Отговори
# 390
  • Свети Влас
Диди, душичке разплакаме с видеото на Бахар. Доста е добра в драматичните моменти. Благодаря ти, не съм го гледала този сериал.

# 391
Ново от Ози

Пелса и Флу

И Ози последва Ахсен
Майкоо и летен сериал да е съм съгласна валлах
Снеже , знам какво мислиш по въпроса с бозите ама...ако е така нямам проблем ще гледам.

Габи талантлива е много в драмата така е...тука ролята и докато беше спокойна изведнъж от любов полудя,че после и убийца стана.

Много е красива една от последните и снимки
Боже дано е проект а не театър

# 392
Привет! Heart Exl

Дидко, стига с тези бози, де. Още ми горчи от "Подобно и на нас" и "В добри и лоши дни", особено от първото. Не съм първа фенка на Озан, но го уважавам момчето и не искам да участва в компоти. Има си потенциал за нещо повече.

Снеже , каква стана сега чудехме се дали Ози ще бие Хазал оказа се,че е памук и половина Гирайче пък Сомер наистина ли ще е побойник и откачалка?  

Там бяхме объркали сериала, по който се прави римейка, затова си го мислехме. Тук е по книга, по която Сомер никак не е цвете за мирисане, но ще видим дали не са смекчили образа. Ще стане ясно, но определено Беркер го влекат роли на откачалки.

Още от рождения ден на Озгю.

# 393

Ново от Пелинай
Има няколко кадъра с Ози

# 394
# 395
# 396
Доколкото разбирам, Озан е написал "Малко търпение" на твърдението на фен за нов сериал

# 397
Бори , ще ни изненада Ози. Дали наистина няма да е летен ?  
Харесвам летни сериалчета. Някой се превръщат в драми.

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 19:08 от femmi2

# 398
Редакция:
Токио, който отговаря на въпроси в инста, е потвърдил, че Ози е бил на интервю. А дано е нещо качествено!!!

Феми, че какво му е на Afili aşk, например? Искрено се забавлявах, особено на дуото Чаалар-Серкай. Летните филмчета, т.е. романтичните комедии, ако не прекаляват в някои елементи, са много приятни за гледане и могат да докарат и 40 епизода, при добър сценарий. А на Ози му трябва нещо такова, че аман от куци проекти

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 19:24 от 6brn

# 399

Токио е писал,че Ози е имал събрание и среща за проект да.Той вика малко търпение...
Идеш ли момчето ми? Като куршум идеш ли?
Афили Ашк е последния летен сериал както и Навсякъде Ти който ми достави истинско удоволствие да го гледам.
Ози обаче е за сериозни роли стига е пробвал в ром.ком...

# 400
# 401
Ето ви един Берко. Този фотограф е добър

# 402
# 403
Не само  фотографът е добър, моделът е красив и секси. Heart Exl Айде сега, викайте за мен 112. Laughing Пулсът ми се ускори и сърцето се разхлопа. Laughing

# 404
Снежи, специално за теб една снимка на същия фотограф, която не бях виждала

Общи условия

Активация на акаунт