Отговори
# 255
  • Свети Влас
Делеше ги Сехер и още как... Не се разбра, обаче, защо така ги делеше. Дали обичаше бащата на Джемре, или и тя не знае защо.
Хазалче е много красива, но според мен ако има второ дете ще е момче, понеже Фико е одрал кожата на баща си ( пожелавам й да има и момиченце от сърце ).

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 00:39 от Габриела Радева

# 256
Пеликанът е споменала за театрален проект.
Затова Озан излизал рано и го нямало никакъв.
Ще се ходи на театър в Истанбул, само да обяви име и премиера 🎉🎉🎉

# 257
Дано отново е дигитален театър. Ози още на Келебеците спомена ясно е ,че му се играе в пиеси много ми е интересно какво пак ще се лае определено...
Видеото на Пелинай го изгледах с превъртане ,но след 10-та минута анти ПелОзите да не гледат,че пак ще се започне...

И един паралел между два героя на Сърма
Дженк - ЗИ и Волкан - Кардеш Чоджукларъ

https://www.instagram.com/p/CZCxeDMD7gi/

Видео с екранните майки на Ози
ПП:Забравили са Нергис обаче

https://www.instagram.com/p/CZCgl8ygtCF/

Боре , твоя Серкайчо ще играе с Айбюкенце в Хаятларите харесаха ми от тийзърчето аз нея много я харесвам.

# 258
Дженк с любимата ми риза ❤ толкова да харесвам нюансите на виненото и на него толкова да му ходи...
Диди, Бирсен беше много мила за проекта на Серкай, чак ме изненада. Фен съм му и на идиотските роли (няма такъв идиот в Afili aşk, смяла съм се с глас), и на дивотиите, които пуска в инстаграм. Личи си удоволствието от живота. Дано рускините го пуснат, че е на платформа и не ми се инвестира в турската икономика по гакъв начин 😎 Първия плакат много напомняше на плаката на сериала на Сърма, но бива. Не очаквам чудеса от гениалност от филмови плакати.
Берко

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 16:24 от 6brn

# 259
Визията си е пак смеска с Недим и  Искендер добре,че не е олизан де...
Определено ще го играе гаден Берко...
Серкайчо и аз го харесвам в Афилито ,но и на Чаалар много му ходи комедията.

Бори , Ози най-много в черно го харесвам направо се захласвам като го видя в черни дрехи...

Първи тийзър на Три сестри тази вечер по Канал Д

https://twitter.com/uckizkardesdizi/status/1485270246026055687

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 17:23 от x BlackRose x

# 260
Диди, това си помислих и аз - Беркер пак ще играе Недим, с любимото бяло поло 😂 Бахар в новия филм ще си играе Джерен - със заглавие Невинна и красива, едва ли ще е невинната 😂
Поне ще зарадват феновете, които искат отново Недим и отново Джерен, нещо като хилядата епизода на Дързост и красота... То си личи и по филмите на Сърма - след Фазилет и ЗИ не стига до цял сезон.
Чаалар се справя добре и в екшън като Teşkilat. Ще ми се да видя Озан в такъв проект. Хайде стига го е играл манекенка, моля. В Гост само пръскаше чар на екрана като Алп във Фазилет. (Докато не стана гадняр, само развяваше къдрици и присвиваше устни.)
Мечтая си 😍

# 261
Тийзър на Беркеровия сериал

Ох 10 епизод ми е много скучен ,но като цяло е лудост да хукнеш с инвалид по курорти без пукнат лев поне колкото болен от рак мъж да тръгне на пътешествие с каравана с бебе. Но това е ЗИ всичко е възможно колкото да е смехотворно.

# 262
Бори, благодаря за снимката. Flowers Hibiscus Харесва ми визията, но... характерът да видим дали ще ми хареса.

Диди, мерси за фрагмана. Не разбрах нищо, разбира се, не ме впечатли. Ще чакам рускините да го преведат, че да видя тогава дали ще си променя мнението. Но героинята на Озгю е с верига... нищо добро не ми вещае.

А ако сте гледали достатъчно Беркер, щяхте да разберете, че не се повтаря с игра, ама както и да е.

# 263
На мен визията ми еднаква но при мъжете няма много избор аз го харесвам много като Иско.
Иде достоен нов ЧельоШенизец да знаеш...
За Бахар не знам какво да кажа само,че не мисля да я гледам след тези неща които чух.
Джема и налупиха миризливия терлък с такъв финес,че чак на мен ми се иска да си изгубя обувката.

11 еп...

# 264
Фраг са пуснали.
Може и да го погледна заради Озгю Кая.
Да не обещавам че освен любимците рядко гледам друго. Ако Ози играе е друго нещо.  

Бори , манекенка в Гост започна постепенно да показва какво може.
Ако го бяха продължили щяха да му развият образа. Бива го в екшъна да бяга и беснее.

Сега гледам как гони Джемрето из улиците. Такъв го искам в екшън стил.
Значи готви театрална пиеса. Гаджето скучае. Ози се  прибира изморен и си поръчва бургер.

Надяваме се да почне да снима и моят човек.
Напролет ще го излъчат.
Каста е готов и харема с манИкенки.

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 21:54 от femmi2

# 265
Джема толкова безмозъчна само седи и се вайка на момчето
И другата не се спря малката змия...
Недим го съжелявам в тия серий ,но Джема колко можеше да му помогне? Смешницаа пълна сега разбирам в какво друго нейно се влюби Дженк в безумната и смелост която той не притежаваше.
Иде любимия момент на Озан в цялото ЗИ - Пожара и отрежете Джемре.

# 266
Снежи, репликата ми не беше като коментар към Беркер или Бахар, а към турския зрител. Не знам как фенките на Еркан Мерич ще го преживеят без Хазал, например, но предстои да видим.

Феми, много изчакаха в Гост с развитието. Също като героите на Алп и Чаалар във Фазилет. Кога единият се усети да става лош, кога другият се осъзна, че е влюбен. Ако го бяха резнали в 10-и епизод, нищо нямаше да видим от героите им.

Диди, това бягство си струва само заради две сцени за мен - пантофката на Пепеляшка и плажа под звездите, където Джема не спира да говори за Дженк. Иначе изобщо не си представям кой го къпе и води до тоалетна и как изкарват толкова време без чифт чисто бельо. Поне по едни гащи и четки за зъби да си бяха взели. Но правдоподобността не бива да пречи на романтиката с плискането във водата и всичко останало, нали така.
Той Дженк си каза в прав текст на Джема, че за първи път вижда толкова глупаво смел човек. Поне до изправянето на Недим е смела, от там е един водопад, родна дъщеря на Сехер. Направо се чудя тази къща как не мухляса от толкова рев

# 267
Джемретицооооо умницоо тука ме кърти пореден паралел виждам сега иска прошка от Недим
,че тя изглежда и беше хоби да им казва,че до тях че ще държи ръцете им и че няма да ги оставя.
Обаче и аз като Озан обичам сцената с пожара....

# 268
Е, много ясно, че ще им държи ръцете. И ще им премери пулса - тя нали така лекуваше, медицинската сестра 😂
Любимата на Берко ще играе в Oğlum заедно със сладкия дребосък от Гост. Фрагът, който са пуснали, предполага доста тежък филм.

# 269
Ок, Бори! Heart Exl

Е, на мен е ясно коя ми е любимата сцена. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт