Модни консултации (Декември-Януари, 2021/22) - 62

• 68 013
  • 907
  •   1
Отговори
# 795
Наистина не нося, признавам. Комплекс ми е височината, а и за капак мъжа ми е колкото мен висок. А иначе безкрайно много харесвам жена на ток, дори и аз се чувствам страхотно когато съм на ток. Като забравя за комплекса с височината летя.
А ботите и панталон - има го и този вариант, само че предполагам че отгоре нещо по-интересно трябва да измисля.. 🤔

# 796
Вдъхнових се от зелената чанта и поръчах зелена рокля, замислих се, че такова зелено не съм слагала до лицето си. Ще видя как е сега като дойде.

# 797
  • Пловдив
От мен да, за зелената чанта.

# 798
Моя подобна рокля съчетавам с тънък чорапогащник , дънково яке, че е с ръкав до лакът роклята и в случая тъмносини кубинки набук , но добре стои и с керемидени боти с удобен ток. Отгоре , ако е студено - вталено яке до средата на ханша или на бедрото.

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 16:14 от Mateah

# 799
Комбинацията от чера рокля, чорапоащник и боти е скучна, особено ако поводът е весел. Разчупи малко. Сложи винен/марсала чорапогащник, някакъв интересен тънък шал....нещо, което да разчупи прекаленото черно.

# 800
medissa, не трябва изобщо, ама изобщо да се чувстваш неудобно да носиш високи токчета 😘
Ръст, коса, конструкция, нос и т.н. ги получаваме от генетичната лотария и да се притесняваме от това е мхм.... тъпо.
Нося токчета, при все че ставам по-висока от повечето хора, включитно от либето, но той е голям фен на високите токчета ❤️

Комбинацията на Mateah ми харесва и също нося така

# 801
Дайте някакви идеи за зимни кецове, които да не изглеждат като бабешки боти. Ако може интернационални марки, защото не съм в Бг.
Трябва ми нещо удобно за 10 часа на крак и да ми държат топло в хладилник.
Имах едни много хубави пуми, които вършеха чудесна работа, но ме предадоха вече и не мога да ги намеря пак. Липсва ми дресс4лесс, там винаги имаше нещо подходящо.
П.П. Бюджета е до 70-80 долара

# 802
На мен зима и кецове никак не ми се връзва, то просто не е "зимна" обувка, освен ако зимата не е Калифорнийска или в Южна Италия 😀. Или се има предвид да е с подплата някаква? Май не съм виждала такива...
Съвсем допреди да падне снега обаче носих много тези, защото са удобни, по-високи и от кожа.

# 803
tuali кецовете са ти жестоки, много ми харесват.
Дай линк от къде са?

# 804
tuali кецовете са ти жестоки, много ми харесват.
Дай линк от къде са?
От фешъндейс и бяха на супер цена там, но сега като гледам са изчерпани вече. Моделите са на Diesel  и се казват S-Danny (белите) и Nentish (черните)

# 805
Ами пак съм аз. Много се извинявам, че пак досаждам за не толкова важен повод, но за мен лично е важен защото в личен план празнувам първото ми излизане от както родих. Grinning
Ботите ги няма в магазина, поръчах си ги, но ще пристигнат утре. В крайна сметка ще съм с обикновени черни токчета. Спрях се на две визии и наистина не мога да преценя коя от двете. Имам нужда от вашия съвет. Моля да не ме цитирате, за да изтрия после снимките.
1. 2.

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 17:35 от medissa

# 806
Аз съм за втората визия, хем изглежда добре, хем е по- комфортна за носене.
Моделът на роклята ми допада, нещо в райетата не ми е ок.

# 807
Втората.

# 808
С роклята изглеждаш прекрасно, но и аз съм за дънките и топа.

# 809
Аз съм за роклята, стои чудесно.

Общи условия

Активация на акаунт