🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 5)

• 96 469
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 1 620
Този момък - Виктор Русинов, не го знам кой е, но тук пише за него и храна в една статия. Може и да може да готви
https://trud.bg/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%B5 … 0%BD%D0%BE%D0%B2/

# 1 621
Браво на Виктор.Даже си харесах негова рецепта за телешки дроб.Напоследък ми се яде все нещо телешко.Знаете ли къде в София (център) продават качествено телешко месо?
Много ми харесва задачата на Манчев следващата седмица.

# 1 622
Каква е задачата?
Един път в един вестник бяха решили да ме представят с рецепти. Дадох две рецепти, които, според мен бяха хубави и нетрадиционни за тогава. Е, така ги бяха редактирали, че се надявам никой да не се е опитвал да ги направи.

# 1 623
Супа топчета е задачата. Обожавам супи и ми харесва

# 1 624
Оооо, тук аз съм царица! Правя най-вкусната супа топчета с варена застройка. Щом и аз я ям, смятайте! 😆 А аз не обичам супи, също така имам спомен от ужасния мирис на супа-топчета от столова храна, той ме преследва до днес. И все пак, от моята си супа ям поне веднъж на три готвения. 😊

# 1 625
Всевиждащото око в кухнята, шеф Иван Манчев, е подготвил ново предизвикателство за звездните домакини – международна кухня с поне едно ястие по оригинална рецепта.

https://www.vesti.bg/lyubopitno/chereshkata-na-tortata-podnasia- … go-emocii-6137596
Тук пише друго..

# 1 626
Аз за междунардната кухня се зарадвах,но и да беше супа топчета,пак добре.Обожавам супи.

# 1 627
  • Варна
Това с по-малко топлинна обработка не го разбрах… За да е набързо, да остане сурово ли? 😀
Целта на тези вечери е да се приготви нещо по-така, като за гости. Ясно е, че не всяка вечер човек прави 4-5 степенно меню.
Аз мога и с филия лютеница да вечерям, но няма да предложа това на гостите си, поне не само това 😀
.............
Това с топлинната обработка не съм го казала във връзка с участниците и предаването, а във връзка с дискусията в темата от вчера и днес изобщо за готвенето извън предаването при стари и млади.
Уточнено е и в предното мнение...

Във филията и лютеницата има достатъчно много обработка и неизвестни.
Съвсем друго исках да кажа...

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 22:33 от VassiLea

# 1 628
Тази продавачка от пазара вече е участвала! Показваха я наскоро, но кой пазарува от нея, после я попита за името и? Мъж участник беше, и пазаруваше от същата сергия. Не може да е съвпадение, май ги водят от продукцията да пазаруват на определени места.

# 1 629
  • ВАРНА
Иначе замазали надписа на щайгичката,сакън да не се юрне народа да пазарува от там,но Смег хладилника го показаха.Сигурно защото е над 2000лв.
 Манчев много гривни показа.

# 1 630
Леле, ужасно противна ми е Мила Роберт- неприятна, бездарна, нечистоплътна, липса на всякакъв талант, с говорен дефект  и маниери и самочувствие без покритие. Някои участници явно си плащат за да ги включат в предаването.

# 1 631
Страшна лигла... 😒 Тоя па какъв е, като свекърва се държи.

# 1 632
Май ще ни е мъчно за Алекс

# 1 633
Пошло същество.
Омарът, който откраднахме с една приятелка.....това сме аз и мой приятел лятото и в близък план някакъв косматко, стиснал си мъжеството в шепичка. Бляк!
Другите гости изглеждат симпатични и някак възпитани, за разлика от това нещо.

# 1 634
Иначе замазали надписа на щайгичката,сакън да не се юрне народа да пазарува от там,но Смег хладилника го показаха.Сигурно защото е над 2000лв.
 Манчев много гривни показа.
На хладилника първата и последната буква бяха цензурирани с черешки. Flowers Cherries Сякаш няма да го познаем. Yum

Общи условия

Активация на акаунт