🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 5)

• 96 361
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 150
Радина Денкова беше интересна.

# 151
Радина Денкова беше интересна.
Май синът й й помагаше, ако не се лъжа.

# 152
Чак другата седмица ли ще има Черешка? Защо тази няма, аман вече и сериалът спряха...по празници най големите тъпотии по телевизията.

# 153
Само да не пускат пак Хавай 5.0 Hands Pray

# 154
Здравейте . Гледах предаването и много ми хареса сладкиша с ябълки на оперната певица Дарина Такова. Моля ви ако някой знае къде да намеря рецептата да сподели . Благодаря !

# 155
  • София
сладкиша с ябълки на оперната певица Дарина Такова.

Ябълков сладкиш “Трите чаши” - без месене и бъркане на тесто, с много ябълки и малко труд)

# 156
  • София
Здравейте . Гледах предаването и много ми хареса сладкиша с ябълки на оперната певица Дарина Такова. Моля ви ако някой знае къде да намеря рецептата да сподели . Благодаря !

В Нова плей е качен епизода и може да видиш рецептата.

# 157
  • София
Дарина Такова прави някаква торта на Йоли, а Марияна Векилска прави този сладкиш с ябълки, така че търсете нейния епизод.

# 158
Дарина Такова прави някаква торта на Йоли, а Марияна Векилска прави този сладкиш с ябълки, така че търсете нейния епизод.
Да грешката е моя. Благодаря на всички отзовали се !

# 159
Пуснах си "Черешката", повтарят ли ги тези епизоди? Имам чувството, че всички са участвали... и Ана Ангелова, и Краси Куртев, и онзи противняк Плачков, и безумно глупавите близначки, и уважаваната д-р Денкова.... Или това е тяхно второ участие, в различна комбинация?

p.s. Сега прочетох и коментарите от предната страница, явно е повторение. Помня, че д-р Денкова много добре се справи предния път.

# 160
  • София
Да, повтарят, но предишния път гледах Денкова междудругото, а останалите май пропуснах - нямам спомени никакви… 😂

# 161
  • София

Черешката на тортата ПОВТОРЕНИЕ от 27. 01. 2020г.
Сезон 16 Епизод 66 (03.01.2022)

# 162
  • Стара Загора
сладкиша с ябълки на оперната певица Дарина Такова.

Ябълков сладкиш “Трите чаши” - без месене и бъркане на тесто, с много ябълки и малко труд)
Този сладкиш е по-различен. Баба ми от години прави същия като показания от Векилска и не слага прясно мляко, масло, комфитюр и мед. Още като обясняваше какво ще прави за десерт, се досетих, че е същият сладкиш.

# 163
Бях неприятно изненадана, че близначките пак са на линия. По принцип са ми симпатични, но  вече е дразнещо  подобно лансиране на тия моми.
Последните три сезона, задължително имат участие в предаването.
Миналият сезон бяха в седмицата на близнаците, а по-предния веднага след участието им в Игри на волята.
Не хващам логиката на подобно натрапване на едни и същи участници.
 Все едно някои  са абонирани за участие в предаването.Ако са някакви кулинарни корифеи еди -доди, но нищо чак толкова впечатляващо в кунята.
Верно, че сме малка държава и популярните личности не са чак толкова много, но това постоянно присъствие ми е , просто някаква неприятно-дразнеща шуробаджанащина.
Тази седмица ще я пропусна, връзкарството ме дразни във висша степен

# 164
  • Sofia
Това им е първото участие след Игрите...

Общи условия

Активация на акаунт