На пазар във Варна - тема 67

• 44 059
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Хубав гювеч взех от колхозния, от едно магазинче до входа на рибната борса откъм пазара.

# 421
  • Варна
Сещате ли се за шивачка около Руското училище,Света Петка ,нещо близко до Нептун?За свиване на дънки ми трябва,но не мога да обикалям много далеч,че хлапето не ще в количка,не ще и надалеч да върви .

На ул Пирин има ателие, младичко момиче е шивачката, Ирина, русичка, шие и своя линия дрехи.

# 422
  • Варна
Здравейте,  къде бихте ме посъветвали да отида за ехограф на коремни органи по ЗК? Благодаря!

# 423
  • Варна
Здравейте,  къде бихте ме посъветвали да отида за ехограф на коремни органи по ЗК? Благодаря!
Ходила съм в Майчин Дом. При д-р Янчева няма часове за месец напред, но има и други лекари. Останете със здраве Simple Smile

# 424
  • Варна
Доктор Янчева не работи със ЗК.

# 425
  • Варна
Здравейте, тя няма свободни часове, ако се наложи за второ мнение ще отида пред кабинета. Някой ходил ли е ехограф в Сити клиник или в жълтата сграда в двора на Окръжна?

# 426
Сещате ли се за шивачка около Руското училище,Света Петка ,нещо близко до Нептун?За свиване на дънки ми трябва,но не мога да обикалям много далеч,че хлапето не ще в количка,не ще и надалеч да върви .
Шивач има точно до Нептун - на Бенковски посока Владислав, от лявата страна, до Le Chef. Добре работи.
Знам го,много е добър и много евтино работи.Но дали свива добре дрехи?
Ирина също я знам,но тя е с две малки деца и явно са болни ,няколко пъти минавах и я няма .Има и една шивачка над Руското и нея издирвам в работно време и два пъти я нямаше.

# 427
  • varna
Здравейте, тя няма свободни часове, ако се наложи за второ мнение ще отида пред кабинета. Някой ходил ли е ехограф в Сити клиник или в жълтата сграда в двора на Окръжна?
Аз съм ходила в Сити Клиник, забележки нямам.

# 428
Bobchita, не съм го ползвала за това, не знам.

# 429
Някой разширявал ли си е обувки при обущар.Дали изобщо ще има ефект.Ако знаете някой да предлага такава услуга в района широк център ще съм ви много благодарна.

# 430
Търся си боя за обувки цвят бордо / тъмно червен, да сте виждали някъде във физически магазин?

# 431
Някой разширявал ли си е обувки при обущар.Дали изобщо ще има ефект.Ако знаете някой да предлага такава услуга в района широк център ще съм ви много благодарна.
Със спрей за разширяване на Лустро имаше ефект.При обущар не съм носила.

# 432
Можете ли да ми препоръчате фирма за основно почистване на апартамент, някой стаи са след ремонт?

# 433
Баща ми си е разширявал кожени обувки у дома със специален калъп, но той си е за неговия номер. Обмислям и аз да си купя такова чудо на обувната индустрия, че новите кохени обувки докато се разтъпчат си е .......
Но трябва докато са на калъпа да се мажат с някакво мазило за отпускане. То не е една беля само, но става !
Обувки съм отпускал в завода производител. Преди няколко години бях купил кожени обувки и от магазина ме предупредиха, че ако стягат предлагат услуга отпускане, ако са в гаранция. Занесох ги след 2 дни, върнаха ми ги след 10 и бяха отпуснати, но това беше преди 5-6 години ! Но не мога да си спомня от кой магазин беше това ...

# 434
  • Варна
Търся си боя за обувки цвят бордо / тъмно червен, да сте виждали някъде във физически магазин?

На мъжа ми миналия месец купихме боти от ССС в мола, бяха един такъв особен цвят кафяво към бордо и му подбраха подходящ цвят боя. Направи ми впечатление, че имат разнообразие от цветове.

Общи условия

Активация на акаунт