Дългото чакане след трансфер-тема 96

• 53 281
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря момичета малко се поуспокоих успех на всички и щастлив финал Simple Smile

# 571
Момичета, аз май бях до тук Sad сутринта се събудих с кафеникаво зацапване ( точковидно) ... 12 ден след трансфера ... силно се надявам да е имплантационно ... Sad
Звъннете на лекаря - може да е от медикаментите.

# 572
Момичета, аз май бях до тук Sad сутринта се събудих с кафеникаво зацапване ( точковидно) ... 12 ден след трансфера ... силно се надявам да е имплантационно ... Sad
Аз имам такова от ден 6-7. Лекарката каза, че шанс има. Лично аз, без да съм видяла тест, го отписах.

# 573
Момичета пак аз се явявам със странен въпрос. Възможно ли е инплантация да се случи 2-3 ден след трансфер,да не е 5-6.

# 574
Ето, зависи на колко дневен ембрион е трансфера, разбира се не всичко е по ученик, случват се и чудеса Simple Smile
Какво се случва след трансфер на трети ден?

Ден 1: Ембрионът продължава да расте и да се развива, преминавайки от 6-8 клетъчен ембрион в стадий морула.

Ден 2: Клетките на морулата продължават да се делят, развивайки се до бластоцист.

Ден 3: Обвивката на бластоциста започва да се пука.

Ден 4:  Бластоцистът продължава да се освобождава от обвивката си и започва да се закача към маточната стена.

Ден 5: Бластоцистът се закача все по-дълбоко и започва имплантацията.

Ден 6: Имплантацията продължава.

Ден 7: Имплантацията е завършена, клетките, които в последствие ще се превърнат в плацента и фетус вече са започнали да се развиват.

Ден 8: hCG започва да навлиза в кръвта.

Ден 9:  Феталното развивие продължава и hCG продължава да се секретира.

Ден 10: Феталното развивие продължава и hCG продължава да се секретира.

Ден 11: Нивата на hCG са вече достатъчно високи, за да бъде установена бременност

Какво се случва след трансфер на пети ден?

Ден след ЕТ — Развитие на ембриона

Ден 1: Обвивката на бластоциста започва да се пука.

Ден 2: Бластоцистът продължава да се освобождава от обвивката си и
започва да се закача към маточната стена.

Ден 3: Бластоцистът се закача все по-дълбоко и започва имплантацията.

Ден 4: Имплантацията продължава.

Ден 5: Имплантацията е завършена, клетките, които в последствие ще се превърнат в плацента и фетус вече са започнали да се развиват.

Ден 6: hCG започва да навлиза в кръвта.

Ден 7:  Феталното развивие продължава и hCG продължава да се секретира.

Ден 8: Феталното развивие продължава и hCG продължава да се секретира.

Ден 9: Нивата на hCG са вече достатъчно високи, за да бъде установена бременност.

# 575
Момичета, спазвате ли някакви по - специални хранителни режими сега?
Консумирате  ли кафе например?

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 13:00 от Amisuy

# 576
Имплантация на 2,3 ден е възможна само ако ембриона е 5 дневен.
Никакъв режим не съм спазвала  и кафе пих и продължавам по 1 на ден в 15 седмица съм вече. Желая ви успех,Бог да е с вас и мен и да се родят здрави дечица❤

# 577
Момичета прекрасни сте. Трансфер на две 5 дневни имах. Успех ❤️

# 578
На мен ми дадоха листче с препоръка кафето да е до 1 на ден, без алкохол, цигари, цигарен дим, да не прекалявам с шоколада (той не ми е проблем)...  Иначе си хапвам салатки, яйца, месо, риба, супи - съвсем нормално хранене без да гладувам или да меря калориите, единствено се лиших от любимите ми кола и фанта (но още много преди започването на стимулация и т.н)

# 579
На 7-ми ден след трансфер понееелник, направих текст 22 след два дни сряда резултат беше 46.А днес е 18 разбирам,че няма нищо. Но поне е имало нещо се е захванало. Какво мислите това ми е втори път. Първия беше на свеж трансфер,а сега го направихме на Зет. Но пак без резултат,а уж аз нямам никакъв проблем. Но защо не става.

# 580
На 7-ми ден след трансфер понееелник, направих текст 22 след два дни сряда резултат беше 46.А днес е 18 разбирам,че няма нищо. Но поне е имало нещо се е захванало. Какво мислите това ми е втори път. Първия беше на свеж трансфер,а сега го направихме на Зет. Но пак без резултат,а уж аз нямам никакъв проблем. Но защо не става.
Освен ембриона и матката е мн важна за имплантация е успешна бременост.Доста са съвкупни нещата. Матката като дебелена и слой,прогетерона като стойности и доста неща. Хистероскопия превена ли е? Сраствания ако има е трудна работа за развитие на бременост.

# 581
Освен ембриона и матката е мн важна за имплантация е успешна бременост.Доста са съвкупни нещата. Матката като дебелена и слой,прогетерона като стойности и доста неща. Хистероскопия превена ли е? Сраствания ако има е трудна работа за развитие на бременост.
Преди да ми назначават дата за трансфера д-р каза,че матката е добре като дебелина но хистероскопия не ми е правена.

# 582
Преди да ми назначават дата за трансфера д-р каза,че матката е добре като дебелина но хистероскопия не ми е правена.
Може би  е добре да направите и да се огледа хубаво матката! Успех сшедващия път!

# 583
По принцип не пуша, но сега не посещавам места, в които се пуши. Пия по едно кафе на ден, с много мляко. Хапвам нормално, не спазвам специални режими. По принцип не консумирам много сладко, но сега ми се яде солено.
Днес съм 9 ден на 5 дневен, чувствам се, като много бременна 🤣
Аа, пия много вода и течност, а по принцип не го правя.

# 584
Пиша този пост, за да кажа, че явно невъзможни неща няма. Имах ЗЕТ на два 6-дневни на 01.02. На 5тия ден се появи слабо кафяво зацапване, а на 9тия ден видях алено червена кръв на салфетката. По лекарска препоръка последва ударна доза Вит Ц и преустановяване на кръворазреждащите. Кървенето спря, кафявото зацапване не. Даже не бих го нарекла зацапване - цяло течение си е. Симптоми нямах никакви. Може би 2-3, които преспокойно могат да се дължат на приема на хормони или плод на силни желание и въображение.
Днес, 12ти ден от ЕТ отидох за кръвен, изцяло приела факта, че бебе няма (даже си запазих час за Пилатес за утре вечер хаха). Преди малко ми се обадиха и резултатът е ЧХГ 2000. Дано да се развие 🙏
Пиша това, за да ви вдъхна кураж и да ви кажа никога да не спирате да вярвате, че няма никакво значение дали имаме или нямаме симптоми, дали имаме или нямаме зацапване! Успех на всички и само положителни тестове!

Общи условия

Активация на акаунт