На пазар във Варна - тема 67

• 43 928
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
И аз щях да давам отрицателно мнение за него, но си замълчах преди. Моя близка ходи при него преди година и нещо, не повече от две години. Аз по същото време ходих при Бъчварова и си говорихме по въпроса. И тя не беше доволна. Кофти отношение, надменно, с отделни не много допустими епитети, май и лечението му не беше резултатно, нататък не задълбах в подробности.

Всеки има право да е доволен или недоволен от лекар, както и да го смени, както и да си изкаже мнението. В темата май нямаме лица с медицинско образование или поне не са мнозинство, така че това не може да бъде критерий. Все пак и на немедици се налага да ходят на лекар, трябва ли да вземат титла доктор за да си позволят да дадат мнение?

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 06:49 от HighSpeed

# 601
  • Варна
Освен Мъфин, други отворени кафета сутрин 7. 30?
Коста.

# 602
Аз при Магърдичан най после видях съвременен адекватен четящ лекар. Възможно е да процедира индивидуално, но аз останах доволна.

# 603
Някъде по пазарите някой да е виждал пресни подправки (босилек, мащерка, джождан и подобни) в саксия или е още рано?

# 604
  • Варна
Пресни подправки в саксия има в Лидл. Поне в този на Мир. Не се загледах какви са.

# 605
  • Варна
Търся мебелист за промяна на един шкаф в кухнята. Махнах вградената пералня и искам да ми предложи и сложи подходящ механизъм с издърпваща кошница.

# 606
  • София
Преди време някой беше питал за магазин за дунапрен. Може ли да ми припомните къде да търся? Струва ми се, че съм виждала такъв магазин в една уличка, под Делта Мол, посока Юск, Декатлон. Дали съществува все още. На къде да тръгвам?

# 607
  • Варна
Дунапрен мисля, че бях виждала на магазина в подлеза на жп гара, но информацията ми е отпреди поне 2 години...

# 608
  • Под Слънцето
Магазин за дунапрен  от поне 10 г има срещу Елитиса под Делта мол. Пътеката за влизане в детската градина - от дясно.

# 609
  • София
Благодаря TopsyG, там съм видяла. Просто не помнех точното място, а и не бях сигурна дали все още работи.

# 610
  • Под Слънцето
Преди по-малко от месец последно пазарих в Е. и докато паркирах, изнасяха дунапрен.. Та инфото ми е от тогава -средата на февруари. Успех и дано да работи!

# 611
Аз да споделя за шивача.
Ходих където ми предложи nadito0o. Шивачката нямала време с мен да се занимава, чак след 2 седмици да съм и занесла 2-те ми зимни якета.......Не разбирам такива търговци.....загуби ме като клиент. Според мен поне 40-50 лв. можеше да ми вземе! Малко ли е, че не приемат поръчки "щото са заети"!!!!!!!
Не се отказах и отидох където Blue Turquoise ми предложи. Жената веднага откликна и утре ще й занеса 2-те якета.
Благодаря и на двете ви за насоките!

Despina, днес и през ЛИДЛ минах. Наистина имаше мн хубави, свежи подправки в саксия. Бяха и намалени по 1,99 лв. Взех - босилек, мента и риган. Благодаря и на теб за инфото.

# 612
Pea, отидете в Шивалнята над спортна зала.

# 613
  • Варна
Реа, отидох да търся цип в магазина в подлеза на Македонския дом и там лутайки се, шивачката пазаруваше и ми помогна. После я попитах, знае ли и шивач и ми даде визитката си, в случай, че искам да ползвам нея. Стана много бързо, детето е доволно, фабричният цип беше с двойна машинка, което затруднява децата. Но аз  не съм съобразила изобщо при покупка. Тя ми намери точния цип, якето е кобалтово синьо и малко трудно се намира дълъг цип в този цвят.

# 614
  • Варна
Момичета, моля препоръчайте ми детски офталмолог, работещ по НЗОК!

Общи условия

Активация на акаунт