🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 5)

• 96 322
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 1 740
На мен ми беше скучно и спрях да гледам. Много безлична личност участничката тази вечер, не ми стана интересна с нищо - май по линия на телевизията да я сложили да запълни бройка.
Толкова италианска й беше вечерта, че няма що, но нека си вярва, лошо няма.

# 1 741
Скука в компанията, нямат химия.
Домакинята се справи, готви с удоволствие без претенции. Салатата беше много малко, тортата скучна. 40 точки са и много, но виртуози кулинари тази седмица едва ли ще видим.

# 1 742
  • София

Черешката на тортата (08.02.2022)
Сезон 16 Епизод 87

Анна-Мария Конова

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 1 743
Домакинята има ли си мъж?

# 1 744
  • Сан Хосе, Калифорния, САЩ
Защо не сте малко по-позитивни на мен тази ми хареса ще видим утре как се справи Михаела
приятни са тази седмица

# 1 745
Добро меню, но липса на живец в компанията и липсваше осезателно развлекателният и интересен разговор подет от домакин и гости.

Треньорката ми беше много антипатична с коментарите и грозните погледи, които хвърляше към хапващия плувец.

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 04:44 от Анонимен

# 1 746
  • На брега на реката
Много ми хареса "домакинката". Мила, спокойна и ненатоварваща. Сготви много добре и бих си хапнала от всичко, особено от питката и предястието. Не е за 40 т., но ми беше приятно да я гледам!

Маевска, май нещо се вре при младежа?! Да видим продължението!

Мила, се справи добре, в сравнение с предния път и не се напи, но снощната и визия, сякаш беше тръгнала на кастинг за Плашилото /Магьосникът от Оз/.

Младежа е повърхностен, но не съм имала големи очаквания така, че всичко е наред.

Влади, е разкошен! Да този момент, все още продължава, да се издига в моите очи!  Само прическата ми се иска да смени и ще е съвършен! Изключвам ръстта, защото е природа. То и така ще се избият за него, та камо ли ако е някой левент!

# 1 747
Репортерката много обича Италия и италианската кухня и “прави патладжаните  меланзане” 😂,все едно е име на ястие,а то просто е патладжан на италиански. Прекалено водно ѝ беше сосчето,след сервиране в тавичката остана отделената вода.Поркета с чубрица,потрес,гарнитура от 4-5 гъби и лютеница,крайно недостатъчно!Салатата беше за двама човека.
 Питката беше добре,тортата също,браво,че сама направи блатовете. Изненадата с фенерите беше тъпа( не ги ли забраниха?)
И като ги заразмятат тези пластмасови бутилки с ягодово/малиново нещо,събрало половината менделеева таблица,мале мале
Като цяло не беше съвсем зле храната,но компанията е “умряла работа”.Една 7+ от мен за “домакинката”
Довечера Михаела май ще предложи добра храна.

# 1 748
Аз мисля, че когато има много на брой ястия не е задължително да са големи количества, всеки ще хапне по малко от всичко. Помня Воче, не стига че имаше супер много храна, като извади ония ми ти топки сирене. Това беше предястие, ама сигурно имаше 3 кила Flushed не казвам, че вечерята й беше лоша, но не е нужно да заринеш хората в храна. И другата крайност не е добре - Свилен с парченцето месо и двете картофчета, при положение, че нямаше много други ястия.

# 1 749
Ами да, права бях, за себе си.
Не ми хареса Ана. Доста дървено и сковано поведение има за журналист.
И защо ще пита продавачката, колко време да пече ястието си?
Прилично сготви, но цялото й представяне беше скучно.

# 1 750
На мен всички, без Владо, са ми безлични и ми се сливат. Не мога да различа журналистката от гимнастичката. Последната ми е някак странна. На снощната вечеря не можах да разбера какво толкова го закачаше мистъра за храната, хили му се... закача ли го, присмива ли му се, не я разбрах.

Журналистката сготви прилично, въпреки, че и на мен не ми стана ясно какви бяха тези въпроси в магазина. Помислих, че нищо не разбира от готвене и меса.

# 1 751
Снощи домакинята поне сготви сама и имаше какво да се хапва. Това, което ми направи добро впечатление е, че говореше в единствено число - ще изпека, ще направя, а не като другите - ще изпечем, ще направим...

# 1 752
Гимнастичката с тази фамилия - Маевска, явно като види мъж така се омайва, че почва да се държи глупаво... Толкова са ми странни такива жени, които в мъжка компания, веднага държат да завържат флирт, защото не знаят по какъв друг начин да общуват и това е единственият, който знаят.

# 1 753
На мен всички, без Владо, са ми безлични и ми се сливат. Не мога да различа журналистката от гимнастичката. Последната ми е някак странна. На снощната вечеря не можах да разбера какво толкова го закачаше мистъра за храната, хили му се... закача ли го, присмива ли му се, не я разбрах.

Журналистката сготви прилично, въпреки, че и на мен не ми стана ясно какви бяха тези въпроси в магазина. Помислих, че нищо не разбира от готвене и меса.
И аз мисля, че се справи нелошо … и при това сама.
А иначе гимнастичката явно обича агнешко … и така Simple Smile

# 1 754
тази вечер Конова готви в много грозна кухня- ужасен плот и гръб и евтини пластмасови изделия.
Това е кухнята на вилата им. Не са се изхвърлили с изключително скъпи мебели. Но пък бепе уютна вечер. Докато при Мила и обстановка и грана ми бяха малко бозави.
Добре се справи Анна-Мария. Единствено ме впечатли бъркането на сместа за блата с мачкало за картофи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт