🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 5)

• 96 341
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 1 695
Гаджето ли беше този с чашката вино?
Не, този снима видеата на Мила.
Не знам защо изобщо беше в кадър.
Визирах 20г. гадже на Ваня Щ.
Леле, Звънче, благодаря.
У дома тв-то е почти винаги на Нова и сега за първи път я виждам, смятай как с нищо не е успяла да ми грабне вниманието...

# 1 696
  • Пловдив
Гаджето ли беше този с чашката вино?
май да...и добре, че дойде да и даде някои смислени съвети...Обаче как и говореше на "ма" Hushed

# 1 697
  • софия
Леле, Звънче, благодаря.
У дома тв-то е почти винаги на Нова и сега за първи път я виждам, смятай как с нищо не е успяла да ми грабне вниманието...
Последните няколко години, покрай ковид истерията, се наложи да се позадълбоча малко в училището на детето и се случи тази да отразява разни инициативи, в които участвах. Тогава я научих. Винаги показва повърхността и лесното, пренабрегва причината на проблемите, не отразява обективни факти и данни. Дори не иска да се опита да задълбае. Може и да е политика на телевизията. Все пак е в Нова. Не знам. И вчера я гледах. Тя не може да води разговор, дори и не опитва.

# 1 698
А тя сигурно си мисли, че онези, които учат журналистика, са будали, щото то е лесно, може и без да си учил Joy
Кое е гаджето на Ваня Щерева?

# 1 699
  • софия
Снощи каза, че е учила МИО. Не е да не е учила, но не и това, което работи в момента. Колкото и да има недоверие към висшето образование в Бг, има значение въпреки всичко.
Гаджето на Ваня. Откакто е с него яко се е пристрастила към филтрите и не съм сигурна на живо как точто изглежда. Ако се съди по нея - не е съвсем същото на живо.
Скрит текст:

# 1 700
Нямах предвид, че не е учила изобщо, а че специално в журналистиката няма много познания, което за мен е важно. Аз съм от старото поколение, според което е добре това, което работиш, да си го учил преди това.

# 1 701
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Като човек е много мила и възпитана, като професионалист не се наемам да я съдя, както някои. Преди беше в бТВ, в Нова е от половин година.

# 1 702
  • софия
Ако визираш мен, не я съдя, а казвам впечатленията си от нея. Професията, която е избрала да упражнява, има определени стандарти, които, за съжаление, в Бг и особено в Нова са terra incognita.

# 1 703
  • София
Ако визираш мен, не я съдя, а казвам впечатленията си от нея. Професията, която е избрала да упражнява, има определени стандарти, които, за съжаление, в Бг и особено в Нова са terra incognita.
Моля, ако знаете телевизия или въобще медия, в която да се спазва някакъв журналистически стандарти - кажете. Заради бълвочите по мас медиите вече не гледам тв, а и не успявам да намеря добър източник на новини. Пред БГ Он Еър беше ок, но вече и с тях стана нещо... Фокус са твърде телеграфни, макар и обективни, а Дарик залитат в представяне на крайни гледни точки.

И за да не е оф, да кажа и аз, че тази седмица компанията е доста дървена. Дано да се поотпуснат малко.  Един Владо Михайлов се старае да поддържа разговора. Но той е и по-възрастен от другите, струва ми се, а и по-ошлайфан, така че не ме изненадва.

# 1 704
Аз изгледах целия епизод и да кажа, че Мила ми се стори доста по-добре от преди, някак пораснала. Всичко, което направи го приготви с желание и някаква лекота, без да се лигави и превзема как не може това, онова, пък помагачи. Този разбирач, явно го беше поканила за компания и той това правеше - дърдореше като свекърва около нея, но пък тя се показа като търпелив човек, не се изнерви от нищо. Изглеждаше много щастлива, че е в това жилище и важното е, че тя се чувства добре в него. Хареса ми представянето й, не ми внесе напрежение, даже ми беше забавна. Млад човек, това може, това прави, важното е че го прави с желание и без фасони.

# 1 705
И аз харесах Мила. Забавна шматка.
Усмихвах се през цялото време, докато я гледах.
Постара се, сготви, подреди масата, подарък беше приготвила.
За момиче на 25 г. добре се представи.
По ме дразнят журналистката и треньорката. Ще видим.

# 1 706
Този Владо Михайлов не е ли в ролята на Крис в сериала, който върви по Нова след Черешката?

# 1 707
Не, в ролята на брат е в сериала "Братя", чийто трети сезон скоро започва.
Много фин човек ми изглежда той от интервютата, в които съм го гледала. Един такъв... благородник джентълмен. Дано не ме разочарова, но имам усещането, че няма начин.

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 13:25 от Анонимен

# 1 708
Не, в ролята на брат е в сериала "Братя", чийто трети сезон скоро започва.
Много фин човек ми изглежда той от интервютата, в които съм го гледала. Един такъв... благородник джентълмен. Дано не ме разочарова, но имам усещането, че няма начин.
Flowers Hibiscus
Благодаря, значи не съм го гледала никъде. Дано е интересен.

# 1 709
Не ми се коментира изобщо снощната "вечеря". Гостите са любезни и  дават хубави оценки. Тази седмица я гледам само заради Владо Михайлов. Преди два месеца го гледах в "Исус Христос Суперзвезда" в ролята на Юда и просто съм очарована. Много харизматичен и хубав мъж, освен това и талантлив. Не съм гледала сериали, другото ми впечатление беше от "Моят плейлист" - също много приятно държане. Силно се надявам да не е поредния разочаровал ме от тази гилдия.

Общи условия

Активация на акаунт