Дългото чакане след трансфер-тема 96

• 53 262
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
За съжаление и при мен нещата не се получиха при последния ЗЕТ. И следва всичко отначало. 😢 Успех на всички дами. ❤

# 481
Само да допълня, че при разговора с доктора ми след ниското ЧХГ, той каза, че можем още на идващия цикъл да направим следващия ЗЕТ - не знам при вас как е.

# 482
Момичета
Утре ми е първия преглед при Аг-то,за да се установи евентуално сакче... Последно ЧХГ -1580 преди 2 дни. Желая на всички повече положителни тестове, повече търпение,чудото ще се случи при всяка една ,сигурна съм. ❤❤❤

# 483
И аз приключвам отново 7 ден на 2 перфектни бластроцита чхг 0,17
Отново за 4 път без никаква имплантация
Какви ли не пих какво ли не си бих и на вливки с интралипид бях и пак нищо
Вече съм съкрушена нямам сили вече
Желая на всички ви само положителни резултати

# 484

Четвърти път без имплантация въобще? Flushed Дават ли докторите някаква обяснение защо толкова пъти подред дори не се стига да имплантация? Дори пре 2 Е не се е получило нищо... Disappointed

# 485

Четвърти път без имплантация въобще? Flushed Дават ли докторите някаква обяснение защо толкова пъти подред дори не се стига да имплантация? Дори пре 2 Е не се е получило нищо... Disappointed
До момента никакъв коментар защо не става
В понеделник ще звънна в клиниката за час и дано този път имам обяснение защо нестава и каква може да е причината
Незнам вече какво да правя и къде да ходя и кого да питам

# 486

В понеделник ще звънна в клиниката за час и дано този път имам обяснение защо нестава и каква може да е причината
В коя клиника са опитите? Не са малко опити без имплантация при положение че ви връщат по два ембриона и то бластоциди. С какъв фактор сте? Определено търсете причини и ако трябва сменете клинката!

# 487

В коя клиника са опитите? Не са малко опити без имплантация при положение че ви връщат по два ембриона и то бластоциди. С какъв фактор сте? Определено търсете причини и ако трябва сменете клинката!
Първите 2 опита бяха в Плевен на по 2 2вудневни
После в Надежда 1 стимулация по фонд на естествен цикъл  общо 3 бластроцита
Първия път върнаха 2 без имплантация а сега се самофинансирахме да не върнем само 1 замразено, извадиха 2 я оподиха ги  оцеля само 1 ,върнахме го със замразеното и пак нищо

# 488
Аз бях в КИРМ Плевен до опит не стигнахме там. Първо Рилчева андролога им не видя проблем при мъжа ми,при положение че имахме 0% морфология,общо 40 мил сперматозоиди в цялото количество,и 1% бързо подвижни,SDI теста ни беше добре и това беше важно за нея. Два пъти забременях с тази спврмограма и беше куха бременост. Конова ми пусна един куп изследвания всичко в норма дори НК клетките,нямам тромбофлибия. Имам едно дете от др мъж и е износено без терапия. Конова като видя спермограмата след 1 год посещения при тях видя че има проблем и ни насочи към генетик. Отделно имам цветна снимка от доц Иванов кокто установи лява тръба запушена и дясна мн трудно проходима,ама в становището написа две запушени за да кандидатствате по фонда. Имам две естествени бремености от тази уж трудно пропусклива. Тази клиника за мен е под всякаква критика лъжи,лъжи само да си по фонда да вземат пари,но и за др клиники знам че подправят спермограма и прочие за този фонд. Вярно бремена съм чрез инвитро сега ама в Плевен ме влачиха много,аз успех в Адела но ембрионите ми бяха дело на Калчев,а трансфера ми е дели на Македонова. Мисля че в Надежада сте в добри ръце,уж са мн добри,но всичко е Божа работа. Аз имам един неуспешен трансфер,сега направих хистероскопия и тогава направих трансфер с който успях с един ембрион. Направих и вливка на имтралипид въпреки че нямам завишени клетки. Просто търсете причина,изследвания,хистерото е мн добър вариант за се види за сраствания и възпаления. Сигурна съм че Бог ще се погрижи и за вас явно не е бил момента сега😔

# 489
Reneta_, а дали сте правили ЕРА-тест за имплантационен прозорец? Ако имате изместен такъв и не се установи кога ви е реалният импл. прозорец, може би всички опити ще се провАлят.

# 490
И аз съм в същото положение, никаква имплантация, уж хубава лигавица и хубав бластоцист. Къде правихте вливките, колко време преди трансфера и колко струват?

# 491
Момичета, много неща не се виждат без хистероскопия. При толкова неуспешни имплантации би трябвало да ви насочат. Също, правихте ли ПИД на ембрионите? Оценката на база външни белези не винаги е показателна. Сега чета книгата "It all starts with the egg" и там доста добре е обяснено.

# 492
Момичета, много неща не се виждат без хистероскопия. При толкова неуспешни имплантации би трябвало да ви насочат. Също, правихте ли ПИД на ембрионите? Оценката на база външни белези не винаги е показателна. Сега чета книгата "It all starts with the egg" и там доста добре е обяснено.
Между другото четох отзиви за книгата и наистина си заслужава да се купи и да се прочете. Аз щях да я купувам,но забременях при последния трансфер. Дано всичко е наред до края и всяка от вас се сдобие с желаното бебе. Аз имах три кюретажа и въпреки че забременяват естетвено настоявах за хистероскопия. Напоследък чета доста спорни мнения и за ПИД.

# 493
Момичета, ПИД не ви гарантира нищо. Може от увреден ембрион да се роди живо и здраво бебе, може и от перфектен ембрион (както беше при нас) да се стигне до аборт. Перфектното качество нищо не ви гарантира. Всичко е Божа работа. А и четох, че  в БГ предимлантационната диагностика е много далеч като ниво от тази в другите страни. Тук все още сме на ниво " проучване". Аз забременях след първи трансфер (свеж) без да ми е правена цветна снимка (доктора каза да не си увреждам Я, въпреки че аз настоявах), на 42 г съм, но се случи чудото от първия път. Това разбира се не значи, че не трябва да се прави, напротив, така може да се видят сраствания и др. неща, които пречат на имплантацията.
Милото, забременяла си два пъти естествено и един път инвито с 0% морфология ли?? Питам, защото при нас първата спермограма беше с 1% морфология, втората с 3% и док категорично каза, че за естествено не можем и да си мечтаем, даже и за инвитро се съмняваше дали ще стане, но оцеляха два ембриона до бластоцити.

# 494
Момичета, ПИД не ви гарантира нищо. Може от увреден ембрион да се роди живо и здраво бебе, може и от перфектен ембрион (както беше при нас) да се стигне до аборт. Перфектното качество нищо не ви гарантира. Всичко е Божа работа. А и четох, че  в БГ предимлантационната диагностика е много далеч като ниво от тази в другите страни. Тук все още сме на ниво " проучване". Аз забременях след първи трансфер (свеж) без да ми е правена цветна снимка (доктора каза да не си увреждам Я, въпреки че аз настоявах), на 42 г съм, но се случи чудото от първия път. Това разбира се не значи, че не трябва да се прави, напротив, така може да се видят сраствания и др. неща, които пречат на имплантацията.
Милото, забременяла си два пъти естествено и един път инвито с 0% морфология ли?? Питам, защото при нас първата спермограма беше с 1% морфология, втората с 3% и док категорично каза, че за естествено не можем и да си мечтаем, даже и за инвитро се съмняваше дали ще стане, но оцеляха два ембриона до бластоцити.

Под “Я” имате впредвид яйчници? Такова нещо като увреждане на яйчници или яйцеклетки от цветна снимка не съществува. Доста стряскащо така написано.

Общи условия

Активация на акаунт