Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 76

• 49 321
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Приличат ми на тези плочки

# 406
Здравейте,
Гранитогресът купих/поръчах от Баухаус, турски са, а цената беше към 22,23лв/кв.
Приличат на 100% на показаните испански.
Аз също много си ги харесвам, но ако имате възможност ги вижте и пипнете.
Аз ги поръчах без да ги видя, защото се предлагаха само във Варна. Търсих инфо и при производителя, където даваха коефициент противохлъзгане най-висок.
На вит и усет създават топлина, матови са и я няма типичната лъскавост,  но се честит с усилие петната.

# 407
Момичета, откъде с София купувате тапети? Препоръчайте ми някой магазин с много избор. За детска стая ми трябват.
Искам да видя на живо.

# 408
Момичета, откъде с София купувате тапети? Препоръчайте ми някой магазин с много избор. За детска стая ми трябват.
Искам да видя на живо.
Домко

# 409
Шарката , като име се води :мароканска мозайка"

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 17:45 от pinko

# 410
  • Велико Търново
Някой знае ли с какво - боя, спрей или друго пособие се правят 3д рисунки върху асфалтов път?

# 411
Някой знае ли с какво - боя, спрей или друго пособие се правят 3д рисунки върху асфалтов път?

Не мисля, че е въпрос на боя. Виждала съм снимки на такива рисунки и с тебешир. По-скоро е въпрос на техника и познаване на оптическите закони.

# 412
  • Велико Търново
Тези дни ще пускам молба в общината за разрешение за рисунка на легнал полицай пред дома ни. Просто шофьорите го обръщат на скоростна отсечка и се сетих за един приятел, който рисуваш графити навремето... Предложих му и той каза че е ок, само да ни разрешат законно и да намерим спрей бои като за пешеходни пътеки.. Именно затова се замислих, дали и кое ще бъде по-износоустойчиво.

# 413
Износоустойчивото е една особена смес, която според мен не става за рисуване (гъста е и се нанася доста дебел слой, стои като мазилка малко). Продава се от фирми като 3М например. С обикновена боя няма да изкара дълго.

# 414
Точно - пътната маркировка, включително пешеходни пътеки, се "боядисват" със специални бои, светлоотразителни, износоустойчиви. Има наредба за пътната маркировка, преди няколко години я измениха за светлоотразителността и т.н., потърси в нета, ще я намериш, както и фирми, които я предлагат. Или просто питай в общината с коя фирма имат договор за полагане на маркировки. Laughing

Скрит текст:
Старите маркировки на пешеходните пътеки са изключително хлъзгави от вода. Преди няколко години направих лупинг точно на място, омазано цялото в синьо за инвалидно паркомясто в синя зона, след кратък летен дъжд. Стигнах дори до кинезитерапевт по този случай.

# 415
Чела съм за ето този момък.
Мисля че го има по разни соц мрежи-може да се свържете и да го питате какво ползва
https://bnt.bg/bg/a/balgarin-risuva-peshehodni-pateki-v-madrid

# 416
  • Пловдив
Какво мислите за тази комбинация?
Скрит текст:

Останалите мебели - секция, кухненска маса и столове и масичката за кафе за тъмнокафяво/черно. Стените бели.

# 417
Нищо за комбиниране според мен😔, ако вече имаш налични мебелите помисли за някаква заигравка с цветовете на стените, или нещо с декорацията.

# 418
Какво мислите за тази комбинация?
Скрит текст:

Останалите мебели - секция, кухненска маса и столове и масичката за кафе за тъмнокафяво/черно. Стените бели.
На мен ми харесва комбинацията... Ако се сложи и някоя колоритна картина и ако някой от двата цвята или и двата са в по-пъстра завеса... Или се сложат жълти възглавнички на зеления диван и зелена на креслото... Или някой от двата цвята се сложи като тишлайфери на масата Simple Smile
Ето ги двата цвята с бяло... защо пък не Wink
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 10:50 от peneva_a

# 419
  • Пловдив
В момента има друг диван, по-голям като размер, който ще се маха. На негово място ще са. Но се чудим за цветовете и дали да е този диван или друг с това кресло. Няма как да се видят на живо. Ще се поръчва онлайн.
Другото налично остава както си е.

Общи условия

Активация на акаунт