Отговори
# 195
Ох каквото такова Феми поне трудност няма да изпитам като се мъча да направя нещо.
Хазал ще отговаря на въпроси на Онедио всички от главното кадрото на ЗИ са гостували там ето и видеа на всички по отделно

Ози първо гостува сам:

После с Хазал Субашъ

От снощи се лее велика помия отново върху Озан :
Цитирам:Долен инфлусер. Даже МШ беше по добра от новата ти....
Колко си жалък? Нали не харесваше такива неща сега правиш същото?
Ходещ смях! Мислиш ли,че някой ще те гледа с тази?

Ужаса е пълен! Не харесвам Пелин всеки знае,но не бих си позволила такива обиди защото знам,че Озан би ги видял.Този панаир продължава от капана на масата с Бахар до ден днешен.
Питам драгите му "фенки" ако целуваше на Сера дудаците и пипаше баджаците щеше ли да е тъй?
Що за жалко и смешно поведение е това да не проявиш уважение към човек на когото твърдиш,че си фен?
Аз примерно нито харесвам Пелин нито Ханде ама да съм тръгнала да плюя по тия момчета които с нищо не го заслужават? Живота си е техен и избора също...

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 16:21 от x BlackRose x

# 196
Ох, Диди, ако може някой да ми обясни тази мания по Сера. Тези дни ми попадна в някакъв филм, примерно Вятърничав. Можеше да е и сцена от ЗИ, толкова беше същата. Хубаво е момичето, ама то само с хубост не става.
Изобщо не разбирам фенове, които очакват партньорите в някой филм да се оженят и да си народят 5-6 деца. То е все едно да очакваш Антъни Хопкинс да яде хора, примерно, защото изигра брилянтно Ханибал Лектър.
Освен това и Озан, и Хазал, както и другите актьори не могат да измислят проект, да си го заснемат и да си го изиграят. Ето, примерно, Беркер си направи добра почивка, докато тръгне работата по сестрите, а и с тези постоянни карантини никой не е сигурен, че ще е всяка седмица на екран.
ОК, и аз не харесвам Пеликана, но пък никой не ме задължава да я гледам, нали така Simple Smile

# 197
Ох, Диди, ако може някой да ми обясни тази мания по Сера. Тези дни ми попадна в някакъв филм, примерно Вятърничав. Можеше да е и сцена от ЗИ, толкова беше същата. Хубаво е момичето, ама то само с хубост не става.
Изобщо не разбирам фенове, които очакват партньорите в някой филм да се оженят и да си народят 5-6 деца. То е все едно да очакваш Антъни Хопкинс да яде хора, примерно, защото изигра брилянтно Ханибал Лектър.
Освен това и Озан, и Хазал, както и другите актьори не могат да измислят проект, да си го заснемат и да си го изиграят. Ето, примерно, Беркер си направи добра почивка, докато тръгне работата по сестрите, а и с тези постоянни карантини никой не е сигурен, че ще е всяка седмица на екран.
ОК, и аз не харесвам Пеликана, но пък никой не ме задължава да я гледам, нали така Simple Smile

Подкрепям! Но е толкова грозно ,че се стига до обиди и не мисля,че Озан заслужава да слуша подобни неща защото повреме на Гост му се каза,че Дженк е повече от него.Извинявай Дженк не беше ли изигран от Озан? Аз ли съм в грешка сценария колкото и да беше с дупки не ги ли запълни с брилятна игра колкото може?
Беркер по същия начин има едни фанатици които не го приемат без Сера и реват като бебе за гърда извинявай ,но ако си фен на някой имай отношение към него. Малко уважение толкова ли е трудно?
Щом не им харесва долния инфлусер да си гледат Дженк и да оплакват кариерата на Озан и да се мятат като риби на сухо то бива простотия ама чашата преля.
Това са хора които от месеци няма епитет който да не са ползвали срещу него. Положението удари дъното на дъната...
Преди правил театри и пиеси сега се разкарвал с неговата ....
Ами живота си е негов в крайна сметка ако иска ще и го държи ако иска и гол ще се съблече с нея това си е негово мнение и живот.

# 198
  • Свети Влас
Не ги разбирам такива фенове, това си е животът на Озан и той решава с коя да е или с коя да е. Кой са те да дават гласност и да го нападат- НИКОИ, именно никои не са... Ама нали трябва се да се месят, дори и да не са прави ! Озан няма смисъл да обръща внимание на такива фенове ! Ако си истински фен ще го подкрепяш и уважаваш, а не да го нападаш ...

# 199
Дидко, не се ядосвай, просто отпиши тези фенове и не ги чети, не са истински. Не съм фенка на Озан, но го харесвам, и смятам, че той не заслужава подобно нещо. Още повече, че самият той никога не си е позволил да се отнася неуважително към своите почитатели. Но, както казах вече, трудно можеш да наречеш хора, които бълват подобни простотии, почитатели на Озан. Ако са такива, трябва да уважават личния и професионалния му живот. Все пак той избира с кого да е в реала и къде да играе. Може да се спре само на театър, изборът е негов. Берен, например, на този етап ще снима само за платформи.
Смятам, че Озан не бива да им обръща внимание и да си живее живота. Той и така прави, де. По-добре е да ограничи до минимум споделянето на личния си живот, щом като "феновете" не разбират от добро и смятат, че така имат право да се бъркат в него. На такъв поп, такъв тамян. Тогава обаче ще "пострадат" и онези, които чакат за една негова усмивка, за да са сигурни, че е добре. Ама покрай сухото, гори и суровото.

# 200
Мен вече не ми пречи толкова щом Озан си я обича и се чувства ОК с нея кои сме ние да се месим и даваме мнения дори?

Специално искам да благодаря и тук на фандома на Хазал който се намеси в нападките все едно защитава Хазал.Наистина ми напълниха душата...

Всеки Озанец обича Дженк,но това да плюеш,кълнеш и обиждаш не е работа.Не е човешко!
Снеже само Мениджъра и Лъжкините пропусна бебеим и Разбивача я пак си помисли? Иначе съм съгласна с всичко написано от теб.Жалки хора без личен живот и с болни амбиций най-вече самотни и болни от завист по скоро завиждат,че не са на мястото на Пелин....,но така не се завижда.Зависта може да е благородна като моята или като на тези които подкрепят Озан в инфлусерската му кариера която даже и нея я няма.Ама простотията ходи там където винаги я чакаш не по гората...

За почитателите на ДженДжер на фона на музиката от ЗП ,но като песен...

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 20:21 от x BlackRose x

# 201
Диде, без коментар, но не съм баш фенка. Както и да е, това хич не е важно.

Искам да кажа,че съм много разочарована от нея защото научих едни неща станали на сета и вече мога да кажа,че с право Мине Тугай не се погодила с нея. Колко жалко да не знаеш цената на славата си файда няма пред таланта ако не я знаеш.

Я разкажи за това, че вчера щях да питам, но после ми излезе от акъла. Какво е направила Бахарче?

От гала вечерта за премиерата на сериала за Гейн/Гайн.

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 20:40 от ·٠•Snejka•٠·

# 202
Диде, без коментар, но не съм баш фенка. Както и да е, това хич не е важно.

Искам да кажа,че съм много разочарована от нея защото научих едни неща станали на сета и вече мога да кажа,че с право Мине Тугай не се погодила с нея. Колко жалко да не знаеш цената на славата си файда няма пред таланта ако не я знаеш.

Я разкажи за това, че вчера щях да питам, но после ми излезе от акъла. Какво е направила Бахарче?

Източника ми е сигурен защото е бил там. И това е меко казано просташко!
Напоследък се сближих с някой момичета от предишния ДженДжер фандом.
От едно от момичетата - Шермин научих,че Бахар и Озан е трябвало да получат подаръци един ден и те били там и я чакали да дойде.Ози е имал сет другаде и го е нямало за съжаление....
Бахар се е отбила при девойките и им казала ,че ще дойде след малко.След което изминали седем часа в които Бахар дори и сет нямала вънка е било минусова температура както и да е децата я чакали навън и като отишла им се усмихнала мазнярски и им казала ,че мерси за подаръците ,но тя обичала Недим щяла да предаде подаръците на Озан - обещала изрично.
Вечерта какво да види Шермин и сие подаръците на Озан в сторито на Дженан подарени от Бахар за него.
Просто толкова ме отврати,че наистина се замислих възможно ли е да направила капан на Озан използвайки добрината му като приятел щом го е скарала и с Мине Тугай си е постигнала целта.
Мине я разбрала що за стока изглежда защото никога не са се погаждали.
Шермин е видяла часовника за Озан и блузата която му е купила върху Дженан а другите са видяли и други неща до колкото разбирам Бахар си е спестила средствата само,че не знам дали някой фен е имал смелоста да пита Озанчо дали си е получил подаръците които са били вече втора ръка...
Изглежда наистина не е достатъчен таланта,но фенките на Сера всеки ден го казват ,че и тримата добре си поигра с тях и Дженан и с Озан и с Беркер пък който клъвне на въдицата...
По едно време нямах време за хаусовете в фандомите беше страшно а това ми се е изплъзнало от поглед и по добре де...

# 203
Добро утро! Heart Exl

Скрит текст:

Честно казано Бахар ми падна в очите с тази грозна постъпка. Не толкова, че са я чакали на студа, защото може наистина да е била заета, а заради подаръците. Кой знае с колко лишения тези деца са купили часовник и блузка за Озан, а тя да ги даде на гаджето си. Това, според мен, е селска и просташка постъпка, която не очаквах от нея. Не знам защо, понеже ние познаваме (силно казано) актьорите предимно от изявите им пред пресата, откъдето трудно можем да разберем що за хора са, но ето такива постъпки ни ги показват в истинската им светлина. Жалко, а е такъв талант.

Приятен ден, момичета! Flowers Hibiscus

# 204
Бахар и Октай ще красят януарския брой на Епизод Дергиси

# 205
Диди, имаш поддръжници в гнева. Иранският фенпрофил в инста днес има цял ферман срещу хейтърите уж фенове на Озан и накрая заключава, че утре им е годишнината.

# 206
Честита годишнина от сега....

А днес отново попаднах на уникални неща де да можело да не стигнел до тук пък да живеел ако трябвало в кучешка колиба това е лудост.Не е нормално всички ДжемНеди които искаха да му купят чорапи и го плюеха в момента ми идват по нормални от "собствените му фенове"....

Тази е страхотен моод за всичко напоследък...

# 207
Ами и хубава е, освен талантлива.

# 208
Дидеее ,нерде си ?
Обсесията те чака.
Нали гледаш ?
Що ли питам ясен в отговора.

Каква годишнина на ОзПел ли е днес.
Кой фандом на Хазал Субашъ ли или на Хазалка.

Има ги и тези моменти с феновете но трябва да се радват на Озан.
Неговите проекти не е само ЗИ.

# 209
Феме тука съм и гледам откачената работа направо.Все още се чудя на Сехер при положение,че Джерен им каза,че е ходила всяка вечер при Дженк как не и повярваха и се правеха на ощипани всички айде на Дженк му беше ОК да повярва в тоя фарс ами те? Толкова ли са тъпи бее?

Общи условия

Активация на акаунт