🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 5)

• 96 388
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 165
Нали казахме , че е повторенив защо се ядосвате, че " пак" участват ??

# 166
Не знам защо, но като видя близначки и тризначки, винаги се сблъсквам с някаква безумна тъпота. Изречения, които си ги поделят две или три глави, съответно. Едната започва, другата довършва, говорят едновременно.. Обща култура - под всякаква критика.  Един мозък, разпределен в 2-3 тикви.  Такива ли са по принцип или просто на нас ни ги пробутват такива по риалити предаванията?
Защото съм останал с много добри впечтления от мъжете-близнаци (братя Братоеви, Деян и Калоян Иванови, братя Аргирови и т.н., ама те са станали известни, заради таланта си, не заради участие в риалити)

p.s. Тези близначки, които участваха в "Африка-звездите сигурно са полудели" (едната, от които май е омъжена за Андрей Арнаудов) са ми също доста антипатични. Пеещите: Алекс и Влади - също!

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 11:40 от diziler

# 167
сладкиша с ябълки на оперната певица Дарина Такова.

Ябълков сладкиш “Трите чаши” - без месене и бъркане на тесто, с много ябълки и малко труд)
Този сладкиш е по-различен. Баба ми от години прави същия като показания от Векилска и не слага прясно мляко, масло, комфитюр и мед. Още като обясняваше какво ще прави за десерт, се досетих, че е същият сладкиш.
На мен ми напомни на тази, която правя често с малки промени, много ми допада:
https://vkusenden.blogspot.com/2021/10/blog-post_31.html?m=1

# 168
Това им е първото участие след Игрите...
Нали казахме , че е повторенив защо се ядосвате, че " пак" участват ??
Грешката е моя, не прочетох, че е повторение.
Както се казва, изказах се неподготвена.Извинявам се!  Flushed

# 169
Юзър нейм в мъжки род (Романтик), пък "изказах се неподготвенА"...

# 170
Юзър нейм в мъжки род (Романтик), пък "изказах се неподготвенА"...
Романтик с ударение на втората сричка.
Романтик, като философия.
Съжалявам, ако неволно съм заблудила някого за пола си. Дори не съм предполагала, че се обръща внимание на подобна подробност, с която се идентифицираме.
П.П. За протокола съм жена, ако въобще някой се интересува от това. People Woman

# 171
Няма проблем, хаха.
Скрит текст:
Тука постоянно виждам снимки на мъже за аватари (на някой актьор например) плюс име, от което не се разбира какъв е полът, а отдолу човек не си е писал дали е мъж или жена. И се оказва жена Wink Аз затова си изписах моя пол, понеже от името не става ясно. Но никой не е длъжен, така или иначе. Във форум всеки има право на анонимност.

Що се отнася до Черешката, тази седмица ще си спестя гледането на останалите епизоди, гледал съм ги преди, а хората са ми доста неприятни, с изключение на докторката.

# 172
От участниците тази седмица единствено помня (когато ги бях гледала първия път, сега не смятам да повторя), че някой пльосна рибата на пода и после я сервира... нещо такова имаше, но не помня с подробности нито кой. И че имаше някакви готини коктейли със скариди, сигурно от Денкова.

# 173
Да, тя ги направи вчера
Аз пък помня как МП хвана ВП за ръката накрая на "изненадата", ще каже човек, че някоя ще го грабне.

# 174
Остава сега да уточним кои са МП и ВП

# 175
Мариана Попова и Веселин Плачков и двамата супер неприятни! Брррр, мразя мазната му коса и нейната черна физиономия...

# 176
  • София
  Веселин Плачков в Черешката на тортата
  Епизод 67 (04.01.2022)

повторение на Епизод 27  от 28.01.2020

ЛИНКА е без реклами и се отваря извън България

Скрит текст:
отварят се без добавки на МОБИЛНИ ТЕ

в браузър на КОМПЮТ ЪРА
- след инсталиране на разширението за Хром
HLS Player - m3u8 Streaming Player

или Native HLS Playback

с влачене и пускане на бутона(линка)
   във  VLC player
или в   321 Media player classic
връзки и  

видеата, могат да се гледат и на телевизор.
 ето как...

за предаване на телевизора през VLC

и предаване(изпращане) на ТВ-то от браузъра

Линковете се отварят и след премахване на записите от ТВ сайтовете.
В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Предишното участие на Плачков  09.06.2017

Скобелево - Етнографски комплекс Дамасцена

# 177
Аз до този момент гледах сезоните от дъжд на вятър.Сега по-сериозно.Днес много ми хареса вечерта.Даже близначките ми бяха симпатични.Сигурно заради темата 70те години.Снощната нещо ми беше много задължаваща.Домакинята се справи много добре,но не е мойто изкарване.

# 178
Heart Денкова ми хареса, приказлива, обяснителна, много ми допада. Къщата им съм я гледала в едно списание Наш Дом-меко казано страхотна архитектура и дизайн. Вечерята много ми хареса, изобщо сериозно се отнася към всичко и дори синът включи.
Плачков ми е неприятен, нечистоплътен и тия бургери бяха ужас дори на вид. Бъррр

# 179
  • София
Относно близнаците... две от децата ми са момичета близначки. Въобще нямат такова поведение, всяка гледа да е индивидуална, но винаги има някакво съревнование на моменти. Само на мен ли ми се стори, че на близначките им беше скучно на вечерта на докторката?

Общи условия

Активация на акаунт