Дългото чакане след трансфер-тема 96

• 53 279
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте,знам ,че темата е за чакане след трансфер,но ако може някоя да ми отговори дори и на лично да е. След поредната липса на имплантация,ми назначиха да пия противозачатъчни и след спирането подготовка за трансфер. За първи път ми е, и се изненадах. Хормони -наред,ову наред,цикъл редовен по часовник. Не съм говорила с доктора,а със сестра,и жената не можа да ми каже повече от Инструктажа,който трябваше да ми предаде.
Преди година ми бяха дали противозачатъчни един месец за изчистване на задържан фоликул.

# 556
  • Варна
MmeBovari, те са част от протокола, по който докторът е решил да процедира този път. Замразен трансфер ли ще правите след това или отново стимулация?
Аз и преди стимулацията, и преди замразения трансфер, пих по един месец противозачатъчни. Аз също имам редовен цикъл, овулация и хормони - ок, но имам ендометриозна киста.

# 557
Момичета аз оцелях и тази нощ. Вчера след разговор с АГ приех парацетамол и температурата спадна . Днес нямам все още ,чувствам се добре. Тест за ковид отрицателен. Все още ме наболява корема ,но ми казаха ,че е нормално. АГ не беше доволен от тази температура и малко ме стресна ,ч най-вероятно нищо няма да стане ,но ще чакам друго не ми остава. Благодаря ви момичета и успех на всички ❤️

# 558
Keit ,замразен трансфер ще правим впоследствие. Нямам задържан фоликул илк киста този месец. Но няма да се изненадам да искат нова стимулация да правим. БЛАГОДАРЯ за отговора Simple Smile

# 559
Здравейте прекрасни дами, чета Ви от известно време, като минах от 1 - та тема, та чак до тук. Честито ма всички, които вече си гушкат бебенцата. Честито на всички, които съвсем скоро са видели двете чертички, успех на всички, които очакват да ги видят и много любов и вяра за всички, които са се разочаровали. Вярвайте в чудесата, аз за моите познати съм доказателство, че когато Човек вярва със сърцето си, Господ го дарява.
Да Ви се представя, на 32г съм майка на 12 и 10г. момчета, нормално заченати от предишен брак. В момента със съпруга ми, след дълги години опити, отрицателни тестове, лечения и какво ли не минахме първото ин витро с МФ. В момента съм 6-ти ден след трансфер и с нетърпение чакам да видя двете чертички и да мога да го направя и биологичен баща, защото за моите деца той им е истинския баща и те го наричат "тати", но все пак искам да го даря с плод на любовта ни.
Стана дълъг пост, но само ще вметна, че от такава група с малкия ми син, излязоха много приятели, с които до ден днешен се виждаме и сме близки приятели.
Стискам палци на всички ❤️🥰🍀🌞

# 560
Момичета ,днес е трети ден след ЗЕТ. След всичките температури и болки ,днес ставам сутринта и все едно нищо не се е случило. Нямам болки,придърпвания ,температура нищо . Това дали наистина означава ,че квото е било е приключило.

# 561
До колкото изчетох мнения има много жени, които са били така и имат бебенца.
Нищо не е със закономерност, всичко е индивидуално, така че вярвайте и мислете позитивно.

Момичета ,днес е трети ден след ЗЕТ. След всичките температури и болки ,днес ставам сутринта и все едно нищо не се е случило. Нямам болки,придърпвания ,температура нищо . Това дали наистина означава ,че квото е било е приключило.

# 562

Възможно е да означава и че се е имплантирало Simple Smile

# 563
На мен ми трансферираха 2 ембриона.

И ме боли корем. Взех да се чудя, ако само единия се е имплантирал какво ще стане с другия? И дали затова ме боли корем.

Познавате ли някой при когото при трансфер на 2 ембриона само един да се е хванал? И какво е станало с другия?

# 564
  • Пловдив
На мен ми трансферираха 2 ембриона.

И ме боли корем. Взех да се чудя, ако само единия се е имплантирал какво ще стане с другия? И дали затова ме боли корем.

Познавате ли някой при когото при трансфер на 2 ембриона само един да се е хванал? И какво е станало с другия?

Да, при мен се случи. Имплантираха ми два ембриона, в началото и двата се хванаха, но към 5-6 г.с. единият спря развитие. Полека-лека се резорбира и изчезна. По времето, когато се е случило да спре развитие, ме болеше коремът - менструални болки. На другия ден при преглед, разбрахме, че само единият ще се развие.

# 565
На мен са ми трансферирали 3 ембриона, захващал се е само единия, другите както са ти писали се резорбират. От трансфер на три ембриона имам син на 4 г и сега пак от трансфер на 3 ембриона до седмици ще се родят и близнаците ми. Така, че спокойно, ако се е хванал само единия, другия сам ще се разгради

# 566
Здравейте искам да ви питам днес ми в 8 ден след трансфера на 3 дневни ембриони намерих си изостанал уринарен тест за бременност беше отрицателен мога ли да му вярвам или в много рано още Simple Smile

# 567
Рано е. При мен на 10. ден чертичката беше толкова бледа, че камерата на телефона не я хващаше и като пратих снимка на ММ, реши, че е отрицателен.

# 568
И аз мисля, че е доста рано, още повече ние с тез хормони, които ни тъпчат, няма как да покаже реален резултат, особено и толкова рано, те затова ни препоръчват направо кръвен, да не се само шокираме Simple Smile с тез пикливите Simple Smile

# 569
Момичета, аз май бях до тук Sad сутринта се събудих с кафеникаво зацапване ( точковидно) ... 12 ден след трансфера ... силно се надявам да е имплантационно ... Sad

Общи условия

Активация на акаунт