На пазар във Варна - тема 67

• 43 963
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Къде има намаление на масажи с карта Мултуспорт?
в сайта на мултиспорт можеш да провериш за най- актуална информация. ✌🏻

# 571
  • Варна
Къде има около РЗИ шивач? Искам да дам 2 зимни якета за смяна на ципове.
Не е много около РЗИ, но скоро сменях цип в ателието до срещу Пикадили Чаталджа. След Вулкан се пада, по няколко стъпала надолу се слиза. Не носих цип, жената ми намери според цвят и дължина. Доволна съм.

# 572
Къде има намаление на масажи с карта Мултуспорт?
в сайта на мултиспорт можеш да провериш за най- актуална информация. ✌🏻
Никъде  мерси

# 573
Къде има около РЗИ шивач? Искам да дам 2 зимни якета за смяна на ципове.

Аз със същия въпрос, но за района но колхозен пазар, автогара или зимно Тракия

# 574
Може ли актуални мнения за проф. Николай Райков - ендокринолог. Доволни ли сте от него? Чудя се дали да го посетя, тъй като имам съмнения след последните ми изследвания за хипофункция с Хашимото.
Досега бях при др. Евелина Златанова.

# 575
  • ВАРНА
За Украинския център, понеже стана въпрос - това са основно нуждите. За пристигащите деца събират запазени играчки, настолни игри, комплекти за рисуване. Работят всеки ден до 20ч в Чайка .

# 576
Може ли актуални мнения за проф. Николай Райков - ендокринолог. Доволни ли сте от него? Чудя се дали да го посетя, тъй като имам съмнения след последните ми изследвания за хипофункция с Хашимото.

Магърдичан👍

# 577
  • Варна
Съпругът ми от години е при него и е много доволен.
Беше му препоръчан от професор Пандев.
Но е доста особен, мълчалив, не обяснява и е много вероятно да не останеш доволна, ако очакваш да се получи някаква дискусия лекар пациент и обсъждане на състоянието ти в подробности.
Аз също съм била при него, заради възелчета на ЩЖ.
Каза ми да се следя и толкоз. Без повече приказки и обяснения.

# 578
А защо не продължите при Златанова, от любопитство питам просто.

# 579
Искам да чуя две мнения.

Записах час и за двамата в един ден и ще ми е интересно какво ще кажат за моя случай.

# 580
  • ВАРНА
Препоръчайте ми,моля,китайски ресторант за доставка на храна!

# 581
  • Варна
Препоръчайте ми,моля,китайски ресторант за доставка на храна!
Щастлив век.

И аз ходих при Райков. Не останах особено доволна. Нищо не обяснява и не отговаря или отговаря едносрично. Съчетано с това, че трябва да си вземеш час поне месец, че и два предварително се отказах да ходя при него.

# 582
При Райков ходих веднъж
Голямо "не" от мен.

# 583
Ох, отчайвате ми .

Вчера ми дадоха час за 30.03. ( следобеден, иначе по-ранен имаше още на 23.3)
Не е чак след месец, а и искам преди това да си направя изследванията, за да отида подготвена.

В краен случай, ако не остана доволна от него, ще запиша и при др Магърдичян.
Макар и изобщо да не ми е удобно в Младост.

# 584
  • В центъра на моретата
Аз ходих при д-р Мариета Бъчварова - ендокринолог и съм доволна. В Хелиос е кабинета й. Обстоятелствена е, обяснява, има апаратура. За някои може да е недостатък, че е млада  - нямам представа за опита й като лекар.
Преди години се лекувах при д-р Сарджева. Няма мзабележки и от нея, но голяма навалица е. Чакалнята е малка, а чакащите са един върху друг. В тази пандемия - не ми е ок.

Общи условия

Активация на акаунт