🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 5)

• 96 371
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 1 650
В манастирски ливади ли е тоз апартамент. Поне е стъпка напред след 1-вото участие. Нещо скована компания.

# 1 651
Ми сковано, то нямат нищо общо помежду си. Влади е като насаден там, разкошен човек!
Коментарите на този зелен стол на фона на някакви складирани неща, е като репортаж от мазето.
И защо десерт в тези дълбоки чинии?

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 21:02 от Анонимен

# 1 652
Друго от Мила Робърт не съм очаквала, но съм втрещена от жилището. От входнат врата на масата и до кухнята в помещение със странна форма и врата водеща, нанякъде...Егати архитектурата.

# 1 653
Не мога да кажа, че ме дразни Мила или ми е нечистоплътна или нещо, но това поведение не ми е никак арт, ако това се цели. Също и по принцип не обичам такива шумни и правещи се на много забавни натури като нея и Алекс. Но това няма общо с готвенето де Simple Smile

# 1 654
Паста с песто и кашу-няма такава итал.рецепта
Сьомга с дижон.горчица ми звучи направо ужасно.Двете заедно са направо черешката на тортата по гадост.
Домакинята просто не мога да я издържам...

# 1 655
И мен Мила не ме дразни.
Даже ми е симпатична.

# 1 656
Този пък Манчев, доволен бил и това било надграждане... (meh) 🤐
Салфетник? За какво им е? Нали имаха салфетки? Пък и на всичките салфетник им липсвал. 😆 Взеха ни за дебили вече...

# 1 657
Еее, много ларш тия гости Sad

# 1 658
  • ВАРНА
Мила е сякаш дете търсещо внимание.Сигурно не го е получавала,като малка.Мисля,че е надградила от предното си участие в Черешката.

# 1 659
В пестото по принцип има кашу. А паста  с  песто си е класика.

# 1 660
Салфетникът да беше единственият проблем...всички за това се хванаха, а това беше най-малкият проблем на вечерта.

# 1 661
Има ли някъде точната рецепта за ябълковата торта на Искра Донова от миналата седмица?

# 1 662
Е щом малиниво вино със салата и пукани чушки им хареса...

# 1 663
Точно внимание търси, уж е много усмихната, шантава, а всъщност е самотна. Каза си, че 7 години мизерсвала по различни квартири.

# 1 664
  • Пловдив
Много са и 10 точки...

Общи условия

Активация на акаунт