13 от Light Beam

# 61

Babri,
може ли да покажеш моделът, който си описала в предишната тема?

Парките и якетата от гъши пух топлят най-много и идват на помощ за по-представителен вид извън планински условия.

Аня, извинявай чак сега ти виждам въпроса. В линка е моята парка, моделът е Кей с черна яка. Толкова топли, че дори тук не го нося често.

https://www.mackage.com/ca/en/kay-down-coat-with-blue-fox-fur-si … -downs-and-parkas

Имам и яке Темпла, от агнешка кожа с гъши пух - същото като в линка. Днес беше -25 и го облякох за първи път. Не знам дали ви е позната марката, за мен не беше, купих якето, защото ми хареса модела. Като го облякох не усетих какви са температурите. Скъпи са тези дрехи, но си струват всеки долар. За мен е по-скоро каприз, защото съм навсякъде с кола и ски не карам, но ако човек ходи пеша и уражнява зимни спортове, дрехите трябва да са качествени за да не мръзне.

https://www.yoox.com/ca/41985630MA/item?gender=D&kpid=CA-419 … 0MA&sizeId=-1

Прочетох,че чорапогащници обсъждате. Аз много нося през зимата, понеже ходя почти само с рокли. Имам едно цяло голямо чекмедже само за чорапогащници. Моите са само тънки, дебели и плътни не харесвам. Имам черни, сиви, цвят taupe и едни съвсем телесен цвят, които слагам с по-светли рокли. Нося ги с ботуши до коляното и отгоре палто до под коляното. Ботушите и палтото се застъпват, не се виждат етажи. Но както казах придвижвам се само с кола. Ако трябва да хващам градски транспорт, или да ходя пеша, не знам дали ще е подходящо.

# 62
Babri,
Страхотни са и двете!
Не съм се изразила добре, но питах за модела на UGG, който похвали, когато обсъждахме топли ботуши. Много моля да споделиш.

От мен най-топли пожелания за всички, където и да сте по света! Нека здравето и уютът не излизат от мода в семействата и домовете ви.

Последна редакция: сб, 25 дек 2021, 13:11 от Аня Филипова 649504

# 63
  • Бургас
Весела Коледа, прекрасни дами, бъдете здрави.От показаните ботуши съм за първите.

# 64
Направо ми се прииска да се заровя в тази преспа (и да ти изпия алкохола) Grinning

Nature Star2 Весела Коледа, красиви мами! Nature Star2

Babri, разкошни са и двата модела! Аз не ги познавах марките, досега само с агнешки кожуси съм била на студеното, но с тези масови тейк ауей, пиене отвън и не знам какви зимни новости задължително ще си взема нещо такова; малко по-дълго може би, за да не ми се налага да навличам краката. Благодаря за идеите!

# 65
Честита Коледа! Бъдете здрави, щастливи и благословени.
Относно ботушите съм за първите.

# 66
Babri,
Страхотни са и двете!
Не съм се изразила добре, но питах за модела на UGG, който похвали, когато обсъждахме топли ботуши. Много моля да споделиш.

От мен най-топли пожелания за всички, където и да сте по света! Нека здравето и уютът не излизат от мода в семействата и домовете ви.

Какво съм чела, не съм разбрала, че са ботушите питаш. Моите тринайсетгодишни са най-обикновените Ъгс, като тези в линка. Средно високи са, стигат ми малко до под коляното.

https://www.google.com/search?q=ugg+boots&rlz=1C1GCEB_enCA95 … rc=MhbRi0LS3oR-yM

Тези пък са резервния ми чифт - моделът е Бейли, с трите панделки отзад. Много са красиви, обаче не съм ги носила още навън и не мога да гарантирам, че ще са също толкова издръжливи. Предполагам, че ще бъдат предвид качествената марка.

https://www.ugg.com/ca/women-boots-classic-boots/bailey-bow-tall … utm_source=google

# 67
Babri,
Благодаря. Имам вторите, но с височина на боти до прасеца и в друг цвят. За четири години не са “мръднали”, така че предполагам няма да си разочарована.

# 68
  • София
Към дамите, които писаха, че носят рокли с чорапогащник - моля, споделете - какви чорапогащници като цвят и плъност и как ги съчетавате.
За мен чорапогащник зимата = студ

Имам 1-2 по 70-100ден, но пак изглеждат фини. Черни. Всичко друго ми е по 8-15. Цветове- всякакви. Разцветки също имам - на точки, с ръб (обожавам). Нося и високи чорапи доста, защото не обичам да 'загащвам'.
Честно да си кажа, с дънки или панталон не се чувствам много по- топло. Това не са платове, които държат топло. Ако е ватиран панталон, хубаво, ама някой да ми обяснява, че с ламаринените си дънки е в пъти по- облечен от мен- хич не обичам.
Аз си знам, че ходя недостатъчно облечена, но мисълта, че изглеждам добре и женствено, ме топли. Joy
Залагам на дебело палто и кола/такси.

Ботуши не обичам, имам само на ток. В ежедневието нося боти. Но и боти не харесвам като обувка. Имам по 2-3 чифта и не се вълнувам, като си купувам така, както като купувам обувки.

# 69
Всъщност дънките си държат направо студено. Това не е дреха за зима и студове.
Аз нося основно рокли зимата. Всичките са от хубави платове, вълнени или вълна с коприна или памук, следващи линията на тялото, елегантни, женствени. Хем топлят, хем са удобни, хем се чувствам хубава и елегантна. Имам и много от т. нар. sweaterdress, като дълги пуловери, пак вълнени. Отгоре слагам дълги жилетки, имам 5-6 цвята, те са кашмирени, леки и много топлят. На работа пък държа и няколко големи шала, пак от вълна, с които мога да се увия, ако ми стане студено.
Не съм мръзнала досега тука, но дрехите е важно да са качествени. Или по-скоро материите, аз на марки не робувам. Вече като купувам нещо, първо гледам от каква материя е. Ако е изкуствена, не взимам, колкото и да ми хареса модела.

# 70
Няма с какво да се запиша по въпроса на темата, аз съм в Тексас и си ходя с тениска навън. Понякога и горнище слагам ей така просто от желание Laughing Тук- там се случи някой друг студен ден да има, но бързо минава. Последната седмица пускаме климатика на студено в колата, защото не се дишаше.
Тези якета- раница са ми много симпатични и бих носила, ама тук ще си го нося само като раница.
Сега съм се наела да си намеря дънки чарлстон, но напълно без успех, всичко ми е изключително дълго. 90-те определено се върнаха тази година и аз ги приветствам, нося шноли, скрънчита, сега чакам да дойдат и фибите пеперудки които поръчах Simple Smile

# 71
  • Някъде там
С тези температури, не ми е никак Коледно.
Започнах да разглеждам намаленията и си търся нови маратонки.
Харесах си тези.

колеая се кой цвят да избера.

# 72
Искрица, на мен шарените много ми харесват, защото съм се нагледала на черно и бяло. Иначе и двата модела са много хубави. Зависи вече с какво най-често би ги комбинирала.

# 73
  • Street of Dreams
Черно-белите са супер, харесвам контрасти. Може ли линк или модел?

# 74
Първите.

Общи условия

Активация на акаунт