Дългото чакане след трансфер-тема 96

• 53 188
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Написаното от вас подкрепя и моето мнение, че ако все пак някаква имплантация има, ще се покаже черта още от 6тия ден.
Което, разбира се, не е гаранция за развитието на нещата нататък, но пък е едно добро начало;)

При късна имплантация може за пръв път да се покаже и на 7 ден с пикливите тестове. На 4, 5 и 6 нямаше абсолютно нищо, дори и бледа черта - тествах всеки ден и бях убедена, че опитът е провален, но на 7 ден за пръв път видях черта в живота си. На 10 пуснахме и чхг - 51.8.
Принципно сте права. При мен кръвен на 7 ден бе 112,може би затова при пикливите имах чертичка толкова рано!

# 631
Успех на всички! 🍀🍀🍀 При мен чакането е безкрайнооо, още чакам да разбера как се развиват ембриончетата.

# 632
И аз съм като теб, на мен вчера ми беше пункцията Simple Smile ти Зет ли си или не?!
Успех на всички! 🍀🍀🍀 При мен чакането е безкрайнооо, още чакам да разбера как се развиват ембриончетата.

# 633
И аз съм като теб, на мен вчера ми беше пункцията Simple Smile ти Зет ли си или не?!
Здравей, Алиса 🍀 Моята пункция беше на 17ти, сега в неделя се пада трети ден и чакам заветното обаждане и информация за трансфер, ще бъде свеж. Честно казано ми е много притеснено, защото предния опит не стигнахме до читав бластоцист. Сега подходът беше коренно различен и се надявам да имаме успех. 🍀❤️🙏 Хиперстимулация ли имаш, че ще е ЗЕТ? При мен бяха мнооого фоликули, но казаха, че ще е свеж.

# 634
Ооо не не и аз съм свеж, не съм с хиперстимулация. Имам 7 бр, 6 са се оплодили (инфо от вчера). Първия път от 6 бр само един достигна до бластоцит, върнахме го, но нищо, даже не стигнах до тест от тъпия цикъл. Сега се моля всичко да е наред и при двечките и да успеем. Heart
Здравей, Алиса 🍀 Моята пункция беше на 17ти, сега в неделя се пада трети ден и чакам заветното обаждане и информация за трансфер, ще бъде свеж. Честно казано ми е много притеснено, защото предния опит не стигнахме до читав бластоцист. Сега подходът беше коренно различен и се надявам да имаме успех. 🍀❤🙏 Хиперстимулация ли имаш, че ще е ЗЕТ? При мен бяха мнооого фоликули, но казаха, че ще е свеж.

# 635
Благодаря ти, Али ❤️ Стискам ти палци 🤞 Дано да стигнем до хубави бластоцисти и след 20на дни да се похвалим 🙏❤️😊

# 636
Здравейте, момичета! Днес си пуснах кръвния тест /трансфера ми беше на 12.02.2022/ и сега не мога да повярвам и да се зарадвам. 🍀🍀🍀😁😁😁😁

# 637
Здравейте, момичета! Днес си пуснах кръвния тест /трансфера ми беше на 12.02.2022/ и сега не мога да повярвам и да се зарадвам. 🍀🍀🍀😁😁😁😁

Тоест днес си 9ти ден след трансфера нали? На 5дневен ембрион ли?
Тихичко честито Heart
Зарадвай се, точицата ама нужда мама да вярва в нея ♡
Имам още едно питане-прави ли уринни тестове и отчетоха ли ти?

# 638
Здравейте момичета, влизам с лоши новини, за съжаление. 10 ден след трансфер на 5 дневен чхг беше 51.8. Докторът не беше обнадежден. Днес, 13 ден вече е паднало на 12. Каза ми да спра лекарствата, чакаме цикъл и почваме подготовка за ЗЕТ (имаме още две ембриончета). Надявам се скоро да пиша пак с хубави новини, отивам да си поплача и да продължа напред, защото няма път накъде другаде, нали така?

# 639

Тоест днес си 9ти ден след трансфера нали? На 5дневен ембрион ли?
Тихичко честито Heart
Зарадвай се, точицата ама нужда мама да вярва в нея ♡
Имам още едно питане-прави ли уринни тестове и отчетоха ли ти?
Здравейте,
Благодаря! С 5 дневен ембрион беше трансфера /замразен/ и не съм правила уринални тестове. Не исках само да се надявам.
Пожелавам успех и на вас, дано всичко е наред при всички 🍀🍀🍀

# 640
Здравейте момичета, влизам с лоши новини, за съжаление. 10 ден след трансфер на 5 дневен чхг беше 51.8. Докторът не беше обнадежден. Днес, 13 ден вече е паднало на 12. Каза ми да спра лекарствата, чакаме цикъл и почваме подготовка за ЗЕТ (имаме още две ембриончета). Надявам се скоро да пиша пак с хубави новини, отивам да си поплача и да продължа напред, защото няма път накъде другаде, нали така?

Объркана съм. Нова съм в това, но 51.8 не е ли добър да не кажа положителен резултат? ☹

# 641
Лина, резултатът е бил положителен, но нисък за 10 ден на 5-дневно,затова и докторът е предположил, че ще е БХ.

# 642
Здравейте,
Вчера 5-ти ден след трансфер на две 5-дневни ембриончета направих домашен тест lady test и за мое голямо учудване показа две черти. Днес повторих с Престо. Не съм правила кръвен още. Мисля, че се е получило ❤️🥰

# 643

Объркана съм. Нова съм в това, но 51.8 не е ли добър да не кажа положителен резултат? ☹

Не, нисък е за 10 ден, каза, че е очаквал поне 100. Ако беше се дублирал днес, щеше да е добър, но не е.

# 644

Не, нисък е за 10 ден, каза, че е очаквал поне 100. Ако беше се дублирал днес, щеше да е добър, но не е.
Важното е че все пак сте имала имплантация. Другия път с положителен тест изследвайте и прогестерон.Има мн бремености започнали с ниско ЧХГ важното е да се удвоява. Успех следващия път!

Общи условия

Активация на акаунт