Дългото чакане след трансфер-тема 96

• 53 259
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, момичета! Не съм писала скоро. Съжалявам за отрицателните тестове на всички и желая скоро и вашето чудо да се случи. Днес бях на преглед, доктора видя два плодни сака с жълто тяло, не смея да се зарадвам.

# 511
Радвай се момиче ,сега ти се е паднало .Бремеността е прекрасен период ,свързан с много смесени емоции .Бъди спокойна и и се наслади .

# 512
Момичета, можете ли да споделите. Колко време след прекаран коронавирус отново пристъпвате към процедура. Разговаряли ли сте с лекар по този повод. Аз съм след скорошен прекаран ковид и ми предстоеше трансфер преди да се заразя.

# 513
Момичета, можете ли да споделите. Колко време след прекаран коронавирус отново пристъпвате към процедура. Разговаряли ли сте с лекар по този повод. Аз съм след скорошен прекаран ковид и ми предстоеше трансфер преди да се заразя.
Поговорете с лекаря си, тъй като коронавирусът (както и всеки друг вирус/болест) активира естествената защита на организма и трябва напълно да отшуми, а имунитетът ви да се е върнал в нормално състояние, за да не изхвърли плода.

# 514
Здравейте момичета. Предстои ми трансфер на 08.02 . Приемам доста лекарства и се притеснявам ,че за разреждане на кръвта са ми изписали само аспирин ,а нали прогестероновите препарати сгъстяват кръвта. И а ли и други минали без инжекции. Благодаря и успех на всички ❤️

# 515
На мен не са ми изписвали нищо, дори аспирин. След трансфера бях с конска доза прогестерон 3х2 Циклогест 2400мг на ден... Но всичко е толкова индивидуално.

# 516
Здравейте момичета. Предстои ми трансфер на 08.02 . Приемам доста лекарства и се притеснявам ,че за разреждане на кръвта са ми изписали само аспирин ,а нали прогестероновите препарати сгъстяват кръвта. И а ли и други минали без инжекции. Благодаря и успех на всички ❤
Аз съм без инжекции. Терапията ми в началото беше прогестан 50,инжекция на ден и 2х1 циклогест вагинално. С един фактор съм на генетична тромбофлибия 4/5G, придобита нямам. Приемам само аспирин протект вечер! Вагиналния приемам не дава отражение на кръвта.

# 517

След прекаран Ковид или след ваксина поне 2-3 месеца не се препоръчва забременяване, без значение естествено или инвитро.

# 518
Дами, след трансфер , но шпа и парацетамол ли ви препоръчват ?

# 519
Само но шпа, моята докторка ми каза парацетамол в редки случаи, най-вече ако има непоносимо главоболие.
Дами, след трансфер , но шпа и парацетамол ли ви препоръчват ?

# 520
Здравейте момичета, следя ви и рядко пиша, но ето дойде и моето време да споделя, защото ще се побъркам вече. Имам зет на 29.01, на инжекции прогестерон съм тъй като имам направени 4 инсеминация, две успешни завършиха със мисед в 5 и 8 г.с., и при двете внезапно спряха да ме болят гърдите и така разбрах, имам и един СЕТ завърши с биохимична. Вчера си направих пиклив, тъй като нещо ме човъркаше и излезе втора бледа. Но ме притеснява факта, че чувствителността в гърдите ми почти изчезна от вчера. Някой имал ли е подобна ситуация и успешен край. 

Късмет на всички.

# 521
Teanastasova не се притеснявай, всичко ще е наред! Аз съм така, в началото гърдите много ме боляха, преди да направя кръвния тест спряха и аз също се усъмних в опита си, но тайно се надявах, че всичко ще е наред! Еми ето ме в 34 г.с. бременна с близнаци, почти на финала и до ден днешен не ме болят гърдите! Успех както на теб, така и на всички, които чакат този прекрасен момент да се случи!

# 522
Сега вече, след всичко, което ми се случи, аз бих проверила прогестерона. Защото определено, когато получих кръвоизлив, гърдите спряха да ме болят и омекнаха, напрежение нямаше. Оказа се мн.нисък прогестерон. Разбира се, това са само мои наблюдения...

# 523
Момичета, чета в последните няколко страници тук за важността на Прогестерона и редовната му проверка. Около моя ЗЕТ само веднъж ми казаха да го изследвам (някъде седмица преди трансфера), а може би, поне за мое спокойствие, щеше да е добре да засека още 1-2 пъти как се движи. Та, в кои дни при ЗЕТ процедура (и след, може би) е най-ключово да се изследва Прогестеронът?

# 524
Аз като цяло съм с нисък прогестерон, и още от преди трансфера си слагам утрогестан 2х3, и бия преогестан декс сутрин и вечер, кървене няма при мен. Но на кръвния в сряда със сигурност ще пусна и прогестерон. Благодаря за съветите!!
Сега вече, след всичко, което ми се случи, аз бих проверила прогестерона. Защото определено, когато получих кръвоизлив, гърдите спряха да ме болят и омекнаха, напрежение нямаше. Оказа се мн.нисък прогестерон. Разбира се, това са само мои наблюдения...

Общи условия

Активация на акаунт