На пазар във Варна - тема 67

• 44 099
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
Къде мога да намеря
1. Митенки, но уточнявам, че искам и палеца да е без връх. Купувала съм от шихо преди години, не знам дали няма там пак.
2. Бадемова люспи за торта на нормална цена.
Благодаря!

# 346
Бадемови люспи гледах в Билкарникъ на Чаталджа,но цена не помня .

# 347
Къде е това Бобче, дай упътване.

# 348
  • Варна
Здравейте, дали в за тук питанката ми.... Търся координати на една козметичка, която почиства вежди с конец, мисля че се казваше Севджан. Преди години работеше на зимно кино Тракия, после се измести някъде към ХЕИ и й загубих дирите. Благодаря!

# 349
Къде е това Бобче, дай упътване.
Ха де,как да обясня?Около Дивото брашно е ,вътре в самия пазар .Има и на Чаталджа Билкарникъ,аз купувам подправки ,мурсалски чай и чай от артишок .Ще го познаеш,само ядки,подправки,шоколадови капки ,сушени плодове и зърнени храни има .Чиата ,киноата,булгурът  и овесените ядки също са хубави.

# 350
  • Варна
Здравейте, дали в за тук питанката ми.... Търся координати на една козметичка, която почиства вежди с конец, мисля че се казваше Севджан. Преди години работеше на зимно кино Тракия, после се измести някъде към ХЕИ и й загубих дирите. Благодаря!

Мисля, че съм ходила при нея преди година две. Козметичният салон се намираше под ресторант Евъргрийн, ако Реана ви е отляво салонът е в блока малко по нагоре вдясно. Малко сложно го обясних, но не си спомням името. Дано се включи някой с по-точна информация

# 351
Билкарникъ е точно срещу официалния вход на пазара (каменната арка, където продават аксесоари за GSM в ляво и цветя в дясно)

# 352
  • Варна

Мисля, че съм ходила при нея преди година две. Козметичният салон се намираше под ресторант Евъргрийн, ако Реана ви е отляво салонът е в блока малко по нагоре вдясно. Малко сложно го обясних, но не си спомням името. Дано се включи някой с по-точна информация

Не знам дали е тя, защото не знам как се казва, но посочения салон е Морати, а козметичката от няколко месеца и там не е.
Вече е на Селиолу в горната част под Acibadem.
Ако става въпрос за същата номера е 0897804455.
Объркана стана и освен PISSSanka да звънне, не виждам друг начин.

# 353
  • ВАРНА
Билкарник има и на Колхозния пазар.Кокали също,но понякога.

# 354
  • Варна
Някой да има случайно номера на Мари - парфюмите на Колхозния? Аз го имах, но сега понеже ми е спешно, не го откривам.

# 355
Някой да има случайно номера на Мари - парфюмите на Колхозния? Аз го имах, но сега понеже ми е спешно, не го откривам.

От страничката във ФБ- 088 864 0850 Simple Smile

# 356
Как се казва страничката?

# 357
  • Варна
Парфюмерия и дрогерия Мари. И аз я открих чрез Гугъл, след като бях питала вече.

# 358
  • Варна
Парфюмерия и дрогерия Мари. И аз я открих чрез Гугъл, след като бях питала вече.
Какво е отличителното за тази дрогерия, може ли да кажете

Искам да ви попитам къде има хубава кинкалерия, искам да си купя хубави копчета.

# 359
  • Варна
Какво е отличителното за тази дрогерия, може ли да кажете

Искам да ви попитам къде има хубава кинкалерия, искам да си купя хубави копчета.
Маркови парфюми на добри цени.

Общи условия

Активация на акаунт