На пазар във Варна - тема 67

• 44 069
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
Не обичам да опонирам, но .....
     Новата техника изобщо не означава, че ще ви оправят здравословния проблем който имате ! За справка шведската стена и топка ги има от десетки години.

Скрит текст:
Въпросът е човека който преглежда, назначава и прави терапията. Аз лично бих се доверил на лекар, който е специалист в областта. Едва след негов преглед и заключение ще решавам какво да правя и ако имам съмнения в компетентността му - плащам си при друг специалист за второ компетентно мнение.
      За мен новите лъскави салони и студиа просто са маркетингов трик. Може да работят в тях хора, които си разбират от работата, но един добър специалист във веригата в София не означава, че колегата му в Бургас е със същия опит и квалификация. Да не говорим, че за половинта случаи трябва ренгенова снимка, ЯМР и разчитане на резултата. Това е достатъчно скъпа техника и все пак сме в България, а не в Швейцарска частна клиника за кинези и физиотерапия.
      Ако в студиото кинезитерапевта не е изцяло наясно какъв е проблема в действителност може да стане стрхотна беля. А той няма как да е наясно, ако няма съответните снимки и т.н. и пак се връщаме към лекарската помощ. Защото с опипване и селския чекръкчия може да разбере какво става, но за по-сериозни неща и той праща хората на доктор.
     Нищо лично, просто мнение. Но всеки си носи сам отговорността за здравето си !
Абсолютно сте прав/а - аз имах предвид, че  ЗК явно не поема в тази сфера много неща - местата, които работят с здравна каса бяха оборудвани със стара техника, сама си купих крема с който ме мазаха.... Т.е. че предпочитам да си платя за процедура/терапия , което ще има ефект ( разбира се на поносима цена, не като в Швейцарска клиника  Wink  )

# 406
Момичета препоръчайте ми добър дерматолог.Става въпрос за акне на тинейджър-в чудо се видях.

# 407
  • Варна
Момичета препоръчайте ми добър дерматолог.Става въпрос за акне на тинейджър-в чудо се видях.
От Генчева са доволни.Пробвай с Джинджира алба цинк.На много хора съм го препоръчвала за пъпки по лицето.Точно за акне,незнам,но няма и да навреди,защото го дават и за бебета при подсичане.Сега видях в упътването става и за акне.

# 408
Сещате ли се за шивачка около Руското училище,Света Петка ,нещо близко до Нептун?За свиване на дънки ми трябва,но не мога да обикалям много далеч,че хлапето не ще в количка,не ще и надалеч да върви .

# 409
Сещате ли се за шивачка около Руското училище,Света Петка ,нещо близко до Нептун?За свиване на дънки ми трябва,но не мога да обикалям много далеч,че хлапето не ще в количка,не ще и надалеч да върви .

Здравейте, над спортна зала знам, вижте Шивалнята във фейсбук.

Дами, аз искам да попитам дали някъде мога да отида и да си пусна цитонамазка веднага, т.е. да не чакам час за гинеколог? И къде? Благодаря

# 410
  • Варна
Синът ми не съм го водила при лекар, а го убедих при козметичка.
Откакто му почиства лицето веднъж в месеца има огромна разлика.

Мъжът ми който беше твърдо против, се съгласил, че това е било правилно решение.

Пак има пъпки и черни точки, но не е онова трагично положение и си личи, че се полага грижа.

Тъй като той е с буйни вежди, които бяха склонни да тръгнат да се събират, тя незабележимо пипа, за да не станат 1 вежда и мустака леко разрежда.

А една дума лицето му светна и вече не е ужасна комбинация от акне, черни точки, сливащи се вежди и девствен мустак

# 411
  • Варна
Ноар, може да си давала координати, но не помня. Може ли на тази козметичка?Мисля, че в скоро време това ни чака и нас. Да не забравяме и храненето- да намалят сладкото и всякакъв бърз въглехидрат, но кой ли тийн слуша…

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 23:31 от Blue Turquoise

# 412
Млечните продукти също мн активират тийн проблемите, особенно прясното мляко.
В аптека Санита на Владислав преди години имаше в определени часове безплатни консултации с лекар - дерматолог. Благодарение на тях разбрах ужасния пърхут на дъщеря ми от къде идва (прясно мляко) и с медикамент (мазане) го държахме в застой, защото с бошуващите хормони борбата е жестока Simple Smile

# 413
  • Варна
Салонът се казва Авел на улица Гоце Делчев 38.
В салона са фризьорка, маникюристка и козметичката Мария.

Плащаме 30 лв и тъй като успях да го убедя да престана аз да ходя с него, че той може и сам ше напиша първите 2 пъти какво включваше за тази цена.

Почистване, може с пара, може и без пара, две маски, безброй кремове, обиране на веждите в средата и леко оформяне с ножица, кола на мустака, като дърпа само веднъж, за да остане все пак някакъв косъм, а веднъж му боцна един дебел косъм на брадата с ел. Игла и накрая го маже с тониран крем, защото кожата му е чувствителна и реактивна и дълго зачервена, а той ще излиза с Приятели например

На лични ще й дам телефона, който се интересува.

Сега синът ми е на 13 години и сигурно има 1 година или повече откакто й е клиент.

Не можех да гледам и да преглътна хубавото ми момче в какъв Гаргамел се превръща и съм много доволна от жената, че прекрати тази ужасна трансформация!

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 22:08 от missNoir

# 414
  • Варна
Ау, не ме отчайвай така. И моят голям син е на 13, но няма такива екстри още. Време е значи да поговоря и с нашата козметичка, дали предлага такива услуги, момичета тийн съм виждала да разкрасява, но за младежи- не знам. Благодаря, ако може координати на ЛС. 🍀

# 415
  • Варна
Може изобщо да не се сдобие с тези екстри, кожата му да не е склонна към акне.

# 416
Кола маска на мъжки мустак ?!?!

Пилинг на лицето го разбирам, оформяне на веждите - също.
Маска и крем също е разбираемо, но кола маска на мустаците при мъж...
Добре де, вие си знаете но на мен това като мъж ми е нетипично.

Къде мога да погледна в магазин в града керамичен гювеч за печене
или трябва да поръчвам онлайн ?
На Чаталджа имаше магазин в пазара но не се сещам за други места

# 417
  • Варна
Лане, май съм мяркала във Вулканите, но не гарантирам, отдавна беше.

# 418
  • Пловдив
Кола маска на мъжки мустак ?!?!

Пилинг на лицето го разбирам, оформяне на веждите - също.
Маска и крем също е разбираемо, но кола маска на мустаците при мъж...
Добре де, вие си знаете но на мен това като мъж ми е нетипично.

Къде мога да погледна в магазин в града керамичен гювеч за печене
или трябва да поръчвам онлайн ?
На Чаталджа имаше магазин в пазара но не се сещам за други места
На ъгъла на ул. "Русе" и "Пирот" имаше един магазин за български сувенири и в него продаваха всякакви гювечи, но не зная има ли го още.

# 419
Шивач има точно до Нептун - на Бенковски посока Владислав, от лявата страна, до Le Chef. Добре работи.

Общи условия

Активация на акаунт