🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 5)

• 96 358
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 1 680
  • Пловдив
Цели ядки кашу имаше в тигана с песто.

# 1 681
Оф, ужасно лигаво и неприятно същество, едва я издържах...!

# 1 682
Азалия, пропусна няколко мъже между законния и този. С единия, който беше лекоатлет, имаха фотосесия в полята.. Аз я мислех за фатална жена, пък тя доста семпла се оказа.
Мила е расла почти сама. Не е имала пример за домакинстване от майка си.

# 1 683
В пестото по принцип има кашу. А паста  с  песто си е класика.
Дайте ми оригинален итал.линк,където пестото се прави с кашу

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 22:24 от FBID100001745220325

# 1 684
Много ми е противна не само като държане, но и като тоалети и външен вид, дълга, груба и леко фъфлеща. Ужас!

# 1 685
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Мила беше нива над Ника, при това без претенциите й. И не пя на гостите.
На мен ми допадна, ако и компанията беше по-разчупена щеше да е много забавна вечер.
Спортиста разпита всички, а от него никой не се поинтересува.

# 1 686
Ооо, ма онази каша в тигана песто ли е била? FrowningJoy

# 1 687
  • София
Мила Роберт

Черешката на тортата (07.02.2022)
Сезон 16 Епизод 86

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 1 688
  • София
Не е до това, че Мила или Капитана, или някой друг, по-ведър участник, е лигав, а до компанията, в която се падат. Мисля, че Манчев избира екипите да бъдат от типа "един свежар + четири дървета" или впоследствие така става, не съм сигурна. Радвам се на Мила - свежа е и за пръв път тази година успявам да изгледам цял епизод на предаването Grinning

# 1 689
Мила не я харесвам и аз и най-вече се дразня на говорния й дефект, макар да знам, че тя за него вина няма. По принцип ме напрягат хора с говорен дефект. Относно поведението й обаче съм ги гледала в някакво предаване с майка й и тя каза, че е израснала сама, без подкрепа и дори тя е била майката и се е грижела за Ванчето и така изведнъж се оказало, че е пораснала. Не й е било леко и й се радвам на позитивното отношение при всичко това, което е изживяла като дете.
Не съм изгледала целия епизод и ще наваксвам, но сьомга с горчица и бяло вино съм правила по рецепта от нета, която беше оценена като много успешна. Нищо особено не е, нито добра, нито лоша, но аз по принцип не харесвам подправки и маринати, които променят вкуса, готвене с алкохол и сигурно затова не съм впечатлена.

Понеже хванах частично епизода как влизат и поднасят подаръците ми направи впечатление, че Владо Михайлов е доста нисък, пък във филма не съм забелязала, че е дребен, явно не само снимките, ами и хората около него са неговия калибър. От това, което видях по интервюта с него ми допада, положителен герой ми се стори.

Мила пазарува на пазарчето в Студентски град на Зимния дворец, мацката от сергията държи една от най-заредените сергии и е там от може би 20-тина ако не и повече години и не мисля, че някой специално й праща клиенти от Черешката, просто наистина на фона на всичко останало в района тя е с най-зареден щанд.

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 00:29 от blackcat6

# 1 690
На мен не ми хареса Мила, нито като вид, нито като поведение. Истина е, че сме различни, всеки разбира нещата по свой начин, но все пак, като не можеш да готвиш, не участвай в такива предавания. Беше си извикала и този младеж, който се държеше точно като нея - лигавеше се и с нищо не допринесе. Като иска да си прави някаква реклама, да си я прави с това, което може.

# 1 691
Мен Мила не ме дразни сигурно защото майка ѝ на квадрат ме дразни.
Ама това е защото съм завистлив глиган в анцуг, заради 20- годишното ѝ гадже.🤣

Журналистката от коя тв е?
Малко слушах и гледах между другото.
Дано се класирами и не ми звънят за щяло и не щяло, та да гледам внимателно вечерта на Владо М. останалите са ми пълнеж.

# 1 692
  • София
След онази седмица никой не би ме подразнил.

# 1 693
  • Sofia
Гаджето ли беше този с чашката вино?

# 1 694
  • софия
Журналистката е от Нова. Всички нейни репортажи са посредствени и показват липса на задълбочено познаване на проблемите. Следи ресор "образование". Поредното лице, което смята, че всеки може да бъде журналист дори и да не е учил за това.
Тази седмица ще е като по-миналата. Вечерите им ще бъдат дълги и тягостни. Един Владо Михайлов не може да направи атмосфера. Единствено той полага усилия да създава разговор.
Мистър Бг е смехотверен.
Мила Робърт е по-добре в сравнение с предишното си участие, но по принцип е кошмар, но се виждаше, че полага усилие. Апартаментът е ужасен - от вратата на масата. Типично ново строителство.

Общи условия

Активация на акаунт