На пазар във Варна - тема 67

• 42 588
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
  • Под Слънцето
По Цар Освободител стигаш Метро. Като си с гръб към Метро,  от дясно ти се пада Жижо. В ляво от оградата му има барака за турски стоки. Другото им магазинче е в мойта махала - пазарчето до поликниника Санита , преди да завиеш за Санита / ако идваш по Сливница/ , има магазинче за алкохол/ цигари,  преди него е за храна за животни, а до него малкото магазинче за турски стоки на същите собственици. Само не ми харесва, че всичко е едно върху друго- и хранително и препарати .  Друго турско над Кауфланд Възраждане преди да излезеш на 3-ти март от ляво в новата сграда.
Това като инфо от мен.

# 286
  • Варна
На Колхозния зад бебе борсите също има турски магазин, както и на пискюлиев/за препарати/ .

# 287
Дейзи, посети ли магазина за препаратите, допадна ли ти?

# 288
  • Варна
Дейзи, посети ли магазина за препаратите, допадна ли ти?
Не съм още, скоро ще ида обаче.

# 289
Моля , тези които са си правили обувки по поръчки във ВАРНА и са доволни да споделят и горе долу за цени

# 290
Момичета
Търся дълго яке, да е задължително под коляното, средата на прасенца, спортен модел  ( да не вталено) като за младо момиче. Да е от физически магазин. Да сте виждали? А да  и да не е над 300 лв щото и такива видях. .

# 291
  • Варна
_re_ge, може да видите в този магазин до нас, бях ги виждала на витрината тези модели:
https://www.facebook.com/commerce/products/4959761864069263/
Аз така и не съм влизала вътре, но каквото съм видяла на витрина, го виждам и в онлайн магазина им.

# 292
  • Варна
Момичета
Търся дълго яке, да е задължително под коляното, средата на прасенца, спортен модел  ( да не вталено) като за младо момиче. Да е от физически магазин. Да сте виждали? А да  и да не е над 300 лв щото и такива видях. .
в Мохито видях розово и зелено такава дължина, в момента са и намалени.

# 293
Няколко пъти е коментирано магазинче с турски стоки в двора на Фабрика Христо Ботев. ..
Моля за инфо, за прочутото турско магазинче. Надявам се, аз съм намерила нещо друго.
Не е друго, точно то е, но първо, заради пандемията се е наложило да се пазарува само отвън, а после им нарравиха проверка и им забраниха млечните. И хората си пазаруват, но знаят какво търсят. Аз поисках ценоразпис, за да разгледам какво предлагат, те имат напечатани, дори стоят на масичката. Разбрах също, че има някои стоки, които са вървежни и свършват за час, че ги нямат в този лист. Явно хората си говорят с тях по телефона и отиват за поръчана стока. А до Метро има, да, маслини, масло, кори... Повече ми харесва от Кипата.

# 294
  • Варна
Като сме на тема турски стоки- в кой от изброените магазини има турски шам фъстък? Дори и пакетиран да е.

# 295
На Владислав срещу Кръглата банка има.

# 296
Извинявам се ако въпросът ми не е за тук, но може ли да ми препоръчате добър пулмолог във Варна?

# 297
  • Варна
Извинявам се ако въпросът ми не е за тук, но може ли да ми препоръчате добър пулмолог във Варна?
Караянчев във Владиславово поликлиниката.

# 298
  • Варна
Ако е за дете- д-р Петкова в МЦ Младост.

# 299
Ако е за дете- д-р Петкова в МЦ Младост.

За възрастен е

Общи условия

Активация на акаунт