На пазар във Варна - тема 67

• 43 959
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, къде в града мога да намеря акварелни бои на Ара арт? Става въпрос за професионални такива

Искам да ги купя веднага, затова ги търся от магазин Simple Smile

# 511
В Метро има ли мартеници? Имам да пазара от там и не ми си обикаля в това време на сто места. Други години сякаш съм виждала там.

# 512
В Делта Планет мол е пълно с търговци на мартеници, даже в Изчислителен център, Данъчното, също има търговка , затова и в Метро трябва да има - в общите части/фоайета.

# 513
В Метро  има щанд с китайски мартеници , нищо особено, нищо интересно ..
Гледах реклама, че в мола ще има Мартенски базар

# 514
В Делта Планет мол е пълно с търговци на мартеници, даже в Изчислителен център, Данъчното, също има търговка , затова и в Метро трябва да има - в общите части/фоайета.

А в делта мол до колко часа вечерта стоят тези с мартениците. Горе-долу

# 515
  • Варна

А в делта мол до колко часа вечерта стоят тези с мартениците. Горе-долу
До около 8.

# 516
  • Под Слънцето
Някой да е бил скоро в Агенцията по вписвания? И дали е обърнал внимание дали все още са с Токуда банк? Трябва ми клон на тази банка спешно.

# 517
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Някой да е бил скоро в Агенцията по вписвания? И дали е обърнал внимание дали все още са с Токуда банк? Трябва ми клон на тази банка спешно.

С Токуда са, там банка не се сменя току така.

# 518
Някой възползвал ли се е от услугите на почистваща фирма за измиване на прозорци?
Какви са цените?

# 519
  • Под Слънцето

С Токуда са, там банка не се сменя току така.

Благодаря!  Трябва ми клон на Токуда за един паричен трансфер, че лелките в изипей мноо заблудени , пфу.
Досега не бях попадала на такъв казус. Дано се справя.

# 520
Аз точно дамски превръзки, мокри кърпи, сухи, хартия. Както и консерви с храна.

Не знам какво друго…..

Бебешки пюрета също ще занеса.
Днес занесох няколко торби към 19ч.

Много мило ми стана, отвсякъде идваха хора, кой с каквото е решил под ръка, много продукти бяха събрали, мъже помагаха с торбите на жените, възпитани и млади хора навсякъде.

Дано стигнат до крайните нуждаещи се и лека полека се подредят нещата при тях!!!!

# 521
И аз ходих днес, носих детски консумативи и дрехи, мои и на детето. Приемат се и употребявани, не е нужно да са с етикет както за БЧК. Разбира се, все пак да са в нормален вид за носене. И гледам, че са писали във ФБ, че все някой търси дрехи. Ако имате излишни и желание, може да занесете.

# 522
Много дрехи имаме ,които са обличани по веднъж.Обаче не ги дадох,понеже попаднах на пост във ФБ,където пишеше,че не се приемат носени .А одеве по новините чух,че може нови дрехи без етикет.
Ели-Мели,благодаря!Ще занесем дрехи и доста спално бельо имаме за бебета,също е в перфектен вид.

# 523
Ами аз бях попадала на такава информация за дрехи с етикет, ама предимно за БЧК. И днеска събрах една голяма торба и ги занесох, викам си, ако вземат-вземат. Нямаше проблем. Даже и обувки занесох. Аз наскоро си раздадох детските дрехи на приятелки, ама то как да предположа, че ще настъпят такива времена... Знаете ли я официалната група във ФБ за Варна, там постоянно пишат жени, търсещи дрехи и обувки, та хората и лично предават, не само в центъра.

# 524
Коя е тази група в фейсбук? Аз имам много дрехи и все хубави.

Общи условия

Активация на акаунт