На пазар във Варна - тема 67

• 42 680
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
За близка е,много я боляло ухото .

# 211
  • Варна
Аз при Чамурлийски повече няма да стъпя, камо ли да заведа детето си. Но щом е за възрастен...

# 212
Много ли е зле?

# 213
  • Варна
Не знам какво да ти кажа. Не е зле като лекар, но дали ние го хванахме в лош момент или просто с годините гледа на пациентите като вещи, не знам. Обаче моето дете, по принцип кротко и разбрано, рева като за световно при него, беше ненужно груб при прегледа. Иначе илачите му помогнаха. Та щом е за възрастен, ок, пращай я, ако бачка.

# 214
  • Варна
За болки много помага листо от мушкато, пъха се в ухото леко намачкано, в началото на канала, да може да се извади лесно. Изпитано е.
После, ако има нужда, на лекар. На първо време не пречи да пробва, ще облекчи болката.

# 215
И аз имах болки тези дни, оправих се с топли компреси на ушите, (загрята кърпа с ютия) както и капки отипакс.

# 216
Не знам какво да ти кажа. Не е зле като лекар, но дали ние го хванахме в лош момент или просто с годините гледа на пациентите като вещи, не знам. Обаче моето дете, по принцип кротко и разбрано, рева като за световно при него, беше ненужно груб при прегледа. Иначе илачите му помогнаха. Та щом е за възрастен, ок, пращай я, ако бачка.

Чамурлийски е малко безпардонен, но извън това бях доволна от постигнатия резултат с дете. Аз не бих отлагала при проблеми с ушите. Отипакс има само обезболяващо. Ако има възпаление нито Отипакс нито компрес ще помогнат. Ушите са много сериозно нещо и много лесно се уврежда нерва при ненавременна реакция. От там оглушаваш. Аз съм с проблемни уши, винаги там ме удря при уусложнения след грип.И  ковид там ме удари. Вариант за проблеми с ушите е спешен център. Там имат специалист.

# 217
  • Варна
Хай, при нас беше същата ситуация с малкия и Чамурлийски, тогава детето нямаше две години. Крещя му, вика, обижда колко било лигаво, защото плаче като му маже навътре в гърлото. И това всичко след дълго чакане пред кабинета да благоволи да дойде в обявеното приемно време. Не отричам вероятните му лечителски качества, даже си купувам капките и разтвора за гърло от Валя Дечева. Обаче считам, че и отношението е част от успешното лечение.
Аз пак препоръчвам д-р Димитров в ДКЦ Чайка. Лятото след някакъв вирус, беше засегнато лявото ми ухо, чак ставата на челюстта се възпали, не можех да отхапвам, да ходя на зъболекар. Не е шега работа, болката в ухото за мен е измерима със зъбната болка- не дава мира ни денем, нито нощем.

# 218
В коя лаборатория цената на PCR е най-ниска? В събота правят ли?

# 219
В коя лаборатория цената на PCR е най-ниска? В събота правят ли?
Обсъждано на предната страница

# 220
  • Варна
Не отричам вероятните му лечителски качества, даже си купувам капките и разтвора за гърло от Валя Дечева.

Я да те попитам по повод болднатото. Знам за коя Валя Дечева говориш, тази срещу спешното на окръжна, нали? Аз от тях взех навремето нещата, които той ни изписа, защото от кабинета директно ни изпратиха там. Дали могат да се взимат без рецепта? В аптеката знаят ли за какво става дума? Сто пъти съжалих, че я загубих тогава, защото въпросните приготвени лекарства наистина бяха ефикасни. Може и на ЛС за да не разводняваме темата Simple Smile

# 221
  • Варна
И аз се интересувам от капките (за хрема ли са?) и от разтвора. Ако знаете горе-долу какво съдържат, или и в аптеката не казват?

# 222
Хай,не е Валя Дечева .Следващата аптека малко по-нагоре правят капки за гърло,нос и т.н.Аз съм вземала без рецепта за приятелка коларгол.
Значи няма да водя моето дете при Чамурлийски,нормално е да плачат при преглед Не е нормално да им се крещи.
Капките за хрема,които са с адреналин не казват какво съотношение са и са само с рецепта.Но от приятелки с по-големи деца знам,че две капвания и минава хремата

# 223
  • Варна
Аз коларгол не ща. Мойта хрема няма, но гърлото й е слабо място, за там се интересувам.

# 224
Отиди и питай какво могат да ти направят.Много е отзивчива жената и постоянно бърка разни неща.

Общи условия

Активация на акаунт