🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 5)

• 96 366
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Пловдив
Мила се представи този път по-добре. Малко пресолява манджата с глезотене, което не ѝ отива, но ще си затворя очите. Личи си, че не умее да готви, но много се постара.
Като изпълнител я харесвам - шантава, провокативна, смела е. И има нещо много интересно в нея без да е красавица.
Иначе не съм дизайнер и архитект и отношение по тема архитектура и обзавеждане ще се въздържа да вземам.

# 1 666
Що бе, аз съм гледала по разни рецепти за сьомга с горчица. Не съм правила обаче да знам как е на вкус.

# 1 667
Гледам с часово отместване, сега видях, че кашуто го набута цяло. Поне да го беше надробила на по-ситно.

# 1 668
Много лиготия. Изнерви ме ужасно.

# 1 669
Мила се справи много по-добре от миналия път.
За салфетникът, може би аз съм пропуснала кога установиха, че липсва, но не беше нещо съществено.
Проблемът беше чийзкейкът, който остъргваха от тавата😆
Добро впечатление ми направи обяснението към гостите кои чушки са мн. люти и ако някой не обича да предпочете по-малките и тънки. Аз не ям люто и затова го оценявам.
Относно лигавенето, миналия път беше много по-зле, сега беше доста по-обрана, което е още един плюс 😃

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 21:23 от MoSt new

# 1 670
Има ли някъде точната рецепта за ябълковата торта на Искра Донова от миналата седмица?

начупи бисквитите,  мисля тип чаени, добави масло, малко захар ръсна,  канела, и настърга ябълки. Омеси всичко с ръка и го натъпка във форми за мъфини. Така го остави в хладилника.

# 1 671
Компанията е зле, защото не си пасват. Спортистът е приятен, възпитан, ненатрапчив и ведър. Актьорът май също. Гимнастичната е ужасно скучна, безлична и май не особено образована/начетена. Само като я чух да казва "домакинката" ми стана ясна. Гимнастичките не знам защо, но все са едни ограничени и кухи. Журналистката и тя пълна скука. Нова обича да си пробутва персонала в това предаване, да "свикваме" с лицата им. Мила е лигла.

# 1 672
  • Пловдив
Компанията е зле, защото не си пасват. Спортистът е приятен, възпитан, ненатрапчив и ведър. Актьорът май също. Гимнастичната е ужасно скучна, безлична и май не особено образована/начетена. Само като я чух да казва "домакинката" ми стана ясна. Гимнастичките не знам защо, но все са едни ограничени и кухи. Журналистката и тя пълна скука. Нова обича да си пробутва персонала в това предаване, да "свикваме" с лицата им. Мила е лигла.
На мен ми се стори пък, че журналистката я определи като "домакинка". Златните ни гимнастички от 80-те бяха начетени и образовани момичета. Следващите са като всички следващи продукти на образУвателната ни система.

# 1 673
Гимнастичката е май палавка... Бърза сватба, кръшнала на мъжа си, той се върнал при бившата си жена, тежък развод последвал, сега нов мъж, не тоя, с когото е кръшнала на законния си съпруг... Домакинка казвахме в работата на тази, дето въртеше столовата. На някой, на когото си на гости, прозвуча... тъпичко.

# 1 674
За разлика от предния път, се старае . Предния път ряза на енди вестници, беше мизерия, ад.
Обаче много ми е ретро всичко при нея...

# 1 675
Не си спомням къде съм я гледала Мила,имам създадено мнение и спокойно я наблюдавах.С интерес ще гледам и следващите и тоалети.Постара се за вечерята,но майка и можеше повече да помогне.Зад кадър.Компанията не я виждам и до края да се напасне.Господата ще подържат някакъв дух.Мила вечно еуфорична,другите дами зАспи.

# 1 676
В пестото по принцип има кашу. А паста  с  песто си е класика.
В песто соса няма кашу, а кедрови ядки.

# 1 677
Добре де, само не разбрах защо пестото беше в тиган на котлона

# 1 678
  • Sofia
Каква им е задачата тази седмица?

# 1 679
  • Пловдив
Каква им е задачата тази седмица?
Интернационална кухня.

Общи условия

Активация на акаунт