Модни консултации (Декември-Януари, 2021/22) - 62

• 68 050
  • 907
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Ох не, аз не искам формата или конкретна марка, просто като завършек този цвят лак дали циганее леко Laughing Има нещо, което ме възпрепятства, но не знам какво е.

Иначе, аз съм доста светла, но нюд обувките ми (2 чифта, намерени с триста зора) са точно такива - tan patent се водят.

# 691
за мен циганее леко, да

# 692
И на мен не ми допадат чантите , лак в черно, тъмносиньо, бордо- да.

# 693
мхм.... да, леееееко ще циганее.
Имам 2 чифта нюд обувки и ги нося с червена, цикламена и нюд (на Зара, която за пет носения стана на нищо.....)

# 694
  • София
Супер, мерси много!

Аз също нося нюд обувките с червено и бордо, просто дадох пример, че не харесвам нюдове с розов подтон, както и много светли. Не планирах да ги нося заедно така или иначе, но явно усещането ми за този тип лак е правилно.
Всеки е свободен да носи, каквото желае, естествено, но нали затова е и темата, да си сверим часовниците Simple Smile

# 695
  • Street of Dreams
Да, евтинее доста, особено като чантата няма собствена форма.
Но основният проблем идва от съчетанието бежов лак. Бежовото е мек, "безцветен" цвят е стил "не ме заговаряй", а лакът е крещящ и търсещ внимание. Очевидно и на дизайнерите не им се е получило това съчетание.

Аз пък си купих дълга, карирана риза и сега се чудя дали да я задържа. Модерни ли са? Почти не излизам навън и вече не знам какво се носи.

# 696
Лсчени обувки да, но лачена чанта не бих носила. От показаните нито една не ме грабва и съм сигурна, че ако бяха от обикновена кожа, щяха да ми харесат.

# 697
  • Пловдив
Бежавият лак нещо не ми харесва, но по-скоро е в съчетание с моделите.

Тези например бих ги носила с кеф
/такъв модел имам черна с китка/

# 698
The Catcher,
Показаните чанти евтинеят, въпреки че минават за висок клас. Съгласна съм с теб, че за да изглежда добре, такъв тип чанта трябва да е с безупречна изработка или пипната с вкус. Това не винаги е свързано с цената или марката. Всичко зависи от конктетния модел. Не бих генерализирала заради покритието и цвета. Разликата от лачена до лачена чанта е като между редактор на Вог и модератор в бг мама.

С удоволствие бих носила дръжките на тези, без никакви задръжки спрямо цвета или лака:

Ако се съчетае умело и лачена чанта за около 100 лв. може да изглежда добре:

# 699
И все пак тъмните цветове лак ми изглеждат по-добре, но то вече е чисто субективно.

Semi patent leather описват кожата на тези няколко модела и докато размишлявах за синята иили черната, тя взе че свърши

# 700
  • Street of Dreams
Синята е много хубава.

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 15:33 от OnDiNe_

# 701
Аууу, синята е жестока!

# 702
The Catcher,
Ето още два модела бели чанти, каквито търсеше преди + една бежова с лак:

# 703
Синята е много хубава.

# 704
  • София
Аня, а може ли линк към първата и втората?
В онова приложение не намирам точно тези.

Иначе семи лачените са страхотни, да!

Общи условия

Активация на акаунт