🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 5)

• 96 439
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 210
Не е истина, просто!
И следващата седмица е повторение на лиготия под знака на авокадото!
Кой избира какво да се излъчва? Кой?

# 211
Близначките бяха най-свежото присъствие тази седмица. Много забавна беше тяхната вечер. Satisfied

# 212
  • София
Не е истина, просто!
Някой, който има зъб на Манчев 😜

# 213
  • Sofia
Близначките бяха най-свежото присъствие тази седмица. Много забавна беше тяхната вечер. Satisfied
Абсолютно!

# 214
  • София
Черешката на тортата (07.01.2022)
Сезон 16 Епизод 70

ПОВТОРЕНИЕ на  Епизод: 30 (31.01.2020)  
Елена и Стефания - близначките от ,,Игри на волята''

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
    но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението

Линка може да се пусне и във VLC player

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 22:30 от Mari_Mar

# 215
Не е истина, просто!
Някой, който има зъб на Манчев 😜
По скоро на зрителите.

# 216
Ужас, само как държаха и пипаха рибата и мятаха скаридите в тигана близначките, си личеше пълното неуважение към храната.
Омръзна ми от простащина.

# 217
Обаче как се превъзнасяха колко вкусно било? Изобщо не вярвам, че с техните буламачи нахраниха другите.

# 218
  • София
Голяма лиготия беше готвенето, но иначе вечерта им се получи. За простащините има вина и ТВ- то, защото можеха да ги намалят, а да покажат приготвянето на коктейлите и десерта, които бяха впечатляващи. Ясно е за какви кухи лейки ни мислят нас, зрителите 😉

# 219
  • Sofia
Голяма лиготия беше готвенето, но иначе вечерта им се получи. За простащините има вина и ТВ- то, защото можеха да ги намалят, а да покажат приготвянето на коктейлите и десерта, които бяха впечатляващи. Ясно е за какви кухи лейки ни мислят нас, зрителите 😉
Така е, важното е интрига да има и е открай време така (сещам се как изпростяха Игрите на волята, с всеки следващ сезон все по-зле... оня Биг брадър - същата работа... ).  Ама и много народ на това се кефи... явно.    
Иначе десертът е проста работа - праскови/кайсии от копмпот в/у цедено мляко (което пък може да е овкусено с нещо - ванилия; лим. кора; подправки - кардамон; инд. орехче; джинджифил... ) - - да изглежда като яйце  и отстрани ананас - свеж, консервиран - по избор. Simple Smile  
За карибската  им вечеря аз бих поднесла десерт от грилован ананас или манго с лайм и кокосово кис. мляко да речем. Simple Smile

# 220
Гледала съм я седмицата и реших да пропусна (хванах края на епизода снощи), но я ми припомнете Денкова кой я е порязъл, че имаше 39 точки?

# 221
  • София
Гледала съм я седмицата и реших да пропусна (хванах края на епизода снощи), но я ми припомнете Денкова кой я е порязъл, че имаше 39 точки?
Ани 😉

# 222
  • Sofia
Ана даде 9 на докторката, солено за нейния вкус било. За мен не е повод за намаляване на оценката при това още първата вечер, когато ептен не си знаят вкусовете.

# 223
Благодаря, момичета Flowers Hibiscus
И големият победител се оказа Плачков със смотаните бургери. Smiley

# 224
Близначките готвиха изключително мърляво, ужас!

Общи условия

Активация на акаунт