На пазар във Варна - тема 67

• 42 599
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
В повечето магазини за спално бельо ги има.Ние взехме непромокаем протектор от Мьомакс и гледах ,че има много голям избор от такива чаршафи .И размери и различни като плътност.

# 271
  • ВАРНА
Чрез Глово може и от Кауфланд да пазарувате.

# 272
  • Пловдив
Препоръчайте ми ги гинеколог жена, център, шикор център, да работи със здравна каса. Но наистина да е адекватна, когато има проблем,не да се застрахова с излишни манипулации.
+ 1 глас за Красимира Желязкова. Изключително внимателна, обстойна и компетентна. Работи с грижа за пациента. И аз доплащам при нея, но никога не оставам с впечатление, че е излишно.

# 273
Topsy, аз съм в същия район. Копаят точно пред нашия блок най-редовно. Но не сме имали проблеми с водомера. Малко преди Коледа сменяхме мястото му, тъй като ремонтирахме мокрите помощения и пак не сме имали проблеми.

Бобчита, Кауфланд правят доставка чрез Глово. Не съм ползвала, но приложението е много удобно може и от аптеката да ти напазаруват. Ако сте под карантина - бързо оздравяване!

# 274
  • Варна
Булмаг, засити, паркмарт и глово(кауфланд)
Супермаг вече не оперират във Варна.

# 275
  • Варна
Освен Булмаг кои други магазини предлагат доставка?По възможност с плащане с карта.
Паркмарт- доволна съм много.

# 276
Ние сме до стадиона на тим в Младост След едно спиране на вода тя така и не дойде за целия вход почти. Викахме вик и се оказа че почти цялата тръба на входа нагоре е набита с мръсотия и пясък. Прочистиха всичко безплатно. Във всеки апартамент а те не бяха един два където нямаше вода се наложи да свалят водомврите и да прочистят тръбите. Беше голяма мръсотия. Не искам да си спомням даже.
Имах неприятен инцидент с тях тогава.. Скъсаха Пломбата на водомера на топлата ни вода  в съседство докато оправяха нещата. Питах ги като бяха у дома как е процедурата за смяна. Казаха да звъня на централа и тръгнаха. Добре че звъннах веднага.  Имали правомощия да поставят пломби но явно не им се занимавало. Аз обаче бях побесняла защото ме излъгаха. Върнах ги от пътя да ми сложат пломба.

# 277
  • По широкия бял свят
Имате ли отзиви за клиника Плазмамед?
Ства дума за хипертрофия на носните конхи и радиочестотна терапия.

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 14:55 от didd

# 278
  • Под Слънцето
Аз ще помоля, ако някой има намерение да пазари физически от Декатлон тия дни, да ми пише лс. Имам молба.
Благодаря!

# 279
Аз ще помоля, ако някой има намерение да пазари физически от Декатлон тия дни, да ми пише лс. Имам молба.
Благодаря!

Ако искате да купите нещо, може и от отвън. Направиха го за тези , които нямат сертификати.

# 280
Къде сте ходили за рентген на бял дроб с направление? Пред Градска болница има над 50 човека, болни здрави се смесват на едно, за да ги преглеждат. Пълен абсурд.
Някъде другаде из центъра да препоръчате?

# 281
  • Варна
Ходила съм в Сити клиник, плащах, към 40 лв беше и нямаше наплив. Знам, че клиниката работи също и с направления, ходила съм за други неща с направление. Провери, завърти един телефон, те работят и днес, май до обяд някъде.

# 282
  • Варна
 В Сити клиник с направление. Стана бързо и нямаше много хора вчера.

# 283
Да, много благодаря, веднага отидох там.
Чисто, културно и бързо най-вече.

Още по-доволна съм и от заключението на док, че всичко е наред.

Препоръчвам с две ръце.

# 284
  • Варна
Няколко пъти е коментирано магазинче с турски стоки в двора на Фабрика Христо Ботев. Понякога ми излизат и рекламни снимки във ФБ, но не си спомням името на магазина. Днес се замъкнахме (събота) и ни насочиха към нещо вдясно от входа. На вратата табела от парче кашон, че покупки стават отвън. Насреща нещо като коридор, а в края му - витринка с няколко препарата за пране. Практиката им била да кажа какво искам, щели да ми донесат. Но аз искам да разгледам, а във ФБ има и други стоки, освен перилни.
Моля за инфо, за прочутото турско магазинче. Надявам се, аз съм намерила нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт