Отговори
# 315
Гифки още от 11 епизод

# 316

Оххх сладур ! Heart Eyes
Дидко Flowers Hibiscus
Дай насам как пали моторетката ,или екшън с кола.

# 317
Айде 12 епизод....

Рицар / герой

Джерен тия и изцепки нямат прошка обаче...

Пак съжалих Джема като я изхвърлиха като кирлив фес...
Иначе как не се вмириса на вкиснато от таз рокля бее? Ужас!

# 318
Мани, с роклята... покрай нея не се трае сигурно. Дано скоро се изкъпе. Но и Джера хукна с дрехите, с които спа. Явно семейна черта.

# 319
Семейното простакелство....на булките на Карачай и двамата спат и по пода на всичкото отгоре
Язък и за омлетя....
И Джерен и тя ясно им казва ,че Дженк е неин и му се е слагала ама Джема пак не и загрява тенджерката.

# 320
Много хубави гифки. Правила ли си  и на някой друг?

# 321
Може да се каже,но основно на Дженк - Озан
Заявки приемам иначе за когото и да е било Simple Smile

Джерен пълно психо бях забравила тия панаири
Ужаса е в джаза буквално.

# 322
Дидко , гифките  са перфе. Не издаваш тайната с цветовете.

Ако има Ози на мотор мятай насам. Гледах го в  Гост да кара мотор.

# 323
Дидко , гифките  са перфе. Не издаваш тайната с цветовете.

Ако има Ози на мотор мятай насам. Гледах го в  Гост да кара мотор.

Феми само в ГОСТ и в Лъжкините съм го виждала на мотор

Единствената рокля която харесвам в която е облечена Джемре. И много тежка песен

https://www.musixmatch.com/lyrics/Cem-Adrian/Ne-A%C4%9Flars%C4%B … anslation/russian

Превод на руски на песента.Има я и на английски...

# 324
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
didyulya,
Инфото за Еркан е от Бирсен и засега по фенстраниците го включват в карето с Бахар. Да видим като обявят начало на снимките.
Забелязвам, че турските актьори се окомплектоват по време на снимки, карат известно време заедно и се разделят. Еркан и Хазал, Серкай и партньорката му от Невинност, сега четох, че другият любимец на Диди, Керем, се е разделил с мацката, след като са изкарали заедно карантината. Нямам идея дали го правят рекламно, заради желанието на феновете, или наистина химията на сета преминава в живота и после, като свършат снимките, откриват, че е била само пред камерата.
Бори, благодаря за информацията. А за кога са планирани снимките, знаеш ли нещо? Ще ми се да му хвърля един поглед, стига разбира се, сценарият да си заслужава.Колкото до коментара ти, ами според мен е нормално, особено ако снимките продължават 2-3 години.Просто свикват един с друг .И сетне в реалния живот- очарованието на отношенията постепенно изчезва, настъпва отрезвяване,появяват се нови проекти и нови хора, едва ли го правят заради едната реклама. И при по -романтичните започва наново  Smile

# 325
Новото видео на Пелинай

Озан и Хазал в реакция срещу Есра Ерол

Това е най-ясната картина на зверствата, извършени в името на добротата. Ако сте сгрешили с нас, ще бъдете наказани брутално. Никой няма да попита защо или да се опита да излекува раната. Ще бъдете осъдени на най-тежкото наказание по най-лесния и повърхностен начин. Необходимо е да се усъвършенстваш, да лекуваш, да държиш ръката си, да преподаваш...

Какво казахте на това малко момиченце, като крещяхте лице в лице пред камерите, на жените, които бяха убити и подложени на насилие: „Какво правеше тя там?“ Каква е разликата между казване и казване? Кой си ти, че да показваш на жена, която не иска да излиза в ефир, очевидно преживяваща тежка травма?

MY OZAN HAS PASSED FRONT OF ME. I CANNOT DO ANYTHING. WALKING EXTREMELY COOL Fire

Моя приятелка от туитър фенка на Ози и Илкер е видяла Ози и нищо е направила.Мислих си,че съм единствената Ивана два пъти идва в нашия магазин и аз съм бетер мумия даже и един автограф и една снимка ме беше срам да поискам от нея.

https://twitter.com/allejoz/status/1487755597600759813

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 13:57 от x BlackRose x

# 326
Снежно видео на Озан и Пеликан. Не знам откъде се появи. Не мога да му проследя източника
https://instagram.com/stories/ff_byemili/2762553486404441358?utm … edium=share_sheet

# 327

Готови за панаир?

# 328
Дидко ,разказвай и онагледявай панаира.
При възможност ще пусна тв и ще гледам.

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 20:41 от femmi2

# 329

Дженк за Америка да ходи
Джера да си развява байрака с Шена
Джема да не допарва Нед
Тъп си Агяхе ужасно си тъп!

Общи условия