🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 5)

• 96 304
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 1 770
Мм вчера ме засича да гледам предаването и се шегува защо не се запиша да учавствам и че ще спечеля задължително Wink Никуму неизвестни обаче не канят из тези формати,

Когато започна този формат под името "Перфектната вечеря" всеки можеше да се запише да участва и имаше доста свежи образи, които печелеха и седмичното и месечното издание. После почнаха да канят селебритита много ниско ниво и ето ни до днешния вариант...Но не е лошо да направят и някой аватьорски сезон пак.
Да, зная. Бях се записала тогава и ме бяха избрали. Но уви месец преди участието ми се върнахме в чужбина.

Общо взето почти никой от показваните не ми е познат, но аз бих предпочела да гледам нормални хора с усет, вкус и въобще отношение към храната. За мен участие в подобен формат за хора, които не обичат и умеят да готвят и канещи в ресторант или чужд дом не са за това предаване.

# 1 771
Защо говорят хората в множествено число, а имат предвид само себе си?! Имам колега, като звънне на колеги в друг отдел и казва "обаждаМЕ се", а всъщност се обажда само той.
Иначе хубави съдове, приятно готвене, ще си хапна от всичко, ако съм там! Браво!

# 1 772
Много вкусно изглежда менюто. Дали някой й помага зад кадър?

# 1 773
Човек ще рече, че не готви сама, а с целия ансамбъл. Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 20:34 от precious*

# 1 774
  • Пловдив
Абе що така тъмно...? То всъщност не дадоха цялата стая, ама май странна стая...

# 1 775
Ами според мен е недопустимо да те поканят да участваш в предаване по ТВ и ти да покажеш мръсотия, претрупано жилище и безпорядък. Поне от кумова срама пооправи малко, изчисти  и подреди дома си. Аз също бих давала точка по малко ако не канят в дома си. Никога няма да забравя участието на Сашка Васева и потресаващата мръсотия в къщата й. Много ми е странно наконтени, нагримирани и облечени по последна мода, а у тях вили на могили. Ама разни хора, разни идеали Simple Smile.
 За мен гимнастичката ( палавница) се представи страхотно и най добре от всички до сега, дома й е готин и подреден според мен.

# 1 776
Мишето сготвиXA, бавничко говори, мен чак ме изнервя, ама браво, всичко бих опитала, много хубаво изглежда.

# 1 777
И аз мисля, че това ще е най-хубавата вечер тази седмица. Съмнява ме, че мъжете ще направят по-добра вечеря.

# 1 778
  • Пловдив
Попаднах на клюки за Мишето... Simple Smile
https://www.winner.bg/articles/view/143029-varnenski-milioner-e- … a-mihaela-maevska

Хареса ми какво сготви, ама кога смогна, че и за сефте ги върти...

# 1 779
Попаднах на клюки за Мишето... Simple Smile
https://www.winner.bg/articles/view/143029-varnenski-milioner-e- … a-mihaela-maevska

Хареса ми какво сготви, ама кога смогна, че и за сефте ги върти...
Направо да й се ненадява човек Simple Smile

# 1 780
Според мен разядките са приготвени отпреди, сега само я дадоха как слага патладжан в чушкопека и прави чеснов сос. Тоя блендер, мисля че никога няма да може да го ползва за друго.

# 1 781
Много хубава вечеря и страхотни подаръци!

# 1 782
  • Пловдив
Много скучно говори Маевска. Изобщо не я бива да представя ястията си по атрактивен начин. И някак без отношение към гостите си - не ѝ пречат, но не я и интересуват изобщо. Важното е да ѝ се възхитят на медала и на успехите. Компанията не я бива, обаче евала за старанието, за интересните ястия, които им поднесе с ясна концепция - от златистите аксесоари, блюдата, напитките, та чак до десерта. Браво!

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 21:03 от Наирянка

# 1 783
Липсват ѝ социални умения като, че ли, някак ми е недодялана в комуникацията, или страшно много се притеснява, но добре се справи. Хареса ми

# 1 784
Чудесно се справи Михаела. Единственото, което не ми хареса, са черните чаши.

Общи условия

Активация на акаунт