Отговори
# 270

Бори , безумно права си ама каквото такова мила.Иначе видях тийзъра на Олум.
Джерен пак почна да тормози Недим сега щеше да го залива и с врели супи си спомням и с възглавницата да го души....

# 271
  • Свети Влас
Аз не вярвам на слухове, докато не ги вида със собствениците си очи. То по тази логика и аз мога да наговоря врелин-кипели и някои да помисли, че са верни... Така че най-вероятно ще хвърля едно оче на проектите на Бахар и Беркер и ако ми допаднат ще ги гледам, че отдавна не съм гледала турски сериали ( разбира се след ЗИ и другият на Сърма- Невинност ).

# 272
Габи това са хора които знаят затова не е слух нейсе не ми се спори сутрин рано...
В този студ ви оставям едно топло кафе да се сгреете

Мисля ,че Берко по рано от март няма да започне и при Бахар същата се очертава.
Бори Озан ходил редовно да спортува и Пеликан искала да изяде едно авокадо и като видяла,че го няма се огорчила ,че Озан го изял защото било последното оказа се обаче,че той и заделил половината и тя го показа на сумати народ и това...

А това за Феми и всички които обичаме колежката

След ЗИ нищо не ме грабна освен Яргъ с Каан и Пънар.
Отряда гледам само сцените на Чаалар и Дениз просто не мога да изкрейзам както беше преди не знам защо не се получава.

# 273
Ози е помислил за половинката си заделил авокадо. Как няма Пела да си го пофали.
Не е моят плод това.

Диде ,Мерси за колежката. Като пепеляшка е с това нежно краче и обувки.
Ех представете си ко гонеше Хазал като Джемрето. Волтажи ще фърчат и ще и сложи с финес обувката.
Няма да преживеем ОзХаз Sob

Джемрето с къв акъл отвлече Недим и стана по зле. Дженк хареса смелостта в нея.
Сцената с пожара е добра. Кой запали пожара разсеях се на този момент.

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 00:38 от femmi2

# 274
Едже е в настроение за стари снимки с коментари

Замислих се за начина на мислене на самите деца като Пеликана. Естествено е, че Озан ще й остави половината авокадо. Аз имам по-голям брат и когато престанах да живея с родителите ми отне време да свикна да изяждам цял шоколад. Дори тавата с крем карамел се делеше на 4 и можеш да нападнеш чуждо, само ако някой се откаже и тогава се дели на 3 Simple Smile

Феми, синът на хазяйката запали къщата, защото му бяха платили, май Шена, през нейното куче. Сцената наистина е много силна с Дженк, който спасява Недим. Ето тук ясно се вижда, поне за мен, разликата Дженк-Недим. Дженк е благороден и го спасява. Недим го направи едва в хладилното, много много по-късно.

# 275
Сина на собственичката той и преби и Недим.

И нещо което ме разплака и трогна страшно днес и пак си казах добре,че е той...
Шермин моя приятелка от туитър...

Здравей г-н крал... Не знам колко е правилно да ти напиша това.Не зная и какво би си помислил когато го прочетеш,но аз изпитвам нужда да ти кажа всичко което ме мъчи вътре в мен.Преди осем години изгубих баща си все още не бях те виждала на малкия екран. Бях подлагана на много тежки лечения за психиката си.Повече от три години се лекувах от това.После когато те видях на телевизора удома усетих,че един човек когото не познавам ми вдъхва доверие. Отървах се и спасих от лекарствата и онзи си начин на живот гледайки теб и четейки твои репортажи.В петък загубих и баба си.И аз поисках да напиша едно съобщение на човека който ми вдъхва такова доверие.Зная,че не съм никоя в твоя живот,но ми е достатъчно това ,че ме забеляза толкова пъти.
Добре,че те има...И дай Боже винаги да си в живота ми...

Озан не стига,че хареса целия и постинг след това и писа и съболезнования.

Шермин:Не съм мислила никога,че ще ми отговориш....

# 276
Озан ❤
Толкова му личи огромното сърце ❤

# 277
Озан ❤
Толкова му личи огромното сърце ❤
Случая стана следобед. И аз се зарадвах за нея колкото и повода да е ужасен това показва,че човека който и вдъхва доверие от тв-то вкъщи не само го вдъхва,но го и доказва и печели. Отдавна не бях плакала благодарение на Шерминка днеска направо се наводних и подух по едно време...защото тя ми разказала какво и се е случило и аз и викам приятелката ми по съдба....
Даже се чуди как аз съм останала така права след загубата на моя баща и как десет месеца една сълза не е капнала от очите ми и ето защо толкова ценя и Шереф Меселеси с Керем
Там има една сцена която ме разрева писмо на баща към малката му дъщеря.....Сцена която бях гледала и плакала ме разтрои тройно знаейки какво преживявам.Сутринта баба стана и аз и казвам :Успях плаках снощи...
Като че ли ми беше забранено това казвах и на Шермин ето едно общо нещо с Дженк нямаше и сили да викне а аз си останах с един вик и с въпроса от монолога на гроба на Агях...
Какво му остава на един човек когато баща му умре?
Една година е по малка от мен.
На работа съм и случайно влезнах в Т и гледам какво е станало и веднага и писах и тя ми писа
Толкова повтаряхме това ДОБРЕ ЧЕ ТЕ ИМА ,че мисля,че рани щяха да ни излезнат по устите после си оставихме и гласови съобщения тя плака,че и аз с нея гласът ми трепери та трепери...
Никога не съм виждала подобно нещо от турска личност да Керем примерно е последвал приятелки лайквал ме е и тн Каан ме последва погрешка и от Озан си имам лайк ,но това направо беше топ
И както казва Шермин никой не го задължава и започвам да разбирам точно какво се опитваше да каже Пелин с това,че е зла до него поне тя го вижда така. Голяма късметлийка е дано и той да е късметлия!

# 278
Диди ❤
Снежни човеци

# 279
Диди ❤
Снежни човеци

Направо са се овъргаляли в снега ми се струва тука нищо не валя завиждам на комшиите не стига,че е екстра студено ,но и сняг нямаме.
"Фенките ще лъщят от щастие..."
Пелин:Без коментар е писала...

Пуснала и видео и писала:Не можахме да заснемем и роматнично видео....
В тоя сняг какво ще снимаш бе шекерим?

# 280
По новините обявиха, че Истанбул е в бедствено положение заради снега - летището е затворено, няма градски транспорт. Имат си сняг хората. Тук - само студ. Щеше да ми падне носът на прибиране от работа.
Повечето актьори, които следя в инста са си правили снежни снимки и са скачали в преспите. И аз им завидях.

# 281
И мен ме насълзи писмото и подкрепата на Озан. Heart
Странно е как човек който не познаваш и никога може би няма да срещнеш ти става любим и му се доверяваш.

Диде ,днес е бил емоционален ден за теб и приятелката ти.
И аз имам близка приятелка.  Горката не й лесно сама се бори с всичко. Остана сираче. Много ми е тъжно за нея. Disappointed Relieved
Ще и се обадя да се чуем дано и работи телефона.
Като се видим ще си я гушна.

Бори , ако си от Столицата при вас натрупа сняг. Зима е няма как и без студени дни. На НГ беше като пролет. Климата се побърка.
За бедственото положение в Турция.
Лятото пожари ,зимата снегове.

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 00:30 от femmi2

# 282
Лека нощ ви пожелавам!

Фен видео - Синан Елчи

https://www.instagram.com/p/CZIGEiwLlKi/

АУ - Хафсанур и Озан / ПП :Не  е мое.

https://www.instagram.com/p/CZHra0wFtMU/

Бахар в реклама за Липтън
https://www.instagram.com/p/CZHaGEuDKLY/

# 283
Привет! Flowers Hibiscus

Благодаря за всичко споделено. Flowers Hibiscus

Браво на Озан, че е подкрепил това момиче. Добро момче е явно. Много са сладки с Пела под снега.

Дидко, повтарям Сомерчик. Heart Exl Надявам се да не е много лош, как ще го плюя такъв красив!? Heartpulse Heartpulse Heartpulse

Постерите.

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 13:33 от ·٠•Snejka•٠·

# 284
Ози и новия му туит

Събудих се с крясък\писък през нощта. Тежко бреме е да бъдеш подложен на такова зло, омраза, злобна алчност, ако очите ти са отворени. Не съм единственият, който се чувства така, знам. Така че помнете: не сме сами, винаги има надежда. Дори и след края на най-тъмната нощ, слънцето отново изгрява.

Човек не може бе да се запита какво видя толкова това момче или чу???
Иначе надежда винаги има докато сме живи я има...

Общи условия

Активация на акаунт