🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 5)

• 96 489
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 225
На мен близначките ми бяха много забавни, така не съм се смяла на участници в черешката. Не ми се гледат намусени и пренавити физиономии на амбицирани участници. Получи им се много добре вечерята и създадоха настроение.

# 226
  • Пловдив
На мен близначките ми бяха много забавни, така не съм се смяла на участници в черешката. Не ми се гледат намусени и пренавити физиономии на амбицирани участници. Получи им се много добре вечерята и създадоха настроение.
И на мен ми бяха забавни. Изглеждат малко кухички и се лигавят прекалено, но имат добро чувство за хумор, а то е показател за наличие на някаква мисъл. Не е нужно да си нобелов лауреат, за да предразположиш гостите си, а да умееш да общуваш, това което Анна Ангелова явно не умее. Държеше се като водещ на предаване, а не домакин. В този смисъл вечерите на всички останали, без нея, бяха по-добри, защото опитваха да общуват и предразполагат гостите.

# 227
  • София
Черешката на тортата (16.06.2021)
Сезон 16 Епизод 19

близначките Елена и Стефания ( „Игри на волята: България“)

# 228
Това от вчерашното предаване ли е?

# 229
Не, това е от седмицата на близнаците.

# 230
Тази седмица беше тегава атмосферата между участниците.Близначките грам не им пука и са си най-добре.Хареса ми как се обличат винаги подходящо за всяка тематична вечер.

# 231
  • гр. София
Чудесно е, че меси, ама с този маникюр някой кристал ще попадне в тестото.

# 232
  • Пловдив
Харесва ми представянето на Роксана. Земна, естествена; прости, вкусни ястия. Кани ги у дома и готви сама. Че имала, маникюр, че то 70% от жените имат маникюр и го поддържат, да не го махат, за да сготвят?
Сигурна съм, че и гостите си ще постещне така, простичко, открито и сърдечно.

# 233
  • гр. София
Много ме забавлява с авокадото Joy Много е готина Simple Smile

# 234
И на мен ми хареса Антоанета-Роксана,защото е много естествена.Обаче има НО.Не вярвам,че не е надникнала в интернет да се поинтересува малко за авокадото.Налучка ли,че се слага чесън?Също за детето си каза,че не са го гледали майка и и баща и,пък после за второто се колебаела,защото майка и починала,а пък първото тя го била отгледала. Thinking А,да и за женитбите на по 15 год. не давали техните цигани,но пък на 16год.тя ражда и по традиция баща изчезва.

# 235
А на мен Джино ми направи много неприятно впечатление. Маниери, изказ и тези така светнали очи...

# 236
Не гледах тази вечер. От прочетеното съдя, че май повтарят епизодите с Роксана и Джино? Имаше ли качване на масата и хвърляне на салфетки? Помня такъв момент в Черешката с участието май точно на Роксана...

# 237
  • София
____

Черешката на тортата
ПОВТОРЕНИЕ от (10.02.2020 ) Сезон 13 Епизод 36

Двубоя с Петя и песента на Софи ,,Без теб'' , в най-тежкият за Роксана момент - загубата на майка й.

А това, е едно много добро изпълнение на Софи и Роксана

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 02:09 от Mari_Mar

# 238
Роксана я помня от Гласът на България, харесвах брат ѝ.

# 239
  • София
При първото излъчване имаше голям интерес към баницата. Даже тя публикува специално рецептата.

Общи условия

Активация на акаунт