🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 5)

• 96 497
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
Някой направи ли баницата?
Вкусна ли е?

# 241
  • Пловдив
Някой направи ли баницата?
Вкусна ли е?
Аз я правих. Страхотна е за нашия вкус! Fork And Knife

# 242
  • софия
Може ли да припомните тази баница? Не ми се рови в старите теми и не ми се гледа отново Flushed
Помня, че много се беше харесала и много се обсъжда.

# 243
  • Sofia
Доколкото видях просто редеше я някакви дебели кори, ама според мен лаваш и върху него сварено пилешко. След печене заля с топъл бульон от пилето.
Аз съм правила много пастия (по марокански)/баница (по нашенски)  с пилешко и агнешко, но и други съставки и подправки. Simple Smile

# 244
А мен ме заинтригува боба, но не гледах много внимателно, ще трябва да си върна предаването.

# 245
  • Пловдив
Може ли да припомните тази баница? Не ми се рови в старите теми и не ми се гледа отново Flushed

Да Ви е сладко!
https://fb.watch/atisOkaIdP/

# 246
  • софия

Да Ви е сладко!
https://fb.watch/atisOkaIdP/
Благодаря Simple Smile
Намерих и подробния пост на Смайлис.

# 247
Манчев: хОй сос.
Joy
Напомни ми един виц (перифразирам по спомен) в който посрещали у нас посланика на Китай, който се казвал ХоЙ, за да не стане гаф, шефа на комитета по посрещане бил посъветван да си повтаря хОй с "О", "хОй" с "О" и той си повтарял, повтарял, дошъл посланика и нашия: Добре дошъл, г-н КоР. Joy

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 20:30 от Джаста Праста

# 248
Този с мазната сресана назад коса, бръснатите вежди, оформената растителност по лицето и странния тен как може да се докара доброволно до този клоунски външен вид? Frowning

Този външен вид в коя точно махала се води "модерен"?

А, и татуировки има навсякъде, като оня другия Джисъс Laughing

# 249
Цитат
Добре дошъл, г-н КоР.
Joy Joy Joy Joy Joy
Нищо не казвате за днешната вечеря.Не е много мойта,но все пак ако мм мъж ми готви непрекъснато завъртяни манджи,няма да се оплаквам.Котките са много сладурски.Десерта с авокадо съм го срещала 100 пъти като рецепта и все още не съм го направила.

# 250
Ох, аз съм правила такъв бъркоч с авокадо и банан, но не е нашето нещо. Изядохме го, но не бих повторила.
Скрит текст:

Пп Има вид на шоколадов мус, но няма вкус на такъв, изглежда като такъв, но не е. Очите се лъжат, подлъгват и сетивата, но опиташ ли го се разочароваш. Лъжлива работа. И банана много доминира като вкус.

# 251
И аз съм го правила, не е лошо, но наистина е далеч от мус.
Днешната домакиня много ми е скучна и с тия цветя...! В неподходящи чаши сложи муса,. а дървото от черешов кварц пълен кич! Joy
Къщата с безбройните възглавнички и другите джунджурии и тя кич!

# 252
  • София

Черешката на тортата (10.02.2020 )
Сезон 13 Епизод 36
Марина Войкова мис България 2015 
 ПОВТОРЕНИЕ  на  Епизод: 37 (11.02.2020)

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 253
  • Sofia
Въпрос на вкус... Simple Smile  У нас харесваме въпросния безглутенов мус. На щерката е любим, забърквам го на око и не надделява нищо. Simple Smile

От време навреме поглеждах днес.

# 254
Много кичозен домът на тази дама ...

Общи условия

Активация на акаунт