🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 5)

• 96 436
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 195
Добре, че, останалите са възпитани и я изтрайват. Такава досада е тази жена. Да й имам претенцията
На мен Денкова ми се стори много по-невъзпитана и пренавита от Анна.

# 196
  • София
  Анна Ангелова
 в Черешката на тортата  Епизод 69 (06.01.2022)

повторение на Епизод 29  от 29.01.2020

ЛИНКА е без реклами и се отваря извън България

Скрит текст:
отварят се без добавки на МОБИЛНИ ТЕ

в браузър на КОМПЮТ ЪРА
- след инсталиране на разширението за Хром
HLS Player - m3u8 Streaming Player

или Native HLS Playback

с влачене и пускане на бутона(линка)
   във  VLC player
или в   321 Media player classic
връзки и  

видеата, могат да се гледат и на телевизор.
 ето как...

за предаване на телевизора през VLC

и предаване(изпращане) на ТВ-то от браузъра

Линковете се отварят и след премахване на записите от ТВ сайтовете.
В спойлера е показано,
как се отварят тези линкове.

# 197
  • София
Тази вечер беше много странна 🙄. В началото тръгна много добре, но после … Всички бяха като “напишкани мушката” - замряли, без настроение. Само Плачков се мъчеше да подържа разговора. А Денкова толкова язвителна (?) - може да не й харесат брускетите, равиолите и мекиците, да даде 8 / или 6 дори/, ама такава жлъч… Имам чувството, че е станало нещо зад кадър 🤔

# 198
Нищо не е станало зад кадър.Освен от НТВ да са й подсказали,че Ана й е дала 9 точки.Развали  вечерта на всички тази злоба.
Ако си добър човек,когато някой е притеснен ,независимо каква е причината,не е необходимо да му до забиваш пирони,а тъкмо обратното.Освен това си му дошъл на гости.Селска пръчка е г-жата
и селска пръчка ще си остане.

# 199
Защо са поканили тази докторка ( от предаването научих за нея) в това предаване? 
Нямам възможност да го следя непрекъснато, но сега изгледах записа на нейната вечеря.  Мисля, че повече ги впечатли къщата отколкото храната.
Не ми хареса отношението й към Анна, а тя беше достатъчно позитивна на нейната вечеря. Независимо от точките и дали някой й е подсказал колко точки е получила от някой, трябваше да бъде по-сдържана и да не си показва по този начин отношението. Пък после  да дава колкото иска точки.

# 200
  • Murcia, Spain/Ruse
Извинявайте,нови епизоди  ли са това? Тези близначки май и преди съм ги гледала ,а и Плачков та да знам дали си заслужава времето?

# 201
  • София
Не са нови епизоди. Повтарят от предишни години.

# 202
Доста отдавна са, от преди пандемията, няма маски.

# 203
  • София
В мнението ми по-горе, съм написала,
че е ПОВТОРЕНИЕ и датата на която е излъчван епизода. А самият запис, е правен поне месец-два по-рано.

# 204
Ще ме прощавате, но точно мекици беше нещото, представено за мил фьой с такъв апломб. Денкова беше любезна, но явно и другите не я траеха въпросната Ана. Може би ако не беше такава фукла и с такава претенция за ястията, нямаше да предизвика такива реакции. Имам чувството, че е ходила 2 пъти в Италия, нещо се е впечатлила и превъзбудила и се е взела за голям специалист.

# 205
     Не харесах Денкова още, когато я видях в понеделник. Дори не знаех коя е. Тя била дерматолог. Изобщо не съм я чувала. Щом я погледнах какъв външен вид има, начина, по който говори, разбрах, че е лош човек. Не съм сгрешила в преценката си, след като прочетох коментарите ви за нея. Явно трябва по-често да слушам вътрешния глас, когато се срещна с някого за първи път и ми каже, че този човек е злобен.

Анна - водещата на БНТ също не ми харесва. Много претенциозна е и си мисли за нещо голямо, щом е ходила по държавите. Такива хич не ги трая.

Близначките - те пак са върхът на сладоледа. Толкова дразнещи и плиткоумни са. Същите са по акъл като тризначките.

# 206
  • София
Д-р Денкова е много известен скъпарски дерматолог. Не мога да преценя заради очилата дали си е оправила носа. Преди години бях впечатлена, че брат й не го е пипал 😂

# 207
Сега гледам на Анна вечерята-всички скучаят. Нещо странно има в тази млада жена. Много напън има, умна е иначе, но безкрайно безлична. Много е пренавита и режисирана.
Съгласна съм с коментарите на Денкова и за поведението, и за храната.

# 208
  • София
Не знам какви нерви трябва да имаш за да ги гледаш тия двете лигли.

# 209
  • София
И аз гледах вечерята на Анна. Ами съгласна съм с коментарите на докторката, нищо че и нея не я харесвам. Коментарите и бяха точно на място, включително за основното и десерта.
И една пренавита Анна, от всякъде.

Общи условия

Активация на акаунт