🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 5)

• 96 283
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 1 785
  • Пловдив
М да, страхотно, но разговора и куца...срамежлива ли е кво и е?

# 1 786
  • София
Много добро представяне, а и участниците вече се опознаха и почнаха да се отпускат.

# 1 787
Само Мистъра се хили като зелка. Гимнастичките прекарват много време в залата, само сред себеподобни и не могат да разчупят лесно. Но и храната, и масата бяха чудесни. Подаръците също.

# 1 788
Може да ме освиркате, но на нейно място не бих си подарила уредите, но бих се зарадвала много на такъв подарък. Blush

# 1 789
Няма. И аз не бих.

# 1 790
Предните вечери ги пропуснах, но тази на Михаела беше почти перфектна. Хареса ми и компанията, миличко и деликатно се държат всички. Михаела и тя е такава, някак свита и леко притеснена ми се видя като домакиня, което е странно, защото беше капитан на отбора дълги години и си я представях по-оперена в ежедневието. Много приятен ми се видя и домът ѝ.

# 1 791
Много ми хареса Михаела!Нямам идея за личния и живот и не ме интересува.Виждам притеснителна млада жена,която се опита и успя:-)

# 1 792
Колко много готви, а до тук основно и десерт не видях. Аз стигнах засега до идването на гостите.

# 1 793
Тия мъже няма ли да се изръсят за някое цвете, като отиват на гости...Спортиста, няма ли някоя дрешка за пред гости, че с тая тениска все едно се връща от тренировки. Гимнастичката посрещна гостите по чехли с жълти чорапи, сигурно за  да отиват на златното шампанско в черните чаши. Точно това шампанско има златни частички вътре и е много атрактивно с мехурчетата и е много приятна гледка. Храната изглеждаше интересно и съдовете бяха красиви.

# 1 794
Паунче, ти май децата си слагала.
Два десерта бяха, а основното беше пилешко в питка, забравих му името.
Шампионска вечер!
Всичко беше на ниво. Високо ниво.
И се сетих за седемстепенното меню на... Ника-кукурика🤣

# 1 795
  • Пловдив
Колко много готви, а до тук основно и десерт не видях. Аз стигнах засега до идването на гостите.
Основното беше ливанска шаурма (подобно на дюнер). Десерите бяха лабне със сладко от рози и брауни.
Бела, да, това с черните чаши не беше добро решение, но сигурно такива има момичето.

# 1 796
Точно това шампанско има златни частички вътре и е много атрактивно с мехурчетата и е много приятна гледка.
Да, ама не и в черни чаши... За съжаление, то е красиво именно заради течността, която не се виждаше.

# 1 797
  • София
Тия мъже няма ли да се изръсят за някое цвете, като отиват на гости...Спортиста, няма ли някоя дрешка за пред гости, че с тая тениска все едно се връща от тренировки. Гимнастичката посрещна гостите по чехли с жълти чорапи, сигурно за  да отиват на златното шампанско в черните чаши. Точно това шампанско има златни частички вътре и е много атрактивно с мехурчетата и е много приятна гледка. Храната изглеждаше интересно и съдовете бяха красиви.

Нещо и двамата мъже нямат стил. Предните вечери Владо беше със суичър, а днес е решил да си облече сако, но уви, тениската пак от четвъртокласник я е взел. Satisfied И двамата иначе са тотални противоположности. Колкото спортиста го виждам като женствен, то толкова другия го виждам като варварин с тази брада и подобие на прическа.

# 1 798
Сега ги видях двата десерта. Браунито изглежда яко.
Много силна вечер!  Направо надмина очакванията.
Но е много притеснена и "обрана" в разговорите.

# 1 799
Уау,много съм впечатлена от Михаела,Браво!Само десертите не ми допадат.Никакво мляко със сладко,нито брауни
 с бял шоколад,който не близвам.Черните чаши явно са много актуални сега.На мен също не ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт