Отговори
# 285
Четящ Озан от новото видео на Пеликана.
И тя демонстрира четене.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 17:57 от 6brn

# 286
Искам му чорапкитеееееее!

Сега виждам,че в Елмата ползват същия офис като в Дните и това беше направено от мен днес за една френдка.
Шермин ми вади душата за АУ,но съм настинала и нямам много хал особен....

Как биха стояли Еда Едже и Озан в проект?

# 287

Диде , на гиф са добре Ози и Едже . Сладки са . Наистина дали ще се получи ...

Ох тези фенове Joy  колежката е надарена. Ех, ко имахме любовна сцена с тези двамата . Охххх Heartpulse

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 20:33 от femmi2

# 288
https://www.instagram.com/p/CZMuLWnB3iW/

Прекрасни СинСин
Днеска честваме една година откакто Хазал Субашъ и Ози са партньори...

Страхотен клип на ДженДжем
За 80 пъти вече сигурно го гледам песента е чук.

Не бих умрял щастлив ако ти си вътре в моята душа....

https://www.instagram.com/p/CZM9RDVhrOE/

Феми , аз я харесвам нея непринудена и естествена ми е и като Йълдъз я харесвам особено последния сезон ми харесва много как опозори героя на Берк Октай - Чаатай и метресата му която и беше нейна приятелка уж....

# 289
Привет! Flowers Hibiscus

Сомер - единственият син на Рючхан и Озер, заможно семейство от Айвалък. Той се среща с Мине,, когато учи в чужбина и препятствията, поставени от семейството му, не го принуждават да я изостави. Той се жени за Тюркян, заради финансови проблеми и ще се примири с брака си, но ще обещае, че няма да й става съпруг. Единствената владетелка на сърцето му е Мине. Но ден след ден, изправен пред доброто отношение на Тюркян, Сомер няма да може да остане безразличен, той ще види в нея любов и топли чувства, които не е познал в отношенията с майка си и любовницата си. Сомер не осъзнава веднага, че през цялото това време е живял в сянката на майка си и под влиянието на приятелката си Мине. Ще види чист извор в Тюркян, но може би ще бъде късно.

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 11:02 от ·٠•Snejka•٠·

# 290
Шюкюр Сомер няма да е побойник!
А тези двамата много ми харесват...

# 291
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
Снежи, репликата ми не беше като коментар към Беркер или Бахар, а към турския зрител. Не знам как фенките на Еркан Мерич ще го преживеят без Хазал, например, но предстои да видим.
Е, Борянче, той Ерк да не би да е залепен за Хазал?! Иска ми се да го видя и в друго партньорство - може да му се получи и по - добре Smile Ала въпросът е друг - дали е достоверна информацията за неговото участие Thinking

Диди, това бягство си струва само заради две сцени за мен - пантофката на Пепеляшка и плажа под звездите, където Джема не спира да говори за Дженк.
Много силни сцени.Винаги усещах силното напрежение, което витаеше във въздуха,особено с пантофката Smile
Той Дженк си каза в прав текст на Джема, че за първи път вижда толкова глупаво смел човек. Поне до изправянето на Недим е смела,
Идеалистка! Поне да беше изслушала,какво щеше да й предложи.Че ако не беше той, не знам как щеше да излезе от тъмницата Thinking
А тези двамата много ми харесват...
Ммм, много са романтични

# 292
didyulya,
Инфото за Еркан е от Бирсен и засега по фенстраниците го включват в карето с Бахар. Да видим като обявят начало на снимките.
Забелязвам, че турските актьори се окомплектоват по време на снимки, карат известно време заедно и се разделят. Еркан и Хазал, Серкай и партньорката му от Невинност, сега четох, че другият любимец на Диди, Керем, се е разделил с мацката, след като са изкарали заедно карантината. Нямам идея дали го правят рекламно, заради желанието на феновете, или наистина химията на сета преминава в живота и после, като свършат снимките, откриват, че е била само пред камерата.

# 293
Много сладки....
Чак на мен ми се иска да тъпча такъв сняг

# 294
От Тайфун: Малко по-късно, имаме сложна сцена... Готови сме!

# 295
Озан е харесал публикация на Гейн за Линията. Не че пише нещо

# 296
Под новия туит на Гейн със Синан и Синем, който беше публикуван вчера, на многобройните въпроси на феновете "Кога ще е вторият сезон?", Гейн отговори, че ни чака изненада.

# 297
Къси или дълги клечки посветих клипа. Който иска да гледа който иска да не гледа...

Готова съм за следващото предизвикателство... - Пънар Дениз

Спомни ли си ме ?
Спомни ли си ме ?
Ти, художникът на щрихите по моето лицe
Спомни ли си тази твоя уникална творба ?

Спомни ли си ме ?
Ти, архитектът на руините в сърцето ми
Спомни ли си как го срути и разруши ?

Не всяка болка минава с времето
Не всеки, който си тръгва непременно се връща
Всеки влюбен един ден няма да прости
Когато сърцето вече не бие по същия начин

Не всеки огън се загася с пепел
Всяка рана един ден няма да се изцели
Не всяка надежда процъфтява отново
Когато вече не вярваш

Спомни ли си ме ?
Този проблясващ диамант в сърцето ми
Спомни ли си как го изтръгна и го отнесе със себе си

Спомни ли си ме ?
Ти, крадецът на моите цветни сънища
Спомни ли си кошмарите, които остави след себе си ?

Не всяка болка минава с времето
Не всеки, който си тръгва непременно се връща
Всеки влюбен един ден няма да прости
Когато сърцето вече не бие по същия начин

Не всеки огън се загася с пепел
Всяка рана един ден няма да се изцели
Не всяка надежда процъфтява отново
Когато вече не вярваш

Спомни ли си ме ?
Ти, поетът на моите пропити със сълзи песни
Спомни ли си тези мои треперещи ръце ?

# 298
Дидко, много хубав клип, браво. Flowers Hibiscus Кадрите, песента - всичко. Абе, майстор си. Heart Exl

Днес ще дават ЗИ. Който гледа, в 20 часа пред тв, на бТВ Лейди. Wink

# 299
Нямам търпение за втори сезон вече
Снеже, май ще излезе че и с 🐎 химичи...😅 и всичко и всяка....

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 16:13 от x BlackRose x

Общи условия

Активация на акаунт