На пазар във Варна - тема 67

• 43 950
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
Ето това е, надявам се линка да работи.

https://m.facebook.com/groups/528665425208600/

# 526
Тази група  я знам. Други има ли?

# 527
Има още няколко , напиши в търсачката във фб Украйна Варна и ще излязат публикации.

# 528
На Еко-то срещу Лабиринт имаше поне 20 коли опашка, а на самата бензиностанция конуси пред колоната. Някой с инфо какво се случва, че ми стана интересно?

# 529
  • Варна
Утре е празник, хората ще пътуват вероятно. Преди по-големи почивки е така по бензиностанциите.

# 530
  • Варна
На Еко-то срещу Лабиринт имаше поне 20 коли опашка, а на самата бензиностанция конуси пред колоната. Някой с инфо какво се случва, че ми стана интересно?
Ако не са си променили графика, някъде по това време имат 30 минути за дезинфекция и по същия начин имаше поставени конуси.

# 531
Ако не са си променили графика, някъде по това време имат 30 минути за дезинфекция и по същия начин имаше поставени конуси.

Ясно, сигурно е това. Просто ми станаха интересни тези конуси защо са, пък и каква опашка имаше. Мерси Simple Smile

# 532
В интерес на истината има бая истерясал народ и зареждат и в туби, и пълнят до горе..Някой пуснал слух, че доставките на нефт за рафинерията в Бургас са спряни, нищо че още предната седмица казаха, че  там има резерв до края на април и след това ще извадят от държавния резерв.. Юрууш на цените..
По-интересното ще е утре сутринта и следващите сутрини, когато ФБ се напълни с жалващи се от пробити и източени резервоари..
По сегашните цени на петрола се очакваше цена от 3 лв в началото или средата на април, с паниката успяха да я докарат още днес

# 533
Да, това с презапасяването е лошо, но какво да се прави..
Аз търся някъде на добра оферта този парфюм, някой виждал ли е
https://www.notino.bg/guerlain/guerlain-la-petite-robe-noire-ma- … -za-zheni-100-ml/

И този серум също, някой с отзиви?
https://www.notino.bg/vichy/liftactiv-fresh-shot-antioksidirassh … na-umorena-kozha/

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 17:32 от bethefirst

# 534
Някой беше писал за аутлета на Адидас на Чаталджа.Има ли го ,няма ли го?

# 535
  • Варна
Затвори аутлета.

# 536
bethefirst , на въпросът ти - попитай в парфюмната тема. Там наистина са информирани къде, кога и на какъв парфюм и козметика текът промоции и от къде е най-изгодно да купиш.

# 537
  • Варна
Откъде мога да си купя осветително фенерче?

# 538
За каква сума и какво ти трябва като функции и параметри ? Има в магазин "Елимекс" на Дрин или в този до Дом Младост. Отиваш на място и избираш. Ако е нещо по-специално кажи да помислим от къде може да се намери Simple Smile

# 539
  • Варна
Мерси, Лан!Трябва ми по-мощен.

Общи условия

Активация на акаунт