Модни консултации (Декември-Януари, 2021/22) - 62

• 69 099
  • 907
  •   1
Отговори
# 675
Витаминче_, къс пуловер е идеално върху рокля или дънки с висока талия; този сезон си купих два чифта - едни дълги и клош само от колената надолу и едни скини. Първите стоят по-добре с къс пуловер.

Рокля с пуловер е ок, ранно лято и ранна есен нося вечер, но специално на тази рокля за мен е хубаво да се вижда горната част.
Може и тънка жилетка по тялото да и се сложи отгоре

# 676
Al, благодаря за предложението.  Харесва ми. Докато не седна Joy
Колкото и висока да ми е талията  (поне на тези, които имам), пак кръста ми е отвън и ми е студено :/

Да попитам и тук - впечатления за термо бельо мерино? Чета, че топлят много. Но се разпадат за кратко време.  Познати ми показаха клин на един сезон - целият на дупки.

# 677
Слагаш един пуловер отгоре и всичко е в нормата. Плюс това кой ти знае че си с рокля, а не с пола.
Е, да де, кой ти знае и вижда роклята, това обемисля да си с рокля. Но ако имате рокли, които не ви харесват нагоре разбирам...аз за себе си не бих се облякла така. Не го казвам като критика... Grinning

# 678
Странното е, че като видя това съчетание на друга жена ми харесва, както в случая. Аз обаче съм пробвала с почти същата рокля от зара, отново с пуловер, но не мога да се възприема. Хем ми харесва в огледалото как стои, хем си мисля, че би било смешно за хората. Чувствам се некомфортно, събличам се, слагам дънките и излизам.

* Иначе аз бих съчетала с кубинки или бели кецове.

# 679
И на мен ми хареса много колко добре пуловера е съчетан с роклята и приветствам - дава много по-голяма вариативност на тази рокля. Също така се съгласявам, че дължина под коляното  щеше да изглежда малко по- различно, но и така е ОК, дава повече опции за обувки.

Идеи за обувки:

PS Факт е, че наистина последните 2-3 години май гравитират към по-дълго, по-овърсайз и все с такива широки ботуши съчетават... например:

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 16:57 от Agent Provocateur

# 680
термо бельо от мерино носим цялата фамилия, имам на Palmers, Ortovox, Icebreaker и Zajo. Побарат ли го молците става на дупки.
Най-доволна съм от Ortovox - имам няколко неща на по 7-8 години и не са трепнали, а аз ползвам активно. И че са леко вталени в кръста ми допада много.

# 681
Момичета, как се казва модела на ръкава на последната рокля? Раздвоена съм дали ми харесва или не.

# 682
Момичета, как се казва модела на ръкава на последната рокля? Раздвоена съм дали ми харесва или не.
Би трябвало да е реглан или поне визуално е такъв тип, при това ми е любим.

В последната вода при пране, вместо ароматизатор, добавям няколко капки лавандулово масло, с цел опазване от молци, освен това цялата ми къща и гардероби са пълни с такива ароматизатори, но срещу котешки набези, а ко ми кажете какво помага...

Ли Лу, не съм я носила роклята от Metisu, още си е с етикета, но я пробвах за половин час, за да проверя дали няма нещо материята да ме дразни. Това си ми е практика с всяка нова дреха, особено изкуствена материя. При бродериите няма стърчащи конци или незавършени шевове. Дано съм ти полезна.

# 683
Ако имате и други идеи, обаче, слушам/чета с нетърпение! Flowers Hibiscus
Нещо такова? Дълга блуза или риза плюс панталон/ дънки.

goddess, благодаря Hug

# 684
В движение съм, извинявам се ако имам правописни грешки. Ето я в тъмно
https://answear.bg/p/roklya-answear-lab-v-cherno-kas-model-razkroen-model-536098

И в светло, но светлата е изчерпана
https://answear.bg/p/roklya-answear-lab-v-byalo-kas-model-razkroen-model-536099

# 685
Че тя роклята си е точно за кецове, имам много подобна, която нося предимно с кецове и еспадрили.
За лятото е екстра - не опира по тялото и ми е много комфортна. Аз не обичам да подчертавам талия на свободна рокля и не я нося с колан, но и с такъв стои добре.
Не се колебай, хубава е!

# 686
С каквито и обувки да я сложиш, все става.

# 687
  • София
Дами, искам да ви питам.. отдавна не съм купувала чанта в лак. Мина им модата сякаш, а и тези, които преди съм имала, не бяха особено елегантни. Като цяло мисля, че една лачена чанта трябва да е доста изпипана, за да не е кичозна. Това си е мое лично възприятие, но ми е интересно да чуя вашите мнения относно този тип чанта - цвят, завършек (лак), не непременно със синджир. Просто цветово в лак... евтинее ли ви? Не ценово, като излъчване.

Цък
Цък
Цък

Още не съм намерила бяла, но благодаря за препоръките ви. Разглеждам все още варианти.

# 688
За Джими Чу съм аз. Тази форма е доста модерна в последно време, явно се завръща. И ще е хубав акцент на по- изчистена визия.
Но си зависи от стила ти.

# 689
The Catcher in the Rye, от трите най ми допада Дж.Чу, но на живо как е? С лака е малко-малко сложно, точно както сте го описала.....Сякаш лак отива на по-тъмни цветове

Общи условия

Активация на акаунт