🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 5)

• 96 314
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 1 755
  • София
Мила ми е много симпатична. Млада е много. Харесва ми и, че не си е направила корекции и устни като маймунско дупе.
Ана-Мария сготви прилично. Този младеж плувецът прекъсва всички и спира разговора по средата. Предполагам, че от нервност го прави.

# 1 756
Аз не обръщам чак такова внимание на домовете,достатъчно ми е,че са си поканили гостите вкъщи. Пък било евтино,грозно,неуютно не ме интересува. Да е чисто,храната да е вкусна  и разговорът да върви,за мен това е важно.А,и ако може напитките да са хубави 😉
И Мила и Ана-Мария се представиха прилично. На Маевска държанието вЕрно е малко странно,тя първата вечер каза,че е срамежлива,пък на нас ни идва флиртаджийка

# 1 757
Маевска, май нещо се вре при младежа?! Да видим продължението!
Мислех, че на мен така ми се е сторило, но явно и на други им е направило впечатление, че кокетира с младежа. Този постоянен кикот, въртене на очите, коментари как се хранел, колко си хапвал.... ми заприлича точно на свалки от селска вечеринка.
Ще изгори момчето с тази обиграна кака. Дано бъркаме, ама надали.

# 1 758
Мрънка се, че не канят вкъщи, а като отворят домовете си следват ненужни коментари, обиждащи домакина.

# 1 759
  • Sofia
Ако са свободни и двамата и се харесват,защо да не се “вземат” 😁
Дара и Папи Ханс също така започнаха от това предаване.

# 1 760
В новите епизоди ми прави приятно впечатление, че канят в домовете си.
Не знам дали от предаването са им го поставили като задължително условие или тези участници всички са решили да са в домашна обстановка.
За мен това е един от интересните и любопитни моменти в предаването - да видя домовете им, как са обзаведени, какъв дух носят.

# 1 761
  • София
Явно очакват всеки дом да е обзаведен според стандартите на версайския дворец Grinning На мен ми хареса кухнята - обикновена, сбита в ъгълче и най-важното - функционална. Обърнеш се - хладилник, завъртиш се - печка. Това ти трябва.  Днешните представи за красива кухня ми докарват дискомфорт - то са боядисани в черно/тъмносиво, излишно големи плотове, стотици шкафове, но малки и да не знаеш къде да прибереш тенджерите! Хладилиникът ти е на 10 метра от печката, а мивката тичай я дири в другата стая..

# 1 762
  • Пловдив
Явно очакват всеки дом да е обзаведен според стандартите на версайския дворец Grinning На мен ми хареса кухнята - обикновена, сбита в ъгълче и най-важното - функционална. Обърнеш се - хладилник, завъртиш се - печка. Това ти трябва.  Днешните представи за красива кухня ми докарват дискомфорт - то са боядисани в черно/тъмносиво, излишно големи плотове, стотици шкафове, но малки и да не знаеш къде да прибереш тенджерите! Хладилиникът ти е на 10 метра от печката, а мивката тичай я дири в другата стая..
И честно казано, ако видя кухня, в която плотовете са празни, това определено ми нашепва "домакинята или не готви или ще готви гадно". Просто в стандартното градско жилище няма начин всичко необходимо да стои по кухненските шкафове.

# 1 763
Лошо впечатление ми правят мърлявите кухни и съдове, друго не. Такава ужасна беше кухнята на ИскренПецовата жена. Странното строителство вече не ме впечатлява - от вратата в кухнята. Аз съм в трапезария с бокс и звезда да бях, и да ме поканят в ЧнТ, няма как да завра там снимачен екип. Плотчето, което е свободно за приготвяне на храна, ми е 60х60 см. Имам доста съдове и дрънкулки и малко място, никога не е подредено като за претенциите на бг мамска комисия и снимки. Grin

# 1 764
Цитат
Аз съм в трапезария с бокс и звезда да бях, и да ме поканят в ЧнТ, няма как да завра там снимачен екип.
От трапезарията ще снимат бокса. Grinning
И аз съм с такова разположение и плотовете се старая да са празни, няма как. Ще си остана с мечтата за кухненски остров.Confused

# 1 765
Явно очакват всеки дом да е обзаведен според стандартите на версайския дворец Grinning На мен ми хареса кухнята - обикновена, сбита в ъгълче и най-важното - функционална. Обърнеш се - хладилник, завъртиш се - печка. Това ти трябва.  Днешните представи за красива кухня ми докарват дискомфорт - то са боядисани в черно/тъмносиво, излишно големи плотове, стотици шкафове, но малки и да не знаеш къде да прибереш тенджерите! Хладилиникът ти е на 10 метра от печката, а мивката тичай я дири в другата стая..
И честно казано, ако видя кухня, в която плотовете са празни, това определено ми нашепва "домакинята или не готви или ще готви гадно". Просто в стандартното градско жилище няма начин всичко необходимо да стои по кухненските шкафове.
Хаха, това искрено ме разсмя.

Мм вчера ме засича да гледам предаването и се шегува защо не се запиша да учавствам и че ще спечеля задължително Wink Никуму неизвестни обаче не канят из тези формати,

Аз много харесвам именно домовете им да гледам, посудата, аранжировката на приборите, презентацията на храната и въобще това ми е интересното от тези формати.

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 19:21 от Анонимен

# 1 766
Хм,снощи с някой друг поглед и без звук съм изпуснала флирта на треньорката.Ще видим на днешната вечеря как ще е. Wink

# 1 767
  • Пловдив
Лошо впечатление ми правят мърлявите кухни и съдове, друго не. Такава ужасна беше кухнята на ИскренПецовата жена. Странното строителство вече не ме впечатлява - от вратата в кухнята. Аз съм в трапезария с бокс и звезда да бях, и да ме поканят в ЧнТ, няма как да завра там снимачен екип. Плотчето, което е свободно за приготвяне на храна, ми е 60х60 см. Имам доста съдове и дрънкулки и малко място, никога не е подредено като за претенциите на бг мамска комисия и снимки. Grin
И аз като чета коментарите за чуждите кухни и се чудя правилно ли ми стои според фън шуй точилката в кухнята и всички бурканчета с подправки ли имат етикети на два езика поне. 😉

# 1 768
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Мм вчера ме засича да гледам предаването и се шегува защо не се запиша да учавствам и че ще спечеля задължително Wink Никуму неизвестни обаче не канят из тези формати,

Когато започна този формат под името "Перфектната вечеря" всеки можеше да се запише да участва и имаше доста свежи образи, които печелеха и седмичното и месечното издание. После почнаха да канят селебритита много ниско ниво и ето ни до днешния вариант...Но не е лошо да направят и някой аватьорски сезон пак.

# 1 769
  • Пловдив

Когато започна този формат под името "Перфектната вечеря" всеки можеше да се запише да участва и имаше доста свежи образи, които печелеха и седмичното и месечното издание. После почнаха да канят селебритита много ниско ниво и ето ни до днешния вариант...Но не е лошо да направят и някой аватьорски сезон пак.
То днешния вариант си е същото ниско ниво. Като някакви проблясъци само са ми интересните хора (не казвам добри кулинари). Този актьор от настоящата седмица ми е тотално неизвестен (не гледам сериала) и от предаването сега не ми става симпатичен. Само Мила ми е свежа, макар и леко разлигавена.

Общи условия

Активация на акаунт