Отговори
# 225
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
Феми,
Филмът на Сърма вдигна резултат, предвид че беше сам самичък. Ще видим тази седмица как ще е, когато има и други филми.
Бирсен съобщи, че Еркан Мерич влиза в новия филм на Авшар, в който ще участва и Бахар. Дори беше писала, че ще е амбициозен сериал като ЗИ. И пак ще е за канал D
Ау, Бори, не е вярвяне.Тоз човек направо зачезна от екрана.Е, дано е нещо интересно.

# 226
# 227

Симайка от новия епизод на Азиз

Тишината на Ози дано вещае проект иншааллах...

# 228
От снимките на "Три сестри". Скоро ще бъде излъчен и тийзър. Премиерата ще е през февруари на Канал Д.

Диде, тази с коженото палто, не е ли дамата, собственичка на ресторанта, в който работи Джемре в Алев? Тя май ще е майка на Сомер/Беркер.

# 229
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай

Симайка от новия епизод на Азиз

Тишината на Ози дано вещае проект иншааллах...
Ооо, моята хубавица е оздравяла и е на линия. Smile

# 230
Разкошна фотосесия на Симай

# 231
Първи ден на снимки за Беркер в "Три сестри". Снимките са в Айвалък, днес са снимали негови сцени.

Симай е прелестна.

# 232
Нови на Сера

Направо със снимка : Издирва се ще почнем....

И Пеликанка не го пуска...чок ентересан работата

Снеже , дано Сомер да не е чок лош да е като Иско или леко по лош втори Чельо не бих понесла малко в повече ни дойде и първите епизоди на Алева де...
Иначе същата е да - Веда Юртсевер страхотна актриса от старата школа Берко пак попадна на кадро на късмет да му е и Йозгю си е красавица.

Идрис и той тъгува за лятото гледам беше пуснал снимки от лятото разни...

# 233

Heart EyesSunglassesStuck Out Tongue Winking EyeKissing Heart

Пела да не показва гълъбчето не е в нейн стил . Дано ни готви проект.

Broken Heart

Ревност . Нашата болка ГедЖГир Revolving Hearts

Хазалче днес е на презентация на филма в Баку - Азърбайджан с част от колегите .

# 234
Озан е харесал фотосесията на Симай в инста. Тя си е за харесване.
След като го направиха на салата, че се прави на инфлуенсър, е нормално да изчезне от кадрите на Пеликана. Нали чете коментари.
Сериалът на Сърма корабокрушира след тръгването и на другите сериали и приключва другата седмица с 8 епизод. За мен кастът е слаб, но не е само това. Нещо издиша. Със спирането леко прецакват рускините, които тъкмо обявиха, че го включват в платения си канал.
Затворникът стигна до първа позиция в своя ден. Явно Фокс най-после улучиха ваксата.
Аз се зарибих по Teşkilat. Мой тип сюжет, макар че пропагандата ми е леко в повече, но за Турция тази пропаганда си е ок.
Хазал от премиерата. Като статуетка е.

# 235
Кадри от днескашния епизод на Азиз
Много красива Хазалче забавляват се и другата ни колежка Селин и тя е там
Озан е лайкнал снимките и на Сера и Хазал Субашъ. Жив е...

Днес освен Бабинден по старому е и интернационален ден на прегръдките

Пелинай:Моят красавец.Вземам си дневната си доза.В момента плача за да се боядисаш отново

https://www.instagram.com/stories/pelinayigit/2756256790921904799/

# 236
Не само е жив, но и гладен

Пита се в задачата какво прави до среднощ, че сега се сеща да си поръчва сандвич

# 237
От мен новичка снимка на Мине. Страхотна е.

# 238
Не само е жив, но и гладен

Пита се в задачата какво прави до среднощ, че сега се сеща да си поръчва сандвич

Тази като се пише за голямата готвачка вместо да си снима гащите защо не му направи един бургер не изисква чок усилие?
Тъкмо почнах да се стоплям към нея то бива бива ама...да не я похвали човек.
Дано мирише на проект че ще го изядат вече ако не сервира нещо качествено.
И нашите бяха злобни завчера в ФБ наричат я хиена и галерия за татуси и как го грозяла този фин мъж и тн...

Снощи гледах пандемийното предаване на Беркер и ми направи впечатление че сцената в хастането е писана от нашите...
Беркер сподели че е бил супер кротък до седем години после някакви деца го пребили при което Ози вика
Кои са тия бе?
Все едно ще ходи да ги бие сега....🤗
Иначе ми направи впечатление че Сера искаше да научи за първата любов на Озан и направо си го запита
Ози ти? 😅
Бахар не си поплюва би си организирала фалшиво погребение за да разберат всички и да я оценят...обаче ме изкефи как ги прати Озан и Беркер под душа и Беркер вика ние явно двамата влезнахме
Посмях се в случката в мола като са заседнали Берко вика Ози нямахме дори и шанс да се стреснем Бахар Симай и Сера в един глас се извикали понеже...😅
Интересно че Сера иска да си кръсти детето Уфук Тан Доан Гюнеш...ако е момиче Севи...
Су ако е момиче при Озан ако е момче Ан
Беркер каза Заман...
Бахар - Иначе и Дева
Голямо уважение към Фикрет от всички за тях е като икона. Много го ме радва това...и към Дениз също.

Ще го диря на руски да го сложа я другата тема като дойде време
Тази вечер сме я обсесия нали? 😏

Е така чакам хабер за проект...

Мине 😻🖤

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 11:30 от x BlackRose x

# 239
Мирише ми на проект.
Пеликана гледа стари интервюта, за да си вземе дневната доза Озан, той яде по нощите - т.е. прибрал се е от някъде гладен. А гладен Телец е нещо страшно 😂 Тя си призна, фотографката на гащи, че Озан готви по-добре. На нея не й се получавало чак толкова вкусно. Нека не забравяме и че той е американски възпитаник - там бургерите са религия.
Филмът, за който се обсъждаше Сера, явно ще влезе на мястото на момичето по Фокс, по Стар вместо сериала на Сърма ще влезе Баща. Проектите на Бахар и Беркер са по-далеч във времето, засега. Само Симай ни радва на екран и Азиз върви много добре, последният епизод е на първо място. Не съм гледала нищо от него, само снимки в инста.

Общи условия

Активация на акаунт